problémový motor 7201

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
Venca R
Kontaktovat uživatele:

Re: Dymivost Zetor 7045 po vymene cerpadla

#271 Nový příspěvek od Venca R »

kristepane to je vůl :cert:

jarda avsop

#272 Nový příspěvek od jarda avsop »

musím se přiznat že jsem měl cely život z češtiny 4 i maturitní vysvědčení dopadlo stejně take už mě tady napadli at si to po sobě přečtu ale ja v te euforii to hned pošlu.Už jsem vam psal kde je problem a těch unašeču zetor udělal poměrně dost nikdy jsem to nezkoumal ale i na toho crystala jich bylo několik ktere jsou stejne jako na 1 unifikovanou řadu.V roce 1978 na soutěži opravařu jsem vyndal a spatky namontoval vstřikovací čerpadlo s nastavením předvstřiku za 6 minut byl to rekord pochopitelně se tam nemontovala zadní matka.Takže nebudem tady raději řešit češtinu v tom jsem hodně slabej.

peny

#273 Nový příspěvek od peny »

buco podla mna cerpadlam a motorom rozumie velmi dobre ( malokto iny tu na fore viac ), tolko moj poznatok :friends:

jarda avsop

#274 Nový příspěvek od jarda avsop »

nevím jestli čerpadla znam ale i třeba rotační bosch opravuji přimo na autě ani je nevyndavam a dokažu je i nastavit bez stolice přímo na autě dnes jsem to dělal na fordu galaxi.zetoracke jsem dělal za sociku hlavně avie zetor crystal i první unifikovanou řadu

DYK

#275 Nový příspěvek od DYK »

Ty dokážeš nastavit vstřikovací čerpadlo bez stolice? Tak to smekám, dosud jsem o nikom podobném neslyšel. A jak poznáš předepsanou dávku od jednotlivých segmentů? Sluchem?
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod

lukas.15

#276 Nový příspěvek od lukas.15 »

Sory ze sa vam pletiem do debaty ale konecne tu niekto napisal to nastavenie predvstreku polopate,tak by som sa chcel spytat ci niekto nevie aka by mala byt hodnota predvstreku na 7340.?Ako sa ochladilo tak mam problem zo startovanim. Uz pri nule ho bez ohrevu nenatocim

Lukashil

#277 Nový příspěvek od Lukashil »

potřebuju opsat číslo na vstřikovacím čerpadle na té 7340
Stydím se za tuto zem

bedakp

#278 Nový příspěvek od bedakp »

Aoto-klasik, ty jsi normální jouda od stolu a praxe ti nic neříká. Číst ty tvoje žvásty to je hnus.Jsem tady na foru každy den a to co píšeš se nedá čist!!!

ondra
Kontaktovat uživatele:

#279 Nový příspěvek od ondra »

peny píše:buco podla mna cerpadlam a motorom rozumie velmi dobre ( malokto iny tu na fore viac ), tolko moj poznatok :friends:
Přečtu 4 knížky a hned budu chytřejší a lepší jak on ... :jazyk: :jazyk: 8) :smich: :smich: :friends: :friends: :friends:
Zetor 6718 , Zetor 6945 , Zetor 7341 , New holland Tl 90 , Valtra N 141

Auto-klassik

#280 Nový příspěvek od Auto-klassik »

bedakp píše:Aoto-klasik, ty jsi normální jouda od stolu a praxe ti nic neříká. Číst ty tvoje žvásty to je hnus.Jsem tady na foru každy den a to co píšeš se nedá čist!!!
Další mudrc o praxi. Co umííš ,tak se předvedˇ!Zatím jsi nepředvedl,jak jsi šikovný !

malotraktorpetr

#281 Nový příspěvek od malotraktorpetr »

:D 8) :pohlavek: skoda ze se tu neda bavit mikrakem to by bylo lepsi nez film ti dva do sebe a jeden tu pise ze cerpadlo se da delat na motoru :D predstrik
jo ale elementy to asi ne :D 8) to by ani clovek za celi zivot by nedokazal .ale pokud mas nejake vychytavka tak nam je prozrad ja bych rad nastavoval cerpadla na traktoru. ;-)

Auto-klassik

#282 Nový příspěvek od Auto-klassik »

jarda avsop píše:nevím jestli čerpadla znam ale i třeba rotační bosch opravuji přimo na autě ani je nevyndavam a dokažu je i nastavit bez stolice přímo na autě dnes jsem to dělal na fordu galaxi.zetoracke jsem dělal za sociku hlavně avie zetor crystal i první unifikovanou řadu
Tak to jsi šikovný ! Prozradˇtedy jak nastavuješ předepsanou dávku /cm3/zdvih/ ?
Slovo seřídit může mít několik významů :
-seřídit podle předpisu výrobce,dle technického předpisu
-seřídit tak ,že stroj jede jako by v nouzovém režimu,tedy s omenými prametry/výkon ,spotřeba.../
-seřídit také znamená,že stroj ma horší parametry než před seřízením
V tvém případě se jedná o to,že na základě pocitů/zrak,sluch,čich.../ se ti parametry jeví jako lepší než předtím,ale nikdy se nedá hovořit o tom,že je to seřízeno podle technického předpisu s předepsaným parametry.
Je to úplně stejné jako když tu někdo na fóru prohlásí ,že má traktor po GO a hlavní změnou je nátěr a po čase se zjistí nebo se přizná ,že mu nejde uzávěrka.....Takže se vlastně o žádnou GO nejedná.

malotraktorpetr

#283 Nový příspěvek od malotraktorpetr »

hej kdes to okopiroval je mi to zname :D ty nenito z prirucky pro automechaniky presne tak to je napsane :vysmech: ;-)

DYK

#284 Nový příspěvek od DYK »

Já to zde už nechápu. Jarda napíče, že dokáže seřídit - opravit vstřikovací čerpadlo na stroji a bez nastavovací a testovací stolice a vy se pustíte do Auto-klassika a Buca. Já nejsem moc šikovný, kde kdo je na tom lépe nežli já, ale blbce ze sebe dělat nenechám. Kdežto vám to nevadí. Copak vy už snad ani nerozlišujte pojmy jako je "nastavit předvstřik čerpadlem" a "nasavit čerpadlo"?
PS: Podrobný návod jak nastavit předvstřik kapilárou zde už dávno je. Jen číst.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod

malotraktorpetr

#285 Nový příspěvek od malotraktorpetr »

dyk nerozcilujse me to tez hlava nebere ze seridi cerpadlo na motoru .mozna tak predstrik.tu kapilarou ale cerpadlo to je blbost . :D
jinak auto clasik kopiruje v souborech prirucka automechanik v PDF .presne co napsal je tam . 8) nebo to tu recituje 8)

Odpovědět

Zpět na „Technické problémy Zetor“