Zetor 50 Super od Sychrováka
Moderátor: Lukashil
- k.ondra89
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zetor 50 Super od Sychrováka
já mám origo akorát přední světla a u blinkrů si nejsem jistej, ale řek bych že sou taky origo
Ahoj,prosím nafoť a změř průměr parabol,já tam žádné světla nemám.k.ondra89 píše:já mám origo akorát přední světla a u blinkrů si nejsem jistej, ale řek bych že sou taky origo
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
sychrovak: my mám na suprovy takéto blinkre
tie originál sa rozlámali v lese, ale ak chceš môžem ti ich odfotiť aspoň uvidíš ako majú vyzeraťUNI-systém MT7-055
- k.ondra89
- Kontaktovat uživatele:
já mám takovýhle světla a blinkry, průměr paraboly je 170 mm
- tomasberry
- Kontaktovat uživatele:
taky mám takový světla, ty jsou určo origo, ale určit a sehnat, který blinkry jsou origo, to bude oříšek
Ahoj,to vím............. chci přiblížit co nejvíc originálu.Ale děkuji všem co to fotí,abych věděl.tomasberry píše:taky mám takový světla, ty jsou určo origo, ale určit a sehnat, který blinkry jsou origo, to bude oříšek
- Jonáš
- Kontaktovat uživatele:
zdárek,co jsem slyšel o předních světlech,tak to bude asi problém normálně koupit v krámu,ale zadní lampy a blinkry v obyčejný mototechně seženeš.Neví někdo o navijáku?Nejlepší by byla přímo horzká vzpěra co se dávali na Supry,ale stačil by i klasickej na tříbodovej závěs
Kudy já jel,tam těžko bys šel! http://www.ekologickapaliva.com
,,Parta je dobrá věc,ale dva jsou moc"!
osobní doprava do 14 osob
prodej palivového dřeva a briket
tel:604 411 828
Na supra tříboďák ani náhodou. Vím z vlastní zkušenosti.Zapřáhl jsem možná 0,3m3 a předek nahoře. Sežeň origo, nebo tun40.Jonáš píše:Neví někdo o navijáku?Nejlepší by byla přímo horzká vzpěra co se dávali na Supry,ale stačil by i klasickej na tříbodovej závěs
Ale ty navijáky jsou docela drahý.
zetor 5748, Belarus EO 2621
Zdar ja sem si za supra udelal navijak z v3s a sem s nim docela spokojenej, ale ze by se nak extreme zvedal predek si mi nezda. Urcite min nez na nakom majoru. Tady je foto(zatim jeste ve vyvoji)Honza50 píše:Na supra tříboďák ani náhodou. Vím z vlastní zkušenosti.Zapřáhl jsem možná 0,3m3 a předek nahoře. Sežeň origo, nebo tun40.Jonáš píše:Neví někdo o navijáku?Nejlepší by byla přímo horzká vzpěra co se dávali na Supry,ale stačil by i klasickej na tříbodovej závěs
Ale ty navijáky jsou docela drahý.
Nehaň, ukaž lepší.
Meum est propositum in taverna mori.
Máš pěknej naviják. Já sem měl originál (tajfun) a kdybych se s nim měl živit a nebo tahat dřevo tak by mě klepla pepka. To jsem tahal slabý po pěkný lince a předek furt nahoře. Táhnul jsem to tak 100m a pak sem se na to vys... a jel domu.Zdar ja sem si za supra udelal navijak z v3s a sem s nim docela spokojenej, ale ze by se nak extreme zvedal predek si mi nezda.
Ja sem s nim toho taky moc jeste nenadelal, ale zatim spokojenost. A kdyz chces mit traktor univerzalni na vsechno tak je tribodak asi nejlepsi reseni.Honza50 píše:Máš pěknej naviják. Já sem měl originál (tajfun) a kdybych se s nim měl živit a nebo tahat dřevo tak by mě klepla pepka. To jsem tahal slabý po pěkný lince a předek furt nahoře. Táhnul jsem to tak 100m a pak sem se na to vys... a jel domu.Zdar ja sem si za supra udelal navijak z v3s a sem s nim docela spokojenej, ale ze by se nak extreme zvedal predek si mi nezda.
Nehaň, ukaž lepší.
Tak to jo, ale já mám jednoho do pole a druhýho do lesa a na ten příjde navijáček.A kdyz chces mit traktor univerzalni na vsechno tak je tribodak asi nejlepsi reseni.
- Jonáš
- Kontaktovat uživatele:
to jsi tu ,,trojku" měl na druhý straně uvázanou ke stromu??? Pořídil jsem Supra právě kvuli tahání,na trakták s předkem nejsou koruny a lepší tahoun za tyhle koruny není!
Kudy já jel,tam těžko bys šel! http://www.ekologickapaliva.com
Jonáš píše:to jsi tu ,,trojku" měl na druhý straně uvázanou ke stromu??? Pořídil jsem Supra právě kvuli tahání,na trakták s předkem nejsou koruny a lepší tahoun za tyhle koruny není!
Supřik je dělník a držák. A tu trojku jsem měl přivázanou jen za traktorem. Jinak bez navijáku jsem tahal pěkný bomby a jel v pohodě.Tahal jsem to na zahradě a málem jsem tem zůstal viset. Ještě tam něco mám, tak až bude naviják tak to bude asi první tah. Možná budou i fotky.Jonáš píše:to jsi tu ,,trojku" měl na druhý straně uvázanou ke stromu??? Pořídil jsem Supra právě kvuli tahání,na trakták s předkem nejsou koruny a lepší tahoun za tyhle koruny není