CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??
- pani-kenybzova
Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??
Vždy připraveni pane Víťo
Kurňa,čučel jsem na tu pohádku na ČT 1 s Klusem a i za břich jsem se chvílemi popadal.
- pani-kenybzova
my čučíme na Návrat do Cold Mountain
To je na mě drsný,já tak maximálně Trumfové eso a to neuvidím kone....................................................
- pani-kenybzova
ale ice age 3 a s tebou me bavi svet jsem uz videla... tak neco noveho
To je sice pravda ale vrty mají kolem 200 m, takže Labe nemá šanci. Zato kámoš před lety měl trápení s Poděbradkou. Koupil parcelu, postavil montovaný domek a když chtěl dělat studnu, tak 3x narazil na Poděbradku v hloubce 5ti metrů. Byl z toho pěkně nešťastnej.PULDrapalik píše:A ta fabrika kde stáčej vodu je u Labe
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
to jezero je od podebrat na melnik kokorinsko turnov smer jicin a zas na podebrady v 80 letech tadi delaly hlubyny vrty kvuli nemu nasli do konce pod nim nekvalitni uhli za vsi je vrt pres 460 metru
tak co taky máte kopr?
Už se šlechtím, jedu na oslavu narozenin.Je to dáma tak neřeknu koolikátejch.
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
- pepa.traktor
i já se šlechtím ve 13 hod začína pohřeb a musím tam ještě cca 35km
babička známého ještě v létě byla u nás a ted
babička známého ještě v létě byla u nás a ted
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
Dnes ani zítra kopr mít nebudu asi až v pondělí,to mě výlety skončí.
- Juch
- Kontaktovat uživatele:
Dneska lidi naváželi jako kuny, kastli Xantie a transita, pak hromadu jiného bordelu a k tomu všemu seuž druhý den mordujeme se zbytky návěsu, resp jeho hliníkovými částmi..kde jsou železné nýtky apod...je to maso, vydolovat to ven.
Zetor 25K - http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 30&t=37088
Multicar 22 klub o.s. - http://www.multicar22.cz
Zetor 6718, špalíkovač Biboš, vleky...
Multicar 22 klub o.s. - http://www.multicar22.cz
Zetor 6718, špalíkovač Biboš, vleky...
Dnes příprava na betonování podezdívky 7m .navezení kamenů
udělání cesty pro kolečko pomocí dopravníkových gum,dal jsem na rady a zatopil v míchačce,no buben byl rozpálený a jsem zvědav zda beton odpadne co tam zůstal..........
Zima u nás nět tak se bude betonovat dřív mi to nebylo dopřáno,tak dělám kdy mi to ta sviňa v zádech dovolí.Bylo 12 C
udělání cesty pro kolečko pomocí dopravníkových gum,dal jsem na rady a zatopil v míchačce,no buben byl rozpálený a jsem zvědav zda beton odpadne co tam zůstal..........
Zima u nás nět tak se bude betonovat dřív mi to nebylo dopřáno,tak dělám kdy mi to ta sviňa v zádech dovolí.Bylo 12 C
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
Ahoj, nu já dneska tedy volnou!
Včera jsem jel do K. Hory na posezení s bejvalejma spoluopracovníkama. Každej rok se scházíme kolem konce roku. No a nějak jsme poseděli a popili. Sice jen pivko, ale nějak toho bylo víc. Přijel jsem domů a tak nějak skoro nevím kolik bylo asi hodin. Manželka mě pro jistotu dala spát. Abych náhodou neponocoval. Vzbudil jsem se asi v 1 v noci. Asi jsem měl odespáno a ne a ne spát. Potom jsem ale nakonec usnul. Vzbudil jsem se pak znovu, byla ještě tma kurva mě bolela škeble. No potom jsem se povaloval v postely, ale i tak jsem to dal do 10:30. Pak byl za chvilku oběd. No a po obědě jsem myslel, že půjdu dělat na ještěrku, bylo sluníčko a celkem teplo. No a volal mi panáček, že jestli mám hotoví nějaký věci do práce. Tak jsem je šel dělat na revolver do dílny, vrtat 14 vrtákem 16 čtyřhrany 120 mm dlouhý . A v 16:30 přijeli známí na návštěvu a tak jsme povídali a před chvílí jsem sednul sem k bedně.
Takovej odlehčenej den!
Včera jsem jel do K. Hory na posezení s bejvalejma spoluopracovníkama. Každej rok se scházíme kolem konce roku. No a nějak jsme poseděli a popili. Sice jen pivko, ale nějak toho bylo víc. Přijel jsem domů a tak nějak skoro nevím kolik bylo asi hodin. Manželka mě pro jistotu dala spát. Abych náhodou neponocoval. Vzbudil jsem se asi v 1 v noci. Asi jsem měl odespáno a ne a ne spát. Potom jsem ale nakonec usnul. Vzbudil jsem se pak znovu, byla ještě tma kurva mě bolela škeble. No potom jsem se povaloval v postely, ale i tak jsem to dal do 10:30. Pak byl za chvilku oběd. No a po obědě jsem myslel, že půjdu dělat na ještěrku, bylo sluníčko a celkem teplo. No a volal mi panáček, že jestli mám hotoví nějaký věci do práce. Tak jsem je šel dělat na revolver do dílny, vrtat 14 vrtákem 16 čtyřhrany 120 mm dlouhý . A v 16:30 přijeli známí na návštěvu a tak jsme povídali a před chvílí jsem sednul sem k bedně.
Takovej odlehčenej den!
no ale dneska sa musím ukecat a pujdu aspoň na pár hodin do dílny