motor na tk za studena sam pridava
-
Re: motor na tk za studena sam pridava
Rozobral som to čerpadlo ale nič mimoriadne som na ňom nevidel. Poskladal som ho aj viko som nahodil. Ale neodporučal by som niekomu to robit čo som urobil ja ked nema s tym nejake skusenosti. Ked som nahodil motor tak vyletel do takych otačok že som nevedel čo robit a plynova pačka sa zasekla ale potom povolila a motor zdochol. Zle som nahodil hrebeň na čerpadle. Nedal som ho na stred ale asi viacej do jednej strany. Ked som ho nahodil druhykrat už to bolo v poriadku a motor už nepridaval. Neviem možno sa tam niečo zasekavalo. Ale ako dlho to vydrži ukaže čas.
- Jožo Kovalčík
Servus ja mám motor čerstvo po GO a jak som ho prvý krát naštartoval, tiež otáčky kolísali asi nejaké 2-3 minúty, myslel som si že to robí preto, lebo ide prvý raz, ale dnes to robilo tiež a po chvíly sa skludnil. Keď ide na volnobeh otáčky nekolíšu, jak pridám plyn na plné obrátky tak začnú kolísať, ale nemyslím si, že je to v regulátore lebo ten bol nastavený, skôr to bude v čerpadle a v strekovači lebo s tím nebolo nič robené, v tej páčke mám tiež vôlu.
-
Ahoj. U mňa to robilo opačne kolisalo pri nizkych otačkach a pri vyššich to tak nebolo vidno. Ces leto to necham tak a ked to začne zase dam ho cez zimu opravit. Vraj v Jihlave robia repase.
-
Odpovedam po dlsom case, ale ked kolysu otacky v motore chyba je v regulatore. Su tam male hriadelky mozu mat volu, moze byt vytahana pruzika, opotrebovane klzatko a pozor na volu medzi regulatorom a plynovou tyckou. Ale moze byt v tom aj ina zavada. Takze ked treba opravit regulator mal by to robyt niekto kto vie uz otom nieco.