No a já sem je před 3 rokama ještě potřeboval a navíc jsem nevěděl o foru.honzar píše:A před 3 rokama sem ty ramena scháněl.
Zetor 50 - DĚDEK
Moderátor: Lukashil
Re: Zetor 50 - DĚDEK
zetor 5748, Belarus EO 2621
Psal jsem ti SZtomasberry píše:Kdybyste někdo ještě scháněl tu vaničku (sedátko), tak bych jí doma našel, měl jsem jí tam původně, ale dal jsem tam jinou a tuhle mám někde zabordelenou
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
- super 50 sk
mam origo supra 35 nafotim ti to . inak termostat daj do toho horneho kolenapepa.soused píše:tak a kam a jak ten termostat vite někdo?
- super 50 sk
foto termostat super 35super 50 sk píše:mam origo supra 35 nafotim ti to . inak termostat daj do toho horneho kolenapepa.soused píše:tak a kam a jak ten termostat vite někdo?
- pepa.soused
Díky moc,je to jasný mam to zapojené na tvrdo a ten horní klobouk na termostat tam nemam.Je tam zatka.Nejak to musim poschánět.Mam ale jinej prušvih odešla mě vodní pumpa a nemam jí kde sehnat.
Nová 1700,-,ale kde to hergot bylo???pepa.soused píše:Díky moc,je to jasný mam to zapojené na tvrdo a ten horní klobouk na termostat tam nemam.Je tam zatka.Nejak to musim poschánět.Mam ale jinej prušvih odešla mě vodní pumpa a nemam jí kde sehnat.
Asi tady http://www.agro-zshop.cz/Vodni-Cerpadlo
Naposledy upravil(a) sychrovak dne úte úno 03, 2009 8:48 pm, celkem upraveno 1 x.
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
Tady neco maji: 1654 +Dphsychrovak píše:Nová 1500,-,ale kde to hergot bylo???pepa.soused píše:Díky moc,je to jasný mam to zapojené na tvrdo a ten horní klobouk na termostat tam nemam.Je tam zatka.Nejak to musim poschánět.Mam ale jinej prušvih odešla mě vodní pumpa a nemam jí kde sehnat.
http://www.hospo.wz.cz/specialninabitka.htm
Nehaň, ukaž lepší.
Meum est propositum in taverna mori.
- pepa.soused
Na padesatkovej blok je to bez problemu ale origo na pětatřicítku,to je oříšek
-
Já jí mam ale už 20 let nechodila ale asi tekla to už si nepamatuju.Chtěl bys jí?
- pepa.soused
Jasne beru muj email pepa.soused@seznam.cz napiš tel a nějak se domluvimehonzar píše:Já jí mam ale už 20 let nechodila ale asi tekla to už si nepamatuju.Chtěl bys jí?
- k.ondra89
- Kontaktovat uživatele:
tam jsem jí koupil i jáTomas50 píše:Tady neco maji: 1654 +Dphsychrovak píše:Nová 1500,-,ale kde to hergot bylo???pepa.soused píše:Díky moc,je to jasný mam to zapojené na tvrdo a ten horní klobouk na termostat tam nemam.Je tam zatka.Nejak to musim poschánět.Mam ale jinej prušvih odešla mě vodní pumpa a nemam jí kde sehnat.
http://www.hospo.wz.cz/specialninabitka.htm
Zdar chlapi nevite jaky je rozdil mezi koncovymi prevody a prevodem rozvodovky u supra 50 a 35? Nebo proc 50 supr jezdi rychleji kdyz ma namontovany 35kovy zadek?
Naposledy upravil(a) Tomas50 dne čtv úno 05, 2009 7:08 pm, celkem upraveno 1 x.
Nehaň, ukaž lepší.
Dneska jsem přivezl klínky na přední nápravu tak zítra po delší době uvedu supra částečně do provozu, přotože se mi nechce přehazovat kolo.
zetor 5748, Belarus EO 2621