já se včera málem zabil. čekal sem až zamrzne abych skácel starou rynglu. Byla nakloněná nad studnu, tak sem se rozhod že ji ořežu odshora, a kmen pak podepřu žebřem a shodím nabok kam potřebuju. Vyndal sme si jeden díl hliníkovýho žebřa a opřel do cca 4m o pořádnou haluzu, vylez nahoru s ruční pílkou, jednou rukou - levou sem se držel haluze a pravou ořezával větve na kerý sem dosáhl. řežu řežu, venku hezky svítí sluníčko, -7C, práca de o ruky a najednou takovej divnej pocit pod nohama. Pustil sem pilku a instinktivně se přidrápl levačkou k té haluzi co sme se jí držel, ale to už podjel žebř a já se zhoupl jak vopica po tý levačce a pak dolů na řiť, kus zad levej bok a ruku. Naštěstí mimo spadnej žebř. Chvilku sem sem ohledával jestli mě něco neupadlo a jestli všecko funguje, no odskákala to jen levá ruka , jak sem se zavěsil, tak jen na 2 prsty celou vahou a asi sem si natrh nějakej úpon. Dal sem si hodinku pauzu jestli neumřu a pak to dokácel tak jak sem potřeboval i s habrovou rukou.
Dneska sem doslova jak zmlácenej, modráka na řiti, na zádech , na lokťu, vopuchlý zápěstí, ale mazání pomáhá. Ta sviňa žebř jak stál na zmrzlé zemi , a jak sou na něm dole ty zaoblené gumy prostě podjel, a to byl pod úhlem, kdy bych to nikdy nečekal.