výkup autobaterií

vše co nejde zařadit nikde jinde

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
klokec

Re: výkup autobaterií

#46 Nový příspěvek od klokec »

5611 píše:Tak super, uklidil jsem v dílně, 7 baterek dohromady 164 kg a v Přerově jsem dostal baterii Brit 180ku a doplatil jsem jen 180 kč. Samozřejmě je nová, nabytá a se záručákem. U mě 8) . Děkuji všem za tip :) a doporučuji.
Jo a cena této baterie dle netu je přes 5000 kč, tak si myslím že mě až tak moc nenatáhli :smich:
Máte někdo zkušenost, jestli akce v této formě pořád platí?
Stáhl jsem si aktuální ceník a tam je napsáno u Brit 180Ah cena 5561kč a maximální sleva při vrácení staré autobaterie je 2780kč, což je 50% ? Takže za ni zaplatím 2780kč místo 180kč ?

konesak

#47 Nový příspěvek od konesak »

Nemáte ponětí, zda taková podobná akce neprobíhá někde na západě Čech, potřeboval bych taky novou traktorovou.

Eky

#48 Nový příspěvek od Eky »

klokec píše:
5611 píše:Tak super, uklidil jsem v dílně, 7 baterek dohromady 164 kg a v Přerově jsem dostal baterii Brit 180ku a doplatil jsem jen 180 kč. Samozřejmě je nová, nabytá a se záručákem. U mě 8) . Děkuji všem za tip :) a doporučuji.
Jo a cena této baterie dle netu je přes 5000 kč, tak si myslím že mě až tak moc nenatáhli :smich:
Stáhl jsem si aktuální ceník a tam je napsáno u Brit 180Ah cena 5561kč a maximální sleva při vrácení staré autobaterie je 2780kč, což je 50% ? Takže za ni zaplatím 2780kč místo 180kč ?

Máš pravdu.
CCa před půl rokem jsem tam vezl a bral jsem 75Ah. Bylo to tak, že 50% ceny baterie (asi 1000 Kč) byla cena při odevzdávání 35Kč/kg .Dalších 50% ceny baterie (další 1000 Kč) byla cen už jen 15 Kč/kg) pořád se to ještě tak nějak vyplatilo.Podle mě ted to bude jen 50% ceny baterie sleva 35Kč/kg a pak doplatek. (já dal tuším 75kg baterií + 120Kč) Nejlepší bude tam zavolat.

PS: kdyby někoho zajímalo vím kde vykupujou za 15Kč/kg.
Pokud tvůj plán selhal, změň plán, ale nikdy neměň svůj cíl!

klokec

#49 Nový příspěvek od klokec »

Asi to mají dobře spočítaný, aby neprodělali, díval jsem se na 180Ah Vartu a našel jsem ji za nějakých 3800kč. Našel jsem v okolí taky výkupnu, která dává 14kč za kilo, tak to asi hodím tam, dneska jsem to počítal a mám asi 200kg baterek :shock:
Jinak pokud by měl někdo zájem, mám doma pár kousků těchto baterek http://www.armypoint.cz/tankova-baterie ... h/d-91450/ , jsou nový ještě suchý, ale přednabitý. Budu je v týdnu zalívat kyselinou a dobíjet na plnou kapacitu.
Pokud by měl někdo zájem a chtěl by mít z traktoru tank :) , tak nabídněte cenu a snad se domluvíme.
Mají jiný kontakty, ale stačí dát na kábly očka a připojíte to taky.

5611

#50 Nový příspěvek od 5611 »

Eky píše:
klokec píše:

Máš pravdu.
CCa před půl rokem jsem tam vezl a bral jsem 75Ah. Bylo to tak, že 50% ceny baterie (asi 1000 Kč) byla cena při odevzdávání 35Kč/kg .Dalších 50% ceny baterie (další 1000 Kč) byla cen už jen 15 Kč/kg) pořád se to ještě tak nějak vyplatilo.Podle mě ted to bude jen 50% ceny baterie sleva 35Kč/kg a pak doplatek. (já dal tuším 75kg baterií + 120Kč) Nejlepší bude tam zavolat.

PS: kdyby někoho zajímalo vím kde vykupujou za 15Kč/kg.
Je to tak. Napřed dávali 35 kč/kg, a bylo to jak jsem psal, teď už je to pade na pade a to už moc výhodné není. Myslím pro nás. Ale to bylo jasné že to dlouho nevydrží. Proto mám všude už nové, Trochu jsem s tím počítal a zavčas toho využil. S baterkama absolutní spokojenost. Jo a když jsem se v Přerově ptal proč to tak udělali tak blekotali že jim to nařídil finančák. Prostě kecy, čím dál víc lidí to začlo využívat tak proč na tom navydělat co nejvíc. :)

Odpovědět

Zpět na „Ostatní“