zadní pneu na 30tku s hranatou budkou
Moderátor: Lukashil
- malotraktorpetr
Re: zadní pneu na 30tku s hranatou budkou
ja tam mam jen rok 87 a typ a nejake cisla
-
Pokud si představím,že 30-a je cca r.v. 65 a kabina r.v. 87 = 12 let rozdílu,což lze přirovnatmalotraktorpetr píše:ja tam mam jen rok 87 a typ a nejake cisla
k Z5611 r.v.72 a nani dát kabinu Z7211/r.v. 84.
Tento první příklad jasně ukazuje ,že hranatá kabina se se na 30-ku při výrobě v Zetoru nikdy nemohla montorvat
klassiku - já měl v počtech taky vždycky blbou známku, ale to nevadí...
-
Děkuji ti a tak se vám všem omlouvám ,mám už dlouho po škole!sanyo píše:klassiku - já měl v počtech taky vždycky blbou známku, ale to nevadí...
- jimmy 4011
Pěkný videjko.tahač píše:http://www.youtube.com/watch?v=chxtbdw6zI4
PS:Nejen že u první modernizace trestuhodně opoměli můj oblíbenej dvouválec,ale vykvajzli se i na typy 4611 a 5611,který měli jako první velkou kabinu,velmi podobnou té na obrázku přitelpnutým k této řadě.Samozřejmě měli na rozdíl od obrázku 18ky kola.
Tak.Pozóóór,žudry připravit,a pal!
Teda počkat!!!!!!!!!Počkááááááát.Jdu si pro helmu.
Ono je lepší mluvit s chytrým člověkem o něčem hloupém než s hlupákem o něčem chytrém.
Werich
Werich
JIMMY - to je se zvukem nebo bez, tipuju, že mi znenadání zvuk nejde............
To video je paskvil a nepravdivý pavouk. Kéž by to bylo jen o nějakých rozměrech kol na použitých fotkách. Chápu, že to líbí ale je to polopravda. Minimálně.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
- jimmy 4011
Mě to jde beze zvuku.
Na tak odvážný tvrzení jako DYK už si ani netroufnu ,nebo by mě ukamenovali vopraudu.
Na tak odvážný tvrzení jako DYK už si ani netroufnu ,nebo by mě ukamenovali vopraudu.
Ono je lepší mluvit s chytrým člověkem o něčem hloupém než s hlupákem o něčem chytrém.
Werich
Werich
Ale to není žádná moje hysterie. Kdybych do prdele u konce výroby Crystalů nebyl, neřeknu, ale ty stroje co jsou ještě přisuzovány Zetoru jsou právě ty, co v produkci ZTS poškodili dobré jméno značky.
dyku - o co tam jde, jde o ty zetory ze ZTS Martin ? Nerozumím problému, byl bych rád, kdyby jsi byl trošku podrobnější, takto my ostatní nevíme, která pořádně bije a proč ..? Zejména majitele Crystalů jsou vyplašení ....
Jde o celkem choulostivou věc a mohl by si to zde začít někdo brát osobně i když v těch letech ještě nebyl na světě nebo tahal kačera. ZTS po převzetí výroby stylem jim vlastní "nám nič netreba - urobíme si po svojom" začal nějakej chytrák inovovat a to tak, že rapidně klesala kvalita a spolehlivost traktorů Zetor. Začal to řešit PZO MOTOKOV, strana a vláda a zde i vládní poverejnici museli ustoupit a výsledek byl odebrání značky Zetor ZTS. Takto a o tom bych mohl popsat několik stran, stejně dnes už nikdo neuvěří. Jako třeba ZTS nebylo schopno vyrobit na dvě směny to, co v Zetoru za jednu. A tak se tam jezdily desetidenní turnusy a dokazovalo se, že to jde.
Přitom se závod připravoval na modernizaci výroby Crystalů, jenže v jinde nebylo co dělat v nové, podle mne zbytečné, fabrice.
Přitom se závod připravoval na modernizaci výroby Crystalů, jenže v jinde nebylo co dělat v nové, podle mne zbytečné, fabrice.
Vzpomínám si, že kdysi dávno mi říkával známý mechanizátor st. statku o nějakých problémech - něco v tom smyslu jak naznačuješ, jenže tehdy já pracoval zcela v odlišné branži a nezajímalo mne to , takže ani nevím sebemenší podrobnosti... A tak raději nebudeme tuto hladinu vířit, aby jsme nezavdali někomu nějaký důvod k čemukoliv ... , díky
Vážení přátelé ,pekne vám dekuji za objektivní odpoveď /foto/ na mnou poptávané téma o použitelnosti vetších pneu na 30tku s hranatou budkou. No nic vyřešilo se to samo, když jsem kontaktoval kolegu živnostníka a plátce DPH aby mi objednal mnou vysnené 13,6-28(seha) asi 5000 kč/ks ,tak mi po chvíli okounení nabídl že mi nechá nepoužité ,nové ješte komunistické 13-28 za skvelých 2000 kč/ks. No nekoupit to toby musel být hřích
pokud je tam nějaká jen trošíčku odlišnost pošli foto,alespoň se pokocháme a blahopřejeme.