Montáž motoru slavia 2S90A
Re: Montáž motoru slavia 2S90A
Úplně přesně jsem z toho Tvého příspěvku nepochopil s čím máš vlastně problém, ač jsem ho četl několikrát. Nejde ti řadit během jízdy? Nebo se ti hádá předek a zadek? To může být problém, pokud předek TK je z frézy TJ 6,5 - měla jiný koncový převodový poměr. Ta má kotoučové brzdy, to poznáš. Pokud je to z M6 tak s převodama problém nebude. To poznáš, ta má brzdy stejné jak TK vzadu.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
-
je to z frezy , hada sa to len na 4 prevodovom stupni , ale vtedy leen vypnem zadok .... ide o to ze traktor sa pohne ked stlacim spojku ... mozem nastartovat tk aj so zaradenimi rychlostnym stupnom lebo spojka je stale zapata , ked stlacim spojku tak az vtedy sa pohne ....jednoducho pre pohyb musim mam stlacenu spojku
nieje tam doraz a stlačaš priliš spojku.... to som ti zabudol povedať...majo1357 píše:je to z frezy , hada sa to len na 4 prevodovom stupni , ale vtedy leen vypnem zadok .... ide o to ze traktor sa pohne ked stlacim spojku ... mozem nastartovat tk aj so zaradenimi rychlostnym stupnom lebo spojka je stale zapata , ked stlacim spojku tak az vtedy sa pohne ....jednoducho pre pohyb musim mam stlacenu spojku
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
-
no teraz sa to pohne iba pri prilis stacenej spojke , takze niece trba nastelovat v spojke ?
- peťo TK
- Kontaktovat uživatele:
...toto je upravený zotrvačník z horskej kosačky cez Slavservis, žiaľ musel som ešte zobrať 10mm s priemeru, nakoľko pri šrobovaní motora na prevodovku sa konus zotrváku oprel o obal prevodovky. Pod prítlačný tanier sme vyrobili 3mm hrubé medzikružie a nastavili prítlačné packy.
Dal som aj novú spojkovú lamelu. Vypínanie funguje OK, ale trak má trhaný roziazd, myslíte že to bude nezadratým zotrvákom?
Dal som aj novú spojkovú lamelu. Vypínanie funguje OK, ale trak má trhaný roziazd, myslíte že to bude nezadratým zotrvákom?
Ujo, odveziete ma na traktore?
No nám nezbývá než tiše závidět a tobě to z toho domadělu rychle sundat a namontovat do TK
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
No to áno. Prvý krát som ho štartoval. Ešte nikdy nebol naštartovaný 0 mh.
nemáte někdo navíc vzduchový filtr?
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.
-
ahoj chlapi chcel by som sa opytat,,mam motor 2s90a a nemozem najst kde ide nahou otackomera,byvali majitel to dal zablendovat a ja to nemozem najst a este ake dlhe je lanko otackomera...dik
Náhon otáčkoměru je od unašeče na hřídeli hydraulického čerpadla. Musí na něm být šroubovice pro šnekový převod.
Kdo to umí, ten to dělá....ten kdo o tom ví trošku, ten tomu šéfuje..... a kdo o tom neví nic, tak ten to buď učí a nebo o tom alespoň hloupě kecá!
Pes je opakem ženy..... všemu rozumí, ale mlčí :)
A upravené víko rozvodu!/ v prípade ak motor nepochádza z MT8-046/jarynfira píše:Náhon otáčkoměru je od unašeče na hřídeli hydraulického čerpadla. Musí na něm být šroubovice pro šnekový převod.
To ani nevím , já mám motor právě z horské sekačky.
Kdo to umí, ten to dělá....ten kdo o tom ví trošku, ten tomu šéfuje..... a kdo o tom neví nic, tak ten to buď učí a nebo o tom alespoň hloupě kecá!
Tak to je OK!jarynfira píše:To ani nevím , já mám motor právě z horské sekačky.
- stanislavsnv
- Kontaktovat uživatele:
Ten zotrvak už netreba upravovať zraziť hranu? Pasuje do tkčka tak jak je na foto?jarynfira píše:Podle katalogu je na stránce spojky uvedeno ložisko 6002 a to má malý průměr 15mm, takže supr, to mám. Teď jen ta délka hřídele
YANMAR AF33 MARK III; MULČOVAČ-RM 150; Pluh obracak dvojak VENTZKI AKD16ZP; Stolový sústruh Bernardo Profi SS550V; ROTAVÁTOR ISEKY-150;