CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??
-
Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??
no prave sze slo oto ze sem to sam nedokazal. ikdyz sem se snazil ale uspech se nedostavil. posilam odkaz http://www.stopnikotin.com/
Proč mě jedinou radost ze dvou v životě kazíte?Vy už jste jak mí rodinní příslušníci:Nekuř,nepij,nemluv sprostě.Co mám teda dělat?Jíst mi nechutná,mladý holky taky ne,tak nevím,asi si ohobluju široký prkno a budu trénovat.
spolužáci dávají okolo té krabičky denně někdy i 2 no nevím v 17 letech to do sebe prát
Věrný člen agresorů.com
Tak to je velmi špatné,to můžou dědci v mém věku ale mladí kluci určitě ne.
My jsme nebyli jiní. Otec mě řezal jako koně a dneska si říkám, že to bylo pořád málo. Ale připadali jsme si jako dospělí a chutnalo nám to. Proklínám den, kdy jsem našel krabičku startek a díky ní jsem se naučil šlukovat.vitex píše:Tak to je velmi špatné,to můžou dědci v mém věku ale mladí kluci určitě ne.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Můj otec tomu říkal ,,makarenkova metoda " řezat a řezat a škoda rány co padne vedle.Taky říkám že měl víc :)Ale nekouřím po prvních cigaretách jsem se málem poto.Britt píše:My jsme nebyli jiní. Otec mě řezal jako koně a dneska si říkám, že to bylo pořád málo. Ale připadali jsme si jako dospělí a chutnalo nám to. Proklínám den, kdy jsem našel krabičku startek a díky ní jsem se naučil šlukovat.vitex píše:Tak to je velmi špatné,to můžou dědci v mém věku ale mladí kluci určitě ne.
Ale prošel jsem si půl roku alkoholismem 3-4 týdně na plech,ale dostal jsem se z toho sám,bylo to po rozchodu a já to řešil tak na co nejsem hrdej-chlastem.
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
ja som fajcil od 16r. Potom v 22r som sa spoznal s jednou super babou,ktora tiez fajcila (cigarety )a tak sme si povedali,ze prestaneme. Zahodili sme cigarety a viac som to v papuli nemal a ani ona. Uz 11r.
Ahoj, vitex předpokládám, že ta druhá tvoje radost je vnučka, tak tuhle radost ti kazit nechci, vlastně ani to kouření ne, mám v živé paměti to teplo a chuť suché SPARTY, k tomu hlt kafe ......., ale dávat cca 50 000kč ročně se mi už nechce .
A teď k tématu, dneska při hlídání vnuka jsem měl premiéru v utírání "komínku" a vynášení nočníku s "bobo", ale zvládl jsem to .
A teď k tématu, dneska při hlídání vnuka jsem měl premiéru v utírání "komínku" a vynášení nočníku s "bobo", ale zvládl jsem to .
Když tady probíráte to kouření, já jsem nekuřák, ale můj děda začal kouřit v 65 letech a vždycky říkal: "Kdybych věděl, že je to kouření takové dobré, tak bych začal dříve".
A co kouří ? marjánu??že chutná??Japa píše:Když tady probíráte to kouření, já jsem nekuřák, ale můj děda začal kouřit v 65 letech a vždycky říkal: "Kdybych věděl, že je to kouření takové dobré, tak bych začal dříve".
Mě je na blití když mám načichlé oblečení,musí znovu do pračky.
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
Kouřil ... a ani nevím co, už je 30 let po smrti a dožil se skoro osmdesátky.
- McPeci
- Kontaktovat uživatele:
fušoval a trpěl v práci
Robert ;)
každý když něco opravuje má na práci nechtěný podpis
https://www.facebook.com/robert.peciva
http://petice.nasetraktory.cz/informace?ank=2&odp[0]=1 petice za legalizaci domadělů v čr
každý když něco opravuje má na práci nechtěný podpis
https://www.facebook.com/robert.peciva
http://petice.nasetraktory.cz/informace?ank=2&odp[0]=1 petice za legalizaci domadělů v čr
marijána není zase až tak výhodná, intenzivní hulení třeba 10 let a máš problémy s erekcísychrovak píše:A co kouří ? marjánu??že chutná??Japa píše:Když tady probíráte to kouření, já jsem nekuřák, ale můj děda začal kouřit v 65 letech a vždycky říkal: "Kdybych věděl, že je to kouření takové dobré, tak bych začal dříve".
Věrný člen agresorů.com
A jako na kterou stranu ???romus145 píše:marijána není zase až tak výhodná, intenzivní hulení třeba 10 let a máš problémy s erekcísychrovak píše:A co kouří ? marjánu??že chutná??Japa píše:Když tady probíráte to kouření, já jsem nekuřák, ale můj děda začal kouřit v 65 letech a vždycky říkal: "Kdybych věděl, že je to kouření takové dobré, tak bych začal dříve".
Trefil jsi to všechno úplně přesně.Vnučku i suchý sparty.Akorát dělám 60 000,-drtikol píše:Ahoj, vitex předpokládám, že ta druhá tvoje radost je vnučka, tak tuhle radost ti kazit nechci, vlastně ani to kouření ne, mám v živé paměti to teplo a chuť suché SPARTY, k tomu hlt kafe ......., ale dávat cca 50 000kč ročně se mi už nechce .