Prosím o Váš názor - registrace za účelem prodeje
Moderátor: Mikro
Pravidla fóra
1. Správně nadepsané téma
2. Povinná cena
3. Uvedeno bydliště - stačí v profilu.
4. Alespoň jedna fotka.
5. Zboží bude vystaveno pouze zde, pokud je na jiném inzertním serveru pak lze umístit odkaz do Inzerce z www
6. První zájemce byl ten, jenž vyjádřil zájem v tématu, nikoliv v SZ !
7. Jsou zakázány veškeré komentáře k tématu, výjimkou dotazy k dopravě, stavu zboží apod.
8. Platnost inzerátu max 30 dní.
Při nedodržení bodu 1 - 6 jsou inzeráty mazány + je možno obdržet BAN.
Za neoprávněné komentáře je možné obdržet BAN.
Pravidla inzerce jsou závazná!
1. Správně nadepsané téma
2. Povinná cena
3. Uvedeno bydliště - stačí v profilu.
4. Alespoň jedna fotka.
5. Zboží bude vystaveno pouze zde, pokud je na jiném inzertním serveru pak lze umístit odkaz do Inzerce z www
6. První zájemce byl ten, jenž vyjádřil zájem v tématu, nikoliv v SZ !
7. Jsou zakázány veškeré komentáře k tématu, výjimkou dotazy k dopravě, stavu zboží apod.
8. Platnost inzerátu max 30 dní.
Při nedodržení bodu 1 - 6 jsou inzeráty mazány + je možno obdržet BAN.
Za neoprávněné komentáře je možné obdržet BAN.
Pravidla inzerce jsou závazná!
- Mikro
- Kontaktovat uživatele:
Prosím o Váš názor - registrace za účelem prodeje
Jak jste si již mnozí všimli, "krapet" se nám tady šíří počet uživatelů, kteří se zaregistrovali čistě za účelem prodeje.
Osobně nemám nic proti lidem, kteří se zaregistrují a vloží např. jeden či dva inzeráty.
Ale co s uživateli, kteří se zaregistrují a inzerci zaplaví "x" inzeráty ?
Vyjádřete se prosím, zda a případně jak toto řešit.
Děkuji
Mikro - moderátor inzerce
Osobně nemám nic proti lidem, kteří se zaregistrují a vloží např. jeden či dva inzeráty.
Ale co s uživateli, kteří se zaregistrují a inzerci zaplaví "x" inzeráty ?
Vyjádřete se prosím, zda a případně jak toto řešit.
Děkuji
Mikro - moderátor inzerce
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prosím o Váš názor - registrace za účelem prodeje
Za mě osobně bych nechal inzerci jen pro uživatele fora. Na druhou stranu i tito lidé můžou vložit inzerát na věc,kterou právě scháníme či odpovědí na inzerát v koupím. Je to těžké ví bůh co s tím
-
Nevím jestli by to bylo technicky možné, ale třeba znemožnit přispívat do témat inzerce určitou časovou dobou od registrace, nebo až po dovršení daného počtu příspěvků v ostatních tématech.
- Mikro
- Kontaktovat uživatele:
Technicky to nejspíš nelze, ale sám s radostí takové příspěvky smažu.hajney píše:Nevím jestli by to bylo technicky možné, ale třeba znemožnit přispívat do témat inzerce určitou časovou dobou od registrace, nebo až po dovršení daného počtu příspěvků v ostatních tématech.
zatím, bych to nechal, ale pokud budou lidy jako je "kymlo" dal bych banána a výstrahu, že takhle NE! Páč jak bylo zmíněno, i překupník může mít něco, co někdo dlouho hledá...Cenu už si musí sami mezi s sebou domluvit... někdo se na fórum nedostane každý den a bylo by nefér hned vše mazat...
- malotraktorpetr
mazat a mazat je to nastve a uz tu nebudou nic davat .
umožnit pridat inzerat az po10 dnoch registracie .
a inak aj v inzercii mazat inzeraty po 10-15 dnoch automaticky .
Neznašam inzerat predam ......... a foto nejde vložit alebo dam foto večer .za toto by som dal ban
a inak aj v inzercii mazat inzeraty po 10-15 dnoch automaticky .
Neznašam inzerat predam ......... a foto nejde vložit alebo dam foto večer .za toto by som dal ban
- jirka_holub
Nebo nastavit nejake rozumne mesicni maximum poctu inzeratu od jednoho člověka?
