nedávno sa matto stažoval na cenu reťazí teraz by som sa aj ja asi sťažovalOrešanec2 píše:Snad tie retaze nieco pomozu. Lepsie by boli asi tieto http://www.orvex.com/product/sk/Retaze-rady-400, alebo aspon tieto http://www.orvex.com/product/sk/Retaze-rady-500
WINEA,CABRIO,VEGA II
- adam_pitak
Re: VINEA,CABRIO,VEGA II
Mieeeer
hladal som podobne retaze na malotraktor rozmer 7,50x16 dost dlho a nasiel som zatial len toto. Ked najdete taketo retaze s lepsou cenou sem s tym.
Ono ich asi vela nebude a tomu aj odpoveda cena.
Ono ich asi vela nebude a tomu aj odpoveda cena.
Bawore som zvedavy ked zo stareho bude nove zelezo a v praci
Popojížděl jsem s tím zatím jen po dvoře, a nikde to neškrtá, ale místa tam moc nezbývá, hlavně mezi gumou a držákem blatníku, musí být pořádně napnuté. Uvidíme až něco napadne, zatím je tu teplo a prší. Co stály nevím, byly už k tomu a jsou to originál Pewag, tak asi levné nebyly.Vinea 30Hp Comfort píše:Boniek jak ti vycházijou řetazy kolem kuláku na pístnici
Orešanec2 píše:Bawore som zvedavy ked zo stareho bude nove zelezo a v praci
Do jara bych to něl snad dát dohromady
- Vinea 30Hp Comfort
Boniek dej mezi držák blatníku a držák co je na portálu třeba centimetrovou podložku aby jsi blatník oddálil od kola já řetazy na předek zkoušel a nemužu je dát,protože mám díky většímu rejdu kulák těsně u ráfku.
ZETOR 5211
Ahoj, ty blatníky jsi tak zdědil nebo si je ladil sám. Já mám na Vinei ty origo oba utrhnuté, tak musím aktuálně něco pořešit. Když vidím ty řetězy, tak mi jde mráz po zádech, takový jsem na tahač loni nasazoval snad stokrát. Snad to s tím sněhem nebude jak loni.Boniek píše:Popojížděl jsem s tím zatím jen po dvoře, a nikde to neškrtá, ale místa tam moc nezbývá, hlavně mezi gumou a držákem blatníku, musí být pořádně napnuté. Uvidíme až něco napadne, zatím je tu teplo a prší. Co stály nevím, byly už k tomu a jsou to originál Pewag, tak asi levné nebyly.Vinea 30Hp Comfort píše:Boniek jak ti vycházijou řetazy kolem kuláku na pístnici
Bude nový stroj s kabinou? http://dum.bazos.cz/inzerat/30239886/Ma ... t-36HP.phpVinea 30Hp Comfort píše:Tak to věřím a za Excelenta bude jak dělanej
- Vinea 30Hp Comfort
Měl jsem za to, že máš jiné než šroubovací a na fotce mi to připadá jako ty od Šálka.Vinea 30Hp Comfort píše:Ahoj Cabrio,proč myslíš že bych měl měnit rychlospojky
- Vinea 30Hp Comfort
O.K. Já jenom, že sám přemýšlím o výměně rychlospojek + o nákupu pístnice do třetího bodu.Vinea 30Hp Comfort píše:Ve předu jsou to ty šroubovací,ale vzadu mám ty ISO12,5
Dále řeším, že budu muset přední vývody nějak přendat dozadu, neboť mám čtyřpáčkový rozvaděč a právě samostatnou páku jsem chtěl na sklápění přívěsu, ale mám ji zapojenou na předek (nemám přední závěs). Takže přemýšlím, zda dozadu udělat šest hydraulických koncovek nebo nad přendáním předních vývodů dozadu. Řeším to ohledně nakladače, kdy při sklápění přívěsu musím čekat až se zvedne nakladač nebo sklopí lopata...
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Rychlospojky mi tak furt vrtaj hlavou, ale chtěl bych tady tyhle nějak střelit... měl by tady někdo zájem? A píst místo třetího bodu mám, super věc mít 4páčkovej rozvaděč tak ho už nikdy nesundávám