CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??
Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??
Ještě k tomu kouření.
Jezdíme tuším každej rok na kontrolu někam do Práglu k dochtorům, to z práce. Pokaždý nás kopnou k jinýmu doktorovi a on pokaždý sepisuje kartu. No a možná jsem to tady už psal. Jezdí s náma kolega a jednou šel k takové už důchodkyni doktorce. Ona měla všude na stěnách, nástěnkách, takoví ty letáky s těma škrtnutejma cigaretama. On hodně kouří. A vlezl tam a ona zase tu kartu. Povídá mu kouříte? On že trochu sem tam pokouří. A ona mu vysvětlovala jak to škodí a tak. No a potom se ho zeptala: Kolik si jich tak za ten den dáte? Kolega: no jak kdy mi to bere. Dvě, někdy dvě a půl. A doktorka: Jak to děláte s těma půlkama? To si tu cigaretu půlíte? Kolega: nerozumím, jak půlím? Doktorka: No když kouříte dvě, někdy dvě a půl cigarety, tak musíte tu jednu půlit! Kolega? Milá paní já hulím dvě karabičky denně a někdy dvě a půl krabičky aby jsme si rozuměli! Doktorka vypsala lejstra a kolega lítal celí půldne po špitálu po vyšetřeních. Museli jsme na něj všichni čakat až ho odbydou protože jsme jeli všichni mikrobusem. Nadávali jak špačci!
Jezdíme tuším každej rok na kontrolu někam do Práglu k dochtorům, to z práce. Pokaždý nás kopnou k jinýmu doktorovi a on pokaždý sepisuje kartu. No a možná jsem to tady už psal. Jezdí s náma kolega a jednou šel k takové už důchodkyni doktorce. Ona měla všude na stěnách, nástěnkách, takoví ty letáky s těma škrtnutejma cigaretama. On hodně kouří. A vlezl tam a ona zase tu kartu. Povídá mu kouříte? On že trochu sem tam pokouří. A ona mu vysvětlovala jak to škodí a tak. No a potom se ho zeptala: Kolik si jich tak za ten den dáte? Kolega: no jak kdy mi to bere. Dvě, někdy dvě a půl. A doktorka: Jak to děláte s těma půlkama? To si tu cigaretu půlíte? Kolega: nerozumím, jak půlím? Doktorka: No když kouříte dvě, někdy dvě a půl cigarety, tak musíte tu jednu půlit! Kolega? Milá paní já hulím dvě karabičky denně a někdy dvě a půl krabičky aby jsme si rozuměli! Doktorka vypsala lejstra a kolega lítal celí půldne po špitálu po vyšetřeních. Museli jsme na něj všichni čakat až ho odbydou protože jsme jeli všichni mikrobusem. Nadávali jak špačci!
-
To jako prokouříš 5000 za měsíc,nebo jsem to špatně pochopil? To snad ani nejde ne?vitex píše:Trefil jsi to všechno úplně přesně.Vnučku i suchý sparty.Akorát dělám 60 000,-drtikol píše:Ahoj, vitex předpokládám, že ta druhá tvoje radost je vnučka, tak tuhle radost ti kazit nechci, vlastně ani to kouření ne, mám v živé paměti to teplo a chuť suché SPARTY, k tomu hlt kafe ......., ale dávat cca 50 000kč ročně se mi už nechce .
A teď k tématu, dneska při hlídání vnuka jsem měl premiéru v utírání "komínku" a vynášení nočníku s "bobo", ale zvládl jsem to .
Ahoj,sice su už roky nekuřál alě gdyž to bereš aspoň trochu poctivě a neflinkáš to,tož proč by nešlo deně vykůřiť nejaké dvě krabičky.
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240
Sice roky kouřím, ale proč by nešlo z krabičky a půl denně, udělat jen půl? Už to je pro mě úspěch a doufám že půjdu ještě níž a níž až nebudu kouřitola píše:Ahoj,sice su už roky nekuřál alě gdyž to bereš aspoň trochu poctivě a neflinkáš to,tož proč by nešlo deně vykůřiť nejaké dvě krabičky.
nic.
- arid
- Kontaktovat uživatele:
Kurňa děcká, neblbnité. Jaký přestávání bafat ? Co na to řekne strážce státní kasy Bureš ? Eště přestat chlastat a erár je cugrunt !
http://www.hasici-kunicky.estranky.cz/
Žena je jako kaktus, čím je starší, tím je pichlavejší.
