Tak se na mně nezlob ale tahle hláška mě připadá skoro jako výmluva. Určitě je krásné, když věci mají svoje místo ale existují taky nějaké priority. Kdybys náhodou někdy hledal místo na pilu, určitě nebude jenom jedna nebo dvě možnosti. A to že by ti vzduchojem bránil při vnikání do stroje, tak tomu se mi taky nechce moc věřit . Pokud ještě stále toužíš po vzduchových brzdách, tak by jsi si měl vzít metr nebo nějaký přiměřený vzduchojem (nebo: vem tu pilu, uřízni kus kulatiny) a pokus se to napasovat na tu oj v příčném nebo podélném směru a uvidíš, co Ti z toho vyjde. Přikláněl bych se spíše k podélnému. Bude ti to méně vadit při přepravě dlouhých klád. Prostě ten vzduchojem obložíš do klád , jenom za vzduchojemem budou kratší, nebo vzadu to bude ta označená červeným hadrem. Pokud by se objevil přeci jenom nějaký problém s nastupováním v traktor, tak by jsi tu bandasku mohl uzavřít do takové pevné krabice z k----plechu, zbytek toho trojúhelníku oje přikrýt z obou stran také a vzniklo by tak krásné ale i bezpečné schodiště, po kterém se dostaneš nahoru jako pán. Pokud na tom vozíš jenom dříví z lesa, tak by Ti to toto řešení nemělo znemožnit. Najdeš-li však nějaký vážný nedostatek v tomto řešení tvého problému od některého z mých předřečníků dovolím si jenom naznačit ještě jedno místo které by snad bylo možno využít aníž by něčemu klasický zásobník překážel. Tím mám na mysli prostor z boku ložné plochy, na pravé nebo levé straně před blatníkem kola.P.S. píše:Už tam mám přepravku na motor. pilu. a ze zadu nastupuju do Z25K
Uf a to jsme teprve na samém začátku.