Rychlerostoucí topol
Moderátoři: rezis, Malboro, Leo
- Pěstujtetopoly
Re: Rychlerostoucí topol
Tak nové stránky již v provozu, na staré doméně. Jestli chcete, mrkněte.
Musím se pochválit, psal jsem si je sám:-)
A jinak, zima už nepřijde, tak klidně sázejte přátelé.
Musím se pochválit, psal jsem si je sám:-)
A jinak, zima už nepřijde, tak klidně sázejte přátelé.
Jsem tu pro vás, nic neprodávám, jen ukazuji cestu k úspěšnému založení porostu RRD a zdarma předávám zkušenosti a fundované informace
Bojuju proti lidské blbosti a pozůstatkům komunismu v nás.
Zajímavá zpráva od pěstujte.Zima již nepřijde klidně sázejte dál.Jak to může vědět? Jo byznys s těma sazenicema je holt něco jinýho.
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
A všiml jsi si že Pěsujtetopoly nic neprodává? Má to i v podpisu Zima už nemá moc kdy přijít... Za pár dní je březen A nesází se sazenice ale řízky, ale to je jiná věc
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Pěstujtetopoly, psal jsi kód stránek nebo texty? V tom druhém jsou hrubky Ale jinak je to přehlednější než prve.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
- Pěstujtetopoly
Ahoj, psal jsem texty. Jasně šil jsem to asi horkou jehlou, vím že to má nějaké systémovky, hrubky snad ne...:-)
Jo a Wendy, fakt zde nic neprodávám, nic jsem neprodával a prodávat nebudu. stačí ti to takhle?
Jo a Wendy, fakt zde nic neprodávám, nic jsem neprodával a prodávat nebudu. stačí ti to takhle?
Jsem tu pro vás, nic neprodávám, jen ukazuji cestu k úspěšnému založení porostu RRD a zdarma předávám zkušenosti a fundované informace
Nic neprodávám ani nekupuji.Nerozumím.
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Je toho víc čemu nerozumíš . Pěstujtetopoly se živí prodejem a pěstováním topolů ve velkém. Dělá projekty pro velkopěstitele, na dotace atd. ALE tady na foru nic nenabízí ani neprodává. Neprodává v malém, pro domácí pěstitele . Tady jen radí z vlastních zkušeností...
Jen tak pro zajímavost. Zkoušel někdo horizontální výsadbu celých nenařízkovaných prýtů? Jenom jsem našel ,že je to zatím méně rozšířený způsob výsadby. Ale zkušenost z praxe?
- Karel2
A ty děláš Terabliku pro Pěstujtetopoly tiskovýho mluvčího nebo advokáta ?
Já bych to řekl Česky - vlezdoprdelizmus .
Ale jinak klidně se starej dál jenom mi to připadá dosti vlezlé asi dostaneš 3 topoly zdarma.
Já bych to řekl Česky - vlezdoprdelizmus .
Ale jinak klidně se starej dál jenom mi to připadá dosti vlezlé asi dostaneš 3 topoly zdarma.
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Nedostanu nic, jelikož od něj nic nekupuju . Topoly si kupuju jinde A nezastávám se jmenovitě jeho - spíš mi leze na nervy Wendy s jeho nesmyslnýma kecama furt dokola a nechápavostí . Nechtěl jsem, ale už to sem fakt napíšu. Nevím jestli je opravdu tak blbej, nebo vědomě blbýho dělá
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem o tom jen slyšel. Ale upřímně řečeno, bylo by to asi spíš na živej plot, protože těch výhonů by asi bylo moc a v malých rozestupech... Odobně mám vyzkoušeno to, že když necháš řízek dostatečně dlouho ve vodě, ze všech pupenů nad vodou vyraší lístky (větvičky) a ze všech pod vodou kořeny. Takže v hlíně by to mohlo fungovat cca tak jak se očekává... Řekněme že by mohli pupeny orientované nahoru vyrašit nad zem a ty orientované dolu se stát kořenamawlcoun píše:Jen tak pro zajímavost. Zkoušel někdo horizontální výsadbu celých nenařízkovaných prýtů? Jenom jsem našel ,že je to zatím méně rozšířený způsob výsadby. Ale zkušenost z praxe?
- Pěstujtetopoly
Už bylo zkoušeno, prve ve švédsku s vrbama, ale taky jsme to řešili před 4ma rokama.wlcoun píše:Jen tak pro zajímavost. Zkoušel někdo horizontální výsadbu celých nenařízkovaných prýtů? Jenom jsem našel ,že je to zatím méně rozšířený způsob výsadby. Ale zkušenost z praxe?
Není to bohužel vhodné, jelikož aby to vyrašilo tak to musí být mělce položeno a jen přihrnuto, nicméně páka množství terminálů, ne moc silné kořenění a plocha při větru způsobuje, že se to vyvrátí, a to i ve druhém roce. Jde to ale s ekonomikou to nemá nic společné.
btw. Jistý ing. Štreit z Bruntálu má takto zasazenou matečnici.
Možná se vyjádřuji skepticky ale pouze z vlastní a svých sousedů zkušeností.Ať mají kotle jakékoli od nikoho jsem neslyšel, že by topoly vzali jako plnohodnotné topivo.A taky jsem tady nikde od topolářů nečetl jak mu hučí kotel s tímhle topením.Samý tabulky a co?
- Pěstujtetopoly
No topí se s tím dobře. Vesničani co se mi smáli v roce 2009 teď doslova prosí aby si u mě mohli nadělat dřevo. A ti ho pálí v obyčejných Dakonech (škoda dřeva)
Nicméně již se převracejí na víru a dokonce změnili vesnické dogma že kotel starý 10 let je nový.
Celé jádro pudla milý Wendy je zvolit pro vhodné topeniště vhodné palivo.
A v případě zplynovacího kotle je topol a vrba nejlepší. Samozřejmě s přihlédnutím k vlhkosti.
Já topolovým a vrbovým dřevem topím 3 sezony. A jsem si sám pánem. Neřeším co se vytápění týče lautr NIC co se týká shánění dřeva.
Nicméně již se převracejí na víru a dokonce změnili vesnické dogma že kotel starý 10 let je nový.
Celé jádro pudla milý Wendy je zvolit pro vhodné topeniště vhodné palivo.
A v případě zplynovacího kotle je topol a vrba nejlepší. Samozřejmě s přihlédnutím k vlhkosti.
Já topolovým a vrbovým dřevem topím 3 sezony. A jsem si sám pánem. Neřeším co se vytápění týče lautr NIC co se týká shánění dřeva.
Taky letos budu instalovat zplyňovák od firmy Attack 25Kw, tak pak natočím pořádné video a uvidíme
Rychle rostoucí dřeviny od A do Z.
Sadba, plantáže na klíč, poradenství...
Sadba, plantáže na klíč, poradenství...