Obecna diskuse

Moderátoři: Lukashil, mihi

Zpráva
Autor
bigles
Kontaktovat uživatele:

Re: Obecna diskuse

#661 Nový příspěvek od bigles »

Super takže nakoupím termsotaty na 3011 a jdu je dávat na 25tky :D

Sniper

#662 Nový příspěvek od Sniper »

No jo, že jsme to nevěděl dříve, zase chladič ven :(

Mám totiž pocit, že hnízdo termostatu nedostanu ven, když je chladič namontovaný. Každopádně na zimu to řešit nemusím a udělám to až na jaře 8)
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.

TATRA NEZNÁ BRATRA

Bronťo
Kontaktovat uživatele:

#663 Nový příspěvek od Bronťo »

pokial maš meké hadice povol pasky horny šrub chladiča chladič trocha ho odklon a hnizdo odkrutiš :)

Libor Z25

#664 Nový příspěvek od Libor Z25 »

já jsem tam termostat dával při namontovaném chladiči , že tam termostat není jsem zjistil , když jsem měnil všechny hadice za nové :D vydělal jsem hadici od malého okruhu a byl zaslepený a zadělaný hadicí tak mi to pak bylo jasné :D, stačí když povolíš nahoře u chladiče ten jeden šroub co drží chladič :) pak stačí chladič trochu vyhnout , abys vytáhl hadici a zbytek jde krásně dostat ven , jen musí mít člověk trpělivost, montáž termostatu i s vyčištěním hnízda asi 30 min. :)
Libor :-)

Sniper

#665 Nový příspěvek od Sniper »

Právě, že já tam mám ještě original hadice, které by se mohly v klidu používat jako hydraulické :smich:
Hoši díky moc, na jaře, až bude teplo, tak to udělám, teď přes vánoce vykutím jen ten předehřev, ať můžu lítat i v -20°C když už mám ten nový komín ;-)
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.

TATRA NEZNÁ BRATRA

Libor Z25

#666 Nový příspěvek od Libor Z25 »

já když jsem oddělával ty staré hadice , některé už byly měněné ale ty 2 původní se mi doslova rozpadly v rukou, nechápu jak to mohlo držet, samosřejmě jsem je vyměnil všechny ;-), o tom předehřevu taky uvažuju , taky bych se rád svezl i v zimě v pořádném sněhu :)

Sniper

#667 Nový příspěvek od Sniper »

hoši, dal jsem k sobě do vlákna nějaká nová videa a fotky, tak jak se vám bude chtít, jukněte se ;-)

TATRA NEZNÁ BRATRA

Sniper

#668 Nový příspěvek od Sniper »

Hoši viděli jste? Právě si to jdu po vydatné snídani pustit ;-)

Bohužel je to sice ze špatné a těžké doby pro mnoho vašich předků, ale pokud se ohlédnem pouze na techniku, je to paráda 8)

TATRA NEZNÁ BRATRA

Libor Z25

#669 Nový příspěvek od Libor Z25 »

Sniper píše:Hoši viděli jste? Právě si to jdu po vydatné snídani pustit ;-)

Bohužel je to sice ze špatné a těžké doby pro mnoho vašich předků, ale pokud se ohlédnem pouze na techniku, je to paráda 8)

joooo technika parádní :) ...viděl jsem ten film už 3krát :D

pedro643

#670 Nový příspěvek od pedro643 »

Zdravím a nenašiel by sa nejaky odkaz odkiaľ by sa dal stiahnuť? Snažímsa už dosť dlhu dobu niečo najsť a zatial neuspešne :'(

lapav

#671 Nový příspěvek od lapav »

Ahoj,
Utáhne Zetor 25K plně naloženou 3,5 t ?

Sniper

#672 Nový příspěvek od Sniper »

pedro643: Našel jsem jeden a mám to, ale stálo mě to 99,- Kč 1 sms no co už. Takže bych to mohl uploadnout třeba na ulozto...

lapav: To je velice relativní otázka a těžko na ni odpovědět. Z 25 má všeobecně tažnou sílu na háku cca 1.200,- Kg

Utáhnout utáhne i plně naloženou 5t vlečku, ale záleží v jakých provozních podmínkách. Ber to tak, že ten traktor váží 2t a od toho se odvíjí zbytek....

Libor Z25: Je s podivem, jak orala Vlasta na té Březové, tak měla enko s tříramenným volantem, oni to taky asi látali jak jim to pasovalo už z kraje ;-)

Každopádně zajímavé uchycení pracovního světla na Š 30 a jak rozorávaly meze, líbilo se mi, když jezdili v páře 8)

TATRA NEZNÁ BRATRA

lapav

#673 Nový příspěvek od lapav »

Ahoj
Myslím silnice kopce .

Sniper

#674 Nový příspěvek od Sniper »

lapav: Vem si, že traktory mají dovoleno tahat 2,5 násobek svojí vlastní váhy, takže pokud má vlečka plně funkční brzdy, tak s opatrností ano, pokud to nejsou kopce se stoupáním větším jak 10% toho bych se pak už bál...

TATRA NEZNÁ BRATRA

Sniper

#675 Nový příspěvek od Sniper »

Kluci, kdo má k zapůjčení stahovák regulátoru otáček?

Budu dávat preventivně čerpadlo a regulátor na seřízení a bez stahováku se zřejmně nehnu.

Díky 8)

TATRA NEZNÁ BRATRA

Odpovědět

Zpět na „Zetor 15/25“