Muž je opakem ženy, čím je starší, tím méně píchá.
Žena je jako kaktus, čím je starší, tím je pichlavejší.
Muž je opakem ženy, čím je starší, tím méně píchá.
Kdyby tenhle erár začal zdechat hlady tak se tak moc nestane. Nejde mi o ppolitiku ale o to že je za chvíli ani neuživíme co jich tam je nalezlejch.
Kdyby jich zůstala polovina tak to půjde a kdyby jich zůstala třetina tak to půjde taky akorát by museli začít odbourávat ty nesmysly co za ty roky navymejšleli.
Jinak já kouřil tak do roku 2000 krabku až krabku a půl denně. Jednou předtím jsem i přestal na rok ,přibral 15 kilo a zase začal.
No a v tom roce 2000 si takhle ráno, ještě v posteli říkám že si půjdu zakouřit. Nebo ne "Je ti potřeba jednou někde s bolestma zdechat jen kvůli tomu že musíš pálit suchý listí pod nosem!! " no a od tý doby jsem si nezapálil
Dneska mi kouř voní ale neláká,přibral jsem dalších 15 kilo a jsem jak koula.
Kdyby jich zůstala polovina tak to půjde a kdyby jich zůstala třetina tak to půjde taky akorát by museli začít odbourávat ty nesmysly co za ty roky navymejšleli.
Jinak já kouřil tak do roku 2000 krabku až krabku a půl denně. Jednou předtím jsem i přestal na rok ,přibral 15 kilo a zase začal.
No a v tom roce 2000 si takhle ráno, ještě v posteli říkám že si půjdu zakouřit. Nebo ne "Je ti potřeba jednou někde s bolestma zdechat jen kvůli tomu že musíš pálit suchý listí pod nosem!! " no a od tý doby jsem si nezapálil
Dneska mi kouř voní ale neláká,přibral jsem dalších 15 kilo a jsem jak koula.
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
nekůřím deset roků a taky jsem solidně nabral ale to je aj tým že jsem vyměnil babu a paní kenybzová vaří velice dobře
To já hulím jak studenej dýzl, babu jsem vyměnil a taky nabejvám na objemu. Hlavně v pasekenybz píše:nekůřím deset roků a taky jsem solidně nabral ale to je aj tým že jsem vyměnil babu a paní kenybzová vaří velice dobře
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
To dělaj prej ženský schválně, aby jsme se drželi doma. Pěkně si nás přitáhnou vařením
Dílna je dílna
Něco na tom bude, protože když mám plnej měch, nešel bych do hospody ani omylem. Natož za ženskou
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
co jsem tak vypozoroval tak většinou kouří tiráci a hodně lidi ve fabrikách jak u CNC tak u klasikách. Soused jezdí kamionem do Španělska a za cestu jich položí okolo 80-100 cigaret a každou krabičku proloží 2 kafama. Když byl mladší tak dával míň cigaret ale víc kafí protože to bral na jeden zátah bez spaní. Teď už na to sere protože to je hazard. No k tomu kouření při ceně 80kč za krábu a k pocitu, že dobrovolně kurvím zdraví tak ani omylem. Stačí mě když chodím do fabriky na praxi a ti 50 letí chlapi tam chrmlou jeden přes druhého to je mě na blití. A ještě lepší je když lidi škubou každou korunu a že nemají prachy a přitom dají každý den minimálně krabičku. Ať si to každý zhodnotí podle svého nejlepšího uvážení jestli mu to stojí zato. Ale aby mě 17 letý spolužák řekl že dá skoro 2 kráby denně a prostě už nemůže přestat je celkem smutné. Každý svého štěstí...
Věrný člen agresorů.com
...kouřil jsem hezkou řádku let . Jednoho dne jsem si řekl : A dost a přestal jsem ,už skoro šest let nekouřím ...
Ahoj,Já o chlup věcéj jak raz tolik.
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Tady se nedělá :-
Tady se pár stránek jenom hulí a přežírá
Tady se pár stránek jenom hulí a přežírá
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
Dneska jsem domlouval hydrauliku na zetora,nakonec z toho sešlo a dělali jsme v dílně o čtyřicítce.
Nějak jsem dostal strach když mi pán řekl že si to předáme na benzince jakpak bych ho potom hledal pokud by s tím něco bylo a nešlo to opravit.
Nějak jsem dostal strach když mi pán řekl že si to předáme na benzince jakpak bych ho potom hledal pokud by s tím něco bylo a nešlo to opravit.
Dílna je dílna