Nevím, tak asi byla aji 050 a aji 150, tady nedaleko ji ma jedna obec, tuhle fotku sem fotil osobně ja v pc v kvalitě když si to přibližim je tam vidět 150.21. tak nevímmatto píše:150.21- motor perkins (tuším 3 válec asi vodník)-ale to presně nevím - servo řízení
je tam chyba traktory s motorom perkins nemali servo, takze to bude
050.21 trojvalec vodne chladenie, motor perkins - mechanicke riadenie
Agrozet MT8 150.13
Re: Agrozet MT8 150.13
-
Ahoj mohl by jsi mi prosím nafotit detajl ovládání plynu jak je řešeno....dík moc
Zdarec. Konečně pár řádků o čtyřválci. Hodím tady nějaké foto z výměny spojky. Spojka mi už prokluzovala tak jsem se do toho pustil. Po rozborce jsem zjistil, že není jen lamela v háji ale i přítlačák a kroužek na spojkovém ložisku+ 2 sinebloky.
Když mi řekli v servisu ceny ,tak jsem málem omdlel. Lamela 3600 kč, přítlačák 7400 kč a kroužek okolo 600 kč a sinebloky 1200 kč. Lamelu jsem nechal přenýtovat za 380 kč v Opavě a zbytek jsem musel koupit. Ještě ,že si to dělám sám.
Když mi řekli v servisu ceny ,tak jsem málem omdlel. Lamela 3600 kč, přítlačák 7400 kč a kroužek okolo 600 kč a sinebloky 1200 kč. Lamelu jsem nechal přenýtovat za 380 kč v Opavě a zbytek jsem musel koupit. Ještě ,že si to dělám sám.
Už jsem tu nějaký čas nebyl takže se tu zase něco změnilo a nejdou tu dát fotky. Vím , že tam někde je popis jak je ukládat ,ale seru na to. To je jak u našich politiků. Když něco funguje tak je to třeba doj...at.
Kdo potřebuje foto ať mi napíše na SZ a já je pošlu .
Kdo potřebuje foto ať mi napíše na SZ a já je pošlu .
Zdravím, nemá prosím někdo zkušenost s výměnou manžet na předních poloosách u agrozetu 150.13? Předem díky!
Podívej se do vlákna k Máriovi, ten to tam má i pěkně nafocené.... jinak zkušenosti s tím má tady 90% majitelů tohoto stroje... Je to stejné jako u MT8 050 atd...Darfen píše:Zdravím, nemá prosím někdo zkušenost s výměnou manžet na předních poloosách u agrozetu 150.13? Předem díky!
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
ja to mam nafotene vo vlakne ako piše Tom keby niečo napiš mi sz rad poradimTom píše:Podívej se do vlákna k Máriovi, ten to tam má i pěkně nafocené.... jinak zkušenosti s tím má tady 90% majitelů tohoto stroje... Je to stejné jako u MT8 050 atd...Darfen píše:Zdravím, nemá prosím někdo zkušenost s výměnou manžet na předních poloosách u agrozetu 150.13? Předem díky!
Už můžu tady přidat fotky. Měnil jsem přítlačák ,ložisko a lamelu jsem nechal repasovat v Opavě.Průměr spojky mám 240 mm a setrvák je rovný- bez osazení jako mají dvouválce. Podle fotek nepoznáte někdo zčeho je ten přítlačák ? Myslím z jakého auta. Na krabici to nebylo. Koupil jsem to od p.ŠÁLKA.
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Moc pěkný. Co to máš u toho za motor,jaký výkon a to jsi dělal ty??? To by se mi líbilo
Motor tam je číňan 16 ps. Dělal jsem si to sám. Vždycky si to nakreslím a pak zajdu za soustružníkem a podle nákresu to dělá. Většinou tam stojím a čumím mu na ruce. Tu frézovací hlavu dělal někdo jiný. Je to kalené na 55-60 HR.Větve se stříhají o protilehlou stěnu. Je to plocháč asi 18 mm a jde šroubama štelovat.
Detail -foto. Vhazovací otvor je 10 x 15 cm. Klidně to drtí i tři větve najednou. Rychlost posuvu asi 20 m/ min.Pořádně se zapotím abych tu potvoru uživil. Musí být nachystaná hromada větví. Spotřeba benzínu cca 1 litr na jednu vlečku / 1m3.Za třičtvrtě hodiny je plná a pak to odvezu domů asi 300 m a lopatou to vyhážu.
Už mám šestileté topoly takže tohle asi prodám a koupím větší drtičku do 10 cm. Hrubší dřevo uřežu a zbytek budu štěpkovat.
Už to mám 5 roků. Motor tam mám teď nový . Ten předešlý jsem dal na Minika 070 a šel do světa.
Už to mám 5 roků. Motor tam mám teď nový . Ten předešlý jsem dal na Minika 070 a šel do světa.
Ferko píše:Už můžu tady přidat fotky. Měnil jsem přítlačák ,ložisko a lamelu jsem nechal repasovat v Opavě.Průměr spojky mám 240 mm a setrvák je rovný- bez osazení jako mají dvouválce. Podle fotek nepoznáte někdo zčeho je ten přítlačák ? Myslím z jakého auta. Na krabici to nebylo. Koupil jsem to od p.ŠÁLKA.
Jaký číslo je na tom přítlačáku nebo na krabici? mohlo by to bejt stejný z ňáký dodávky od Fiatu nebo Iveca
MF 240 nestačí pro identifikaci od SACHSu?
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod