CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
ota

Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??

#3871 Nový příspěvek od ota »

Ještě k tomu kouření.
Jezdíme tuším každej rok na kontrolu někam do Práglu k dochtorům, to z práce. Pokaždý nás kopnou k jinýmu doktorovi a on pokaždý sepisuje kartu. :( No a možná jsem to tady už psal. Jezdí s náma kolega a jednou šel k takové už důchodkyni doktorce. Ona měla všude na stěnách, nástěnkách, takoví ty letáky s těma škrtnutejma cigaretama. On hodně kouří. A vlezl tam a ona zase tu kartu. Povídá mu kouříte? On že trochu sem tam pokouří. A ona mu vysvětlovala jak to škodí a tak. No a potom se ho zeptala: Kolik si jich tak za ten den dáte? Kolega: no jak kdy mi to bere. Dvě, někdy dvě a půl. A doktorka: Jak to děláte s těma půlkama? To si tu cigaretu půlíte? Kolega: nerozumím, jak půlím? Doktorka: No když kouříte dvě, někdy dvě a půl cigarety, tak musíte tu jednu půlit! Kolega? Milá paní já hulím dvě karabičky denně a někdy dvě a půl krabičky aby jsme si rozuměli! Doktorka vypsala lejstra a kolega lítal celí půldne po špitálu po vyšetřeních. :smich: Museli jsme na něj všichni čakat až ho odbydou protože jsme jeli všichni mikrobusem. Nadávali jak špačci! :D

tengi

#3872 Nový příspěvek od tengi »

vitex píše:
drtikol píše:Ahoj, vitex předpokládám, že ta druhá tvoje radost je vnučka, tak tuhle radost ti kazit nechci, vlastně ani to kouření ne, mám v živé paměti to teplo a chuť suché SPARTY, k tomu hlt kafe ......., ale dávat cca 50 000kč ročně se mi už nechce .

A teď k tématu, dneska při hlídání vnuka jsem měl premiéru v utírání "komínku" a vynášení nočníku s "bobo", ale zvládl jsem to .
Trefil jsi to všechno úplně přesně.Vnučku i suchý sparty.Akorát dělám 60 000,-
To jako prokouříš 5000 za měsíc,nebo jsem to špatně pochopil? :shock: To snad ani nejde ne?

ola

#3873 Nový příspěvek od ola »

Ahoj,sice su už roky nekuřál alě gdyž to bereš aspoň trochu poctivě a neflinkáš to,tož proč by nešlo deně vykůřiť nejaké dvě krabičky.
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240

ZipBene

#3874 Nový příspěvek od ZipBene »

ola píše:Ahoj,sice su už roky nekuřál alě gdyž to bereš aspoň trochu poctivě a neflinkáš to,tož proč by nešlo deně vykůřiť nejaké dvě krabičky.
Sice roky kouřím, ale proč by nešlo z krabičky a půl denně, udělat jen půl? Už to je pro mě úspěch a doufám že půjdu ještě níž a níž až nebudu kouřit
nic.

arid
Kontaktovat uživatele:

#3875 Nový příspěvek od arid »

Kurňa děcká, neblbnité. Jaký přestávání bafat ? Co na to řekne strážce státní kasy Bureš ? Eště přestat chlastat a erár je cugrunt ! :tyty:
http://www.hasici-kunicky.estranky.cz/

Žena je jako kaktus, čím je starší, tím je pichlavejší.
Muž je opakem ženy, čím je starší, tím méně píchá.

staník

#3876 Nový příspěvek od staník »

Kdyby tenhle erár začal zdechat hlady tak se tak moc nestane. Nejde mi o ppolitiku ale o to že je za chvíli ani neuživíme co jich tam je nalezlejch.
Kdyby jich zůstala polovina tak to půjde a kdyby jich zůstala třetina tak to půjde taky akorát by museli začít odbourávat ty nesmysly co za ty roky navymejšleli.
Jinak já kouřil tak do roku 2000 krabku až krabku a půl denně. Jednou předtím jsem i přestal na rok ,přibral 15 kilo a zase začal.
No a v tom roce 2000 si takhle ráno, ještě v posteli říkám že si půjdu zakouřit. Nebo ne "Je ti potřeba jednou někde s bolestma zdechat jen kvůli tomu že musíš pálit suchý listí pod nosem!! " no a od tý doby jsem si nezapálil 8)
Dneska mi kouř voní ale neláká,přibral jsem dalších 15 kilo a jsem jak koula.
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.

kenybz

#3877 Nový příspěvek od kenybz »

nekůřím deset roků a taky jsem solidně nabral ale to je aj tým že jsem vyměnil babu a paní kenybzová vaří velice dobře :) 8)

Britt

#3878 Nový příspěvek od Britt »

kenybz píše:nekůřím deset roků a taky jsem solidně nabral ale to je aj tým že jsem vyměnil babu a paní kenybzová vaří velice dobře :) 8)
To já hulím jak studenej dýzl, babu jsem vyměnil a taky nabejvám na objemu. Hlavně v pase :smich:
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.

staník

#3879 Nový příspěvek od staník »

To dělaj prej ženský schválně, aby jsme se drželi doma. Pěkně si nás přitáhnou vařením :smich:
Dílna je dílna

Britt

#3880 Nový příspěvek od Britt »

Něco na tom bude, protože když mám plnej měch, nešel bych do hospody ani omylem. Natož za ženskou :smich: :smich:
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.

romus145

#3881 Nový příspěvek od romus145 »

co jsem tak vypozoroval tak většinou kouří tiráci a hodně lidi ve fabrikách jak u CNC tak u klasikách. Soused jezdí kamionem do Španělska a za cestu jich položí okolo 80-100 cigaret a každou krabičku proloží 2 kafama. Když byl mladší tak dával míň cigaret ale víc kafí protože to bral na jeden zátah bez spaní. Teď už na to sere protože to je hazard. No k tomu kouření při ceně 80kč za krábu a k pocitu, že dobrovolně kurvím zdraví tak ani omylem. Stačí mě když chodím do fabriky na praxi a ti 50 letí chlapi tam chrmlou jeden přes druhého to je mě na blití. A ještě lepší je když lidi škubou každou korunu a že nemají prachy a přitom dají každý den minimálně krabičku. Ať si to každý zhodnotí podle svého nejlepšího uvážení jestli mu to stojí zato. Ale aby mě 17 letý spolužák řekl že dá skoro 2 kráby denně a prostě už nemůže přestat je celkem smutné. Každý svého štěstí...
Věrný člen agresorů.com

Vladimír2

#3882 Nový příspěvek od Vladimír2 »

...kouřil jsem hezkou řádku let . Jednoho dne jsem si řekl : A dost a přestal jsem ,už skoro šest let nekouřím ...

ola

#3883 Nový příspěvek od ola »

Ahoj,Já o chlup věcéj jak raz tolik.
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240

sychrovak

#3884 Nový příspěvek od sychrovak »

Tady se nedělá :- :-/
Tady se pár stránek jenom hulí a přežírá :)
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D

staník

#3885 Nový příspěvek od staník »

Dneska jsem domlouval hydrauliku na zetora,nakonec z toho sešlo a dělali jsme v dílně o čtyřicítce.
Nějak jsem dostal strach když mi pán řekl že si to předáme na benzince :-/ jakpak bych ho potom hledal pokud by s tím něco bylo a nešlo to opravit.
Dílna je dílna

Zamčeno

Zpět na „Putyka“