Domace taktory na cesty-legalne

Moderátoři: rezis, Toreto

Zpráva
Autor
Romik

Re: Domace taktory na cesty-legalne

#226 Nový příspěvek od Romik »

harijaro píše:kde si vyhrabal foto toho nehorázneho stroja 8) videl som ho naživo na zázrivskom diferaku 2013 akurát že na tej vlečke nemal dupľáky ale po jednom kole 16-20. inak ja traktor prihlasovať nebudem nakoľko nemám T-éčko a jazdím 95% v teréne a mimo hlavnej cesty tak si za tých 33 éčiek radšej kupím 25 l nafty. to je lepšia investícia. a to nehovorím o poistke 30-40 éčiek. keď ta tieto prachy kúpim naftu tak nachystám dreva na 3 roky :smich: :jazyk: :potlesk:
Kamarátov,našiel som v pc jednu fotku.On už na číslach je a ja rozmýšľam.Mám taký istý pomer jázd ako Ty.Len sa bojím pokuty ak ma náhodou zastavia cca.500evri je dosť a na rok vodičák sa mi riskovať nechce.
Hrebáč 4x4 r.v 90, Zetor 35 Super r.v 1958
Ja nejazdím rýchlo,len lietam nízko.

quako2

#227 Nový příspěvek od quako2 »

Dnes mi volali z DI, ze si mam zajtra prist pre papiere. Na margo "T-čka". Ja som vsade uvadzal malotraktor , nie traktor. Uvadzal som tam typ motora škoda 1203, dalej objem motora 1200cm3, vahu 900kg. Vsetko udaje ktore smeruju k tomu, ze je to malotraktor.

harijaro

#228 Nový příspěvek od harijaro »

u nás sú klasický poriadkový tolerantný a väčšinou na tragač čumia jak telce na nové vráta. ešte ma nestopli ale raz som sa zastavil na tragači na voľby a zrovna tam boli poldovia a kým som vyšiel von už ho zvedavo obliehali.

Romik

#229 Nový příspěvek od Romik »

U nás sa začali často objavovať biele barety-dopravaci,chodia merať a pred tými mám rešpekt s obvoďákmi sa dá.

harijaro

#230 Nový příspěvek od harijaro »

Romik píše:U nás sa začali často objavovať biele barety-dopravaci,chodia merať a pred tými mám rešpekt s obvoďákmi sa dá.
biele barety k nám chodia veľmi zriedkavo a väčšinou večer. odkiaľ si presne?

Romik

#231 Nový příspěvek od Romik »

Vedľajšia susedná dedina akcie zazriv. diferáku.

murár

#232 Nový příspěvek od murár »

Dnes mi skušobný komisar z DI po ukončeni vodických skušok povedal že na "Cečkové značky stačí opravnenie B skupiny!!!"
Tak už odnes mám aj Tečko!

harijaro

#233 Nový příspěvek od harijaro »

kurva že bych si dal tie C-éčkové značky?! :smich: keď netreba to T-éčko

Jando

#234 Nový příspěvek od Jando »

K tomu vodičáku chcem povedať, že dnes som si bol vybaviť výnimku na jazdu po ceste I. triedy. Vybavil som úspešne, a dali mi k tomu papier na ktorom na zadnej strane je, za akých podmienok smiem ísť po tejto ceste. Podmienka č. 2 až č. 8 sú pred-tlačené a č. 6 hovorí: "Vodič vodzidla musí byť držideľom vodičského oprávnenia minimálne skupiny T alebo B.
Čiže na jazdu s autom, traktorom, fúrikom... :ano: so značkou "C" treba mať T alebo B vodičák. Takže ja tvrdím, že T-čko nie je nutnosť.

dzango

#235 Nový příspěvek od dzango »

