Tonyho 7745-ka
Moderátor: Lukashil
Re: Tonyho 7745-ka
čau kluci mám problém s palivovou soustavou,ovzdišním filtry čerpadlo,a slyším jak ventilek za čerpadlem pouští naftu.
nastartuju,nechám běžet zdechnu ho a do minuty ze vstřikovacího čerpadla foukne sáním zpět do nadrže tlakem naftu a sklinka je prázdná
předem děkuji za radu
nastartuju,nechám běžet zdechnu ho a do minuty ze vstřikovacího čerpadla foukne sáním zpět do nadrže tlakem naftu a sklinka je prázdná
předem děkuji za radu
-
nádrž dole, dej nové hadice na každý spoj dej 2 motexpásky místo jedné, vše rozdělej, profoukni a vyčisti a poskládej, není možné aby to dělalo znovu, taky se podívej na podávací pumpu, když tak ji preventivně vyměň a i podávací nestojí to moc..
peťo,ale mě to nepřisává vzduch
- masor111
To bude možná vono,podtlak v nádrži.Toňa píše:peťo,ale mě to nepřisává vzduch
Nejhorší je srážka s blbcem
zkoušel jsem aji bez zátky,vyměnil sem pumpu přetlakový ventil, hadice, filtrya aji okroužky a přepadový potrubí.
- Radek ZX10R
Ja sem měl podobnej problém,nakonec to dělal placatej klacik v nadrži.Jak byl nachlastanej tak se držel u dna a když šel traktor do tahu a chtěl víc nafty,tak se dycky přicuc na sací trubku a traktor nejlel.Bylo to šíleny všechno sem vyměnil jak ty píšeš a dělalo to furt.Protože na volnoběh to normalně šlo a nic nešlo zjistit.Nakonec sem schodil nadrž a vypad ten klacík.Od tý doby je klid.
Ja mel to same na starem traktoru a delalo to steblo slamy zaseknute v potrubí. a to jsem to zkousel vyfoukat i kompresorem vsechno se zdalo ok,ale delalo to porad az kdyz jsem to prostouchl strunou tak vypadlo 13cm dlouhe steblo od te doby vse ok.
prošel jsem spoj po spoji,a nakonec jsem vyměnil podávací čerpadlo vsřikovacího čerpadla a je klid
...zase nic nedělá...
- traktorfanda
Dělal dřevo na zimu. Sem mu to byl omrknout, ale zrovna tam nebylVladimír2 píše: ...zase nic nedělá...
jj,vozil jsem dřevo už dávám foto
...už Tě jaro vytáhlo..?
- traktorfanda
Tyjo tolik traktorů.
Proč tam šfagr nebyl s tou hnanou vlečkou tam by ju přece využil.
Proč tam šfagr nebyl s tou hnanou vlečkou tam by ju přece využil.