Obecna diskuse

Moderátoři: Lukashil, mihi

Zpráva
Autor

McPeci
Kontaktovat uživatele:

Re: Obecna diskuse

#827 Nový příspěvek od McPeci »

celkem levné :)
Robert ;)

každý když něco opravuje má na práci nechtěný podpis

https://www.facebook.com/robert.peciva

http://petice.nasetraktory.cz/informace?ank=2&odp[0]=1 petice za legalizaci domadělů v čr

zetor 25a

#828 Nový příspěvek od zetor 25a »

Mám dotaz třeba mě někdo poradí, když jedu vě větší rychlosti tak mě někdy začnou na předku bloncat kola jakože trošku zatáčí tam a spátky spomalím a přestaneto. A na volantu mám třetinu vůlu. :'( Může to být vymlácený šnek? nebo čím by to mohlo být? :help: :help:

Lukas7745_SK

#829 Nový příspěvek od Lukas7745_SK »

Ahoj, dosť často to robia vybité čapy na spojovacej tyči alebo na tyči riadenia, pozri si najskôr to. Ako náhrada na ten kužeľ tam pasujú čapy zo Škoda 1203, ktoré sa dajú kúpiť nové v obchode. Vôľa riadenia sa dá aj došteľovať, a ten šnek sa podkladá podložkami - keď ti chodí volantová tyč hore a dolu.

Rad 5

#830 Nový příspěvek od Rad 5 »

Postupuj takto:
Zvedni přední nápravu, tak aby jsi ji měl ve vzduchu, a zjisti, jké vůle máš na svislých čepech, kulových čepech a jak velká vůle je na šneku. Pak se rozhodni co s tím.
Vůle n svislákaách se řeší novými bronzovými pouzdry, kulové čepy často stačí rozdělat vyčistit a dotáhnout nebo dát nové. Vůli na šneku řešit doatžením excentru nebo podložením tyče, pokud jezdí nahoru a dolů.
Mě to dělalo také. Vyřešilo to dotažení excentru a nové bronzová pouzdra do svislých čepů.

zetor 25a

#831 Nový příspěvek od zetor 25a »

Dík moc za radu :) volantová tyč nahoru a dolů nejezdí ale ten excentr je nákej špatnej je asi sežranej závit točím sním aje to furt stejný tak bude asi závit špatnej :'(

Rad 5

#832 Nový příspěvek od Rad 5 »

v excentru závit ale není. Ty povolíš ten šroub zajišťující excentr., trošku s tím otočíš a zkusíš, zda ti jde otáčet volantem. Drobná vůle tam být musí. Jinak je možné, že excentrem otočíš dokola, ale pak se ti může stát, že ti nepůjde točit volantem...

bigles
Kontaktovat uživatele:

#834 Nový příspěvek od bigles »

Chtel bych se zeptat zda nekdo nevíte kolik mm od horní uvrati je pocatek vstriku

Jaro25

#835 Nový příspěvek od Jaro25 »

Uhol - dĺžka na obvode zotrvačníka - zdvih piesta od HÚ

24° - 96 mm - 6,8 mm
26° - 105 mm - 8 mm
30° - 120 mm - 10 mm

Bronťo
Kontaktovat uživatele:

#836 Nový příspěvek od Bronťo »

Ahojte prosim vás nema nekdo v pc origo napis Zetor 25K v rozumnom subore pre pripadne upravy a tlač ked nahodu pošlite prosim velmi pekne dakujem- pavol.prekopa@gmail.com

JoeF1

#837 Nový příspěvek od JoeF1 »

ahoj, panove poradte mi. Potrebuju sehnat nekde tu cepicku na vazelinu u vodniho cerpadla a rovnou se zeptam kde kupujete kabely k baterii? Diky predem

Peter768

#838 Nový příspěvek od Peter768 »

Bronťo píše:Ahojte prosim vás nema nekdo v pc origo napis Zetor 25K v rozumnom subore pre pripadne upravy a tlač ked nahodu pošlite prosim velmi pekne dakujem- pavol.prekopa@gmail.com
Odoslané na mail.

mihi

#839 Nový příspěvek od mihi »

Peter768 píše:
Bronťo píše:Ahojte prosim vás nema nekdo v pc origo napis Zetor 25K v rozumnom subore pre pripadne upravy a tlač ked nahodu pošlite prosim velmi pekne dakujem- pavol.prekopa@gmail.com
Odoslané na mail.

Aj na môj???

Ďakujem.

Mihi :)
Mihi

Peter768

#840 Nový příspěvek od Peter768 »

mihi píše:
Peter768 píše:
Odoslané na mail.
Aj na môj???
Ďakujem.
Mihi :)
Zaslané, ale je to na Kčko, tak budeš musieť nejako prerobiť alebo kúpiť dalšiu 25ku ale K aby pasovali nálepky-resp. šablóny :D

Odpovědět

Zpět na „Zetor 15/25“