Desta 1622 - diskuze
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
Re: Desta 1622 Diesel dvouválec
Tak to je paráda, takovýto "terén" zvládat by mi úplně stačilo.
Mr. TRiP píše:Jde taky o to, jakej olej a jak dlouho tam byl. Když jsme přivezli naší destu (stála cca rok ve stodole) tak vůbec nebylo poznat že je voda v oleji. Víčko bylo naprosto čistý (bez bílýho šlemu od vody) a olej byl taky černej.
Akorát to moc nemazalo (v nízkých otáčkách svítilo mazání). Teprve po vypuštění bylo vidět že je tam voda.
olej jsem vymenil a kontrolka zhasla takze se zda byt vse ok jen kdyz zahreji na80stupnu tak lehce problikava.co ta olejova vlozka je tam nejaky plsteny valecek ten asi moc funkcni nebude nevite nekdo jestli se jeste nekde da koupit movej?a da se nekde pridat tlak na mazani? a nebo se musi vycistit sani ve vane aby to mazalo lip.toto je vydet ze to maze kdyz oddelam vicko na hore na ventilovym viku tak z mazacich direk olej tece ale pamatuju si u 100skodovky to strikalo vic tady jen vytika,na deste je motor ze skody1202asi
Na co je taky dobrá Desta
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Ještě jednou bych se rád zeptal ohledně problému se spojkou této Desty. Pokud je nenaložená zabírá v pohodě ale jakmile něco těžšího naložím ani nehrábne. Zkrátka pustím spojku a nic, maximálně semtam cuknou kola. Je možné nějak spojku dotáhnout nebo poštelovat, nebo je to na výměnu. A případně, kde by se dala nová pořídit.
Dík za rady a odpověď
Dík za rady a odpověď
spojka se da bezne oblozit pokud neni praskla nebo nejak poskozena lamela treba v brne to delaji autobrzdy na dornichu.serizeni nevim mam ji teprve chvilenku
Nevim jestli už jste někdo měl tu spojku rozebranou, ale já tam mám měděný obložení. Prej se to dělalo na těch ještěrech kvůli tomu, aby se spojka hned nespálila.
Multicar M25, Desta BVH 1622
čau conte33cont33 píše:podložim pod prednu časť kus tvrdeho dreva na strane kde je defekt a naklonom smerom od seba sa desta zdvihne....
včera sem zas zapad na zahradě (pršelo) vzpoměl jsem si na tebe a zvednul celej předek Desty 40cm vysoko musel sem ale svázat věž kurtou, jinak to nefungovalo
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
mám dotaz když podovolím ty středové matice (pozinkované) tak vlastně sundám ten dvojitý disk vcelku, že? Jde mi o to, že bych potřeboval ty disky povolit, ale ty zasrané matky se mě protáčí a některé mají z druhé strany dosraný závit a jedno s druhým. Jde mi o to, že když povolím ty matky tak abych pak nepovolil něco co s tím nebude vůbec souviset díky moc.
Věrný člen agresorů.com
dobre sa na to pozri.... je to 6 dierový disk... takže ked chceš dať koleso dolu musiš povoliť 6 matiek kolových... tých zvyšných 6 obyčajných je zošrobovaný disk dohromady...
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
Hlavně si před tím rači vyfoukni kolo, známý má takhle kamaráda v invalidním důchodu, protože nafoukali na 8atm kolo co drželo jen na půlce těch matek ...
To ja nevedel diky moc, ja myslel, ze kdyz je ten disk puleny a je tam 12 matek tak vsechny ty matky drzi ty pulky u sebe. No i tak je to blbost aby disk drzelo 12 matek a cele kolo jen 1 velka. Jo ja si to kolo vzdycky vyfouknu protoze se u prace pak tolik nemusim bat. A jeste se zeptam je to nejak rozdelene trba pomyslnou pulkou, ze jedna pulka drzi disk a druha kolo?
Věrný člen agresorů.com
-
dneska nam desta 1622 na firme prosla technickou.tak mame zase rok klid,ale jednou nas ty brzdy cekaj.....zase jsme tam psoukli cistic brzd a pomohlo to.a kdyby se nekdo cejtil delat servis vysokozdvihu pro severni cechy,tak firma,co nam delala technickou poptava .
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí
brzdy už som na nej prerabal... pôvodne brzdové valčeky 1203 už problem zohnať tak som to prerobil na škoda 120... nieje to až tak zložité a funguje dobre...
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
Když se na to mrkneš z blízka, tak je to vidět. Půlka matek jsou klasické nízké s podložkou (ty drží půlky u sebe) a druhá půlka jsou vysoké kolové matky, které to drží na náboji. Matky se střídají ob jednu.romus145 píše:A jeste se zeptam je to nejak rozdelene trba pomyslnou pulkou, ze jedna pulka drzi disk a druha kolo?
Diky moc ona ta desta je poskladana kde z ceho
Věrný člen agresorů.com