Jando píše:K tomu vodičáku chcem povedať, že dnes som si bol vybaviť výnimku na jazdu po ceste I. triedy. Vybavil som úspešne, a dali mi k tomu papier na ktorom na zadnej strane je, za akých podmienok smiem ísť po tejto ceste. Podmienka č. 2 až č. 8 sú pred-tlačené a č. 6 hovorí: "Vodič vodzidla musí byť držideľom vodičského oprávnenia minimálne skupiny T alebo B.
Čiže na jazdu s autom, traktorom, fúrikom... :ano: so značkou "C" treba mať T alebo B vodičák. Takže ja tvrdím, že T-čko nie je nutnosť.

mohol by si mi prosim zoskenovat ten papier? a dat tu tiez by som chcel vynimku

Jando

#236 Nový příspěvek od Jando »

Tu je zadná strana, na prednej strane sú len moje údaje, údaje o aute, podpis a pečiatka policajta
Přílohy
výnimka.jpg

feki

#237 Nový příspěvek od feki »

sice sa vas to uplne netyka, ale dneska bol otec na 3.5hodinovy pokec s nejakym velkym zvieratom na kosice - vidiek... riesili tam aj to prihlasenie 4rkolky na tieto znacky, no vraj je to obrovsky problem, nakolko vsetci poprihlasovali terenaky aj v3ssky a pod :D vraj sa tieto vsetky znacky budu rusit, myslene na tychto autach.... no smial sa o tom aka je to blbost tieto znacky... ze technicky s fotkami... ze o com to je :D

na prihlasenie 4rkolky nam poradil dat si spravit americku znacku- podla statu kde bola kupovana, darovacu zmluvu, a mame tam COC certifikat... sice sa tam pise, ze nieje sposobila na cestnu premavku, ale vraj vecsina policajtov nevie anglicky :D :D vraj ak by nas predvolali, tak nam s tymto nemozu absolutne co spravit... ak by bolo najhorsie pokuta je pre motorky/4rkolky 60eur, za jazdu bez papierov.... zaujimave infosky :)

mike

#238 Nový příspěvek od mike »

Jedna otazocka prepisoval niekto c-kovu znacku?
Napr.ak kupim vlecku na C-znacke z ineho okresu.Ostava mi ta ista znacka a meni sa majitel,alebo on odovzda znacku a ja robim novu?
D.
M.

fabikmiroslav

#239 Nový příspěvek od fabikmiroslav »

feki píše:sice sa vas to uplne netyka, ale dneska bol otec na 3.5hodinovy pokec s nejakym velkym zvieratom na kosice - vidiek... riesili tam aj to prihlasenie 4rkolky na tieto znacky, no vraj je to obrovsky problem, nakolko vsetci poprihlasovali terenaky aj v3ssky a pod :D vraj sa tieto vsetky znacky budu rusit, myslene na tychto autach.... no smial sa o tom aka je to blbost tieto znacky... ze technicky s fotkami... ze o com to je :D

na prihlasenie 4rkolky nam poradil dat si spravit americku znacku- podla statu kde bola kupovana, darovacu zmluvu, a mame tam COC certifikat... sice sa tam pise, ze nieje sposobila na cestnu premavku, ale vraj vecsina policajtov nevie anglicky :D :D vraj ak by nas predvolali, tak nam s tymto nemozu absolutne co spravit... ak by bolo najhorsie pokuta je pre motorky/4rkolky 60eur, za jazdu bez papierov.... zaujimave infosky :)
Je to o tom že to platí na doma robene traktory a nie štvorkolky a V3S pokial viem tak toto s doma robenym traktorom nema nič spoločne a za dalšie je problem aj s fabrickymi traktormi preto že sa prihlasovali aj traktory ktore boli pred x rokmi ukradnute a zmenili už zopar majitelov.
Dobre už bolo

Ondras83
Kontaktovat uživatele:

#240 Nový příspěvek od Ondras83 »

co takhle prihlasit traktor z CR na Slovensku (napr. u kamose nebo pribuznyho) mit to napsany na nem a provozovat ho v cechach?

Odpovědět

Zpět na „Stavíme traktor domácí výroby“