Ja nevim nastrelim třeba 10ks mesicne? To snad musí normalnim lidem ( kteří zrovna nezdedili starou garaz a stodolu) stacit. Komu nestaci at nabiyi vic věci v jednom inzeratu.
A pro novacky třeba méně ks, az si pokecaji a nakazi se atmosférou fora tak pak vic.
Ale aby se to hlidalo automaticky, jinak to je na nic, prece to nebudes sjizdet rucne.
Kazda regulace ma svoje negativa...,jinak v podstate me osobne ty inzeraty moc nevadi... prectu si co se nabízí... ale pokud to zbytecne zabira místo ... nektere inzeraty jsou i poněkud zvlastni "nejaky dil na veterany... (na jake však není napsano nebo jsem prehledl?).. fotka.... a ta cena"
Ja nevim nastrelim třeba 10ks mesicne? To snad musí normalnim lidem ( kteří zrovna nezdedili starou garaz a stodolu) stacit. Komu nestaci at nabiyi vic věci v jednom inzeratu.
A pro novacky třeba méně ks, az si pokecaji a nakazi se atmosférou fora tak pak vic.
Ale aby se to hlidalo automaticky, jinak to je na nic, prece to nebudes sjizdet rucne.
Kazda regulace ma svoje negativa...,jinak v podstate me osobne ty inzeraty moc nevadi... prectu si co se nabízí... ale pokud to zbytecne zabira místo ... nektere inzeraty jsou i poněkud zvlastni "nejaky dil na veterany... (na jake však není napsano nebo jsem prehledl?).. fotka.... a ta cena"
to prispievanie je jednoduche staci aby dal - jedneho smajlika do tem a ma prispevokMikro píše:Technicky to nejspíš nelze, ale sám s radostí takové příspěvky smažu.hajney píše:Nevím jestli by to bylo technicky možné, ale třeba znemožnit přispívat do témat inzerce určitou časovou dobou od registrace, nebo až po dovršení daného počtu příspěvků v ostatních tématech.
Tak ono překupník může dát odkaz na svůj inzerát třeba do www.
Stačilo by třeba aby měl dotyčný 20 smysluplných a pro fórum přínosných příspěvků.
Dost líp se mi kupuje od někoho kdo vím jak tady příspívá - prostě si vytvořím v hlavě profil toho člověka.
Anonymně mohu nakupovat kdekoli.
Stačilo by třeba aby měl dotyčný 20 smysluplných a pro fórum přínosných příspěvků.
Dost líp se mi kupuje od někoho kdo vím jak tady příspívá - prostě si vytvořím v hlavě profil toho člověka.
Anonymně mohu nakupovat kdekoli.
Bydlím v Dětmarovicích udal bych i ulici, ale bohužel je tady nemáme
Já jsem to dneska v pravidlech hledal, ale nenašel
Nicméně ve spolupráci s Chavierem jsme komerční inzeráty už mazali.
Co se týká překupníků máme tady rubriku inzerce s WWW kam členové fora dávají zajímavé inzeráty odjinud.
Pokud má někdo 14 příspěvků a všechny v inzerci tak za mě mazat
Nicméně ve spolupráci s Chavierem jsme komerční inzeráty už mazali.
Co se týká překupníků máme tady rubriku inzerce s WWW kam členové fora dávají zajímavé inzeráty odjinud.
Pokud má někdo 14 příspěvků a všechny v inzerci tak za mě mazat
-
Tohle fórum bude časem tak známé, že ti překupníci se ho budou bát. Jen to s něma chvíli vydržme - a to bude jejich konec.
Za mne také nemazat.Jestli to nějak zabýrá místo,tak to bude spíš těmi reakcemi od lidí kteří zájem nemají,ale mají potřebu často NĚCO komentovat i když se jich to netýká.A teď hurá do mne.
Zetor 6718 s motorem 7001
Zetor 25 A
Zetor 25 A
-
já bych to taky nemazal,jak už bylo psáno-může se stát že určitou věc někdo shání a je ochoten trochu přeplatit,mě takovéhle inz. vůbec nevyváděj z míry budto si jich nevšímám,nebo se zasměju.
možná by bylo lepší je mazat po určitý době,co budou bez ohlasu(jestli to jde nastavit nějak automaticky)
možná by bylo lepší je mazat po určitý době,co budou bez ohlasu(jestli to jde nastavit nějak automaticky)
neuznavam slovo "nejde",všechno jde něco holt na h....