Česnek
-
Re: Česnek
tak diky kluci za nazory s tou netkanou textili.ja jsem si ted nasel tenhle radiovej rozhovor o cesneku a pestovani v te textili http://www.rozhlas.cz/poradnapraha/pora ... u--1273603 celkem si tam libujou,dokonce uvadej,ze to prave po desti neudela ten nebezpecnej pudni skraloup. proste to prubnu.ale jeste nerozumim tem krizum,ja sem tam puvodne chtel vyrezavat kolecka,proste muj prvni pokus s cesnekem a radsi vam nebudu rikat,co tam budu sadit,abych vas nevytocil.musel sem si zryt novej zahonek,jelikoz vsechno sem mel vydatne vyhnojeny ulezelym hnojem a pak sem se docetl,ze to cesnek nee......mičurinům ZDAR
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí
Zetor 4011, Zetor 7341, JCB 3C III
Taky jsem v neděli sázel 5kg sadby od Kozáka.
- Ondra78
- Kontaktovat uživatele:
Tak, česnek je v zemi. Kilo Jovanu. Mořeno sulkou.
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCcMX0K ... rDbkfPxKjQ
Rovné právo všech lidí užívat zemi je stejně evidentní jako jejich rovné právo dýchat vzduch.
Je to právo nárokované samotným faktem jejich existence
Rovné právo všech lidí užívat zemi je stejně evidentní jako jejich rovné právo dýchat vzduch.
Je to právo nárokované samotným faktem jejich existence
-
Tak přes všechnu nepřízeň počasí česnek v zemi. Mám v zemi 5kg Germidour, 5 kg Unikát, 3kg Dukát a 2 kg ZAH. Na jaře mě čeká ještě 3 kg Benátčanu a 2 kg Japo II. Ale už teď řeším problém s místem. Co kam dám.
A výnos všechen prodáváš? Máš na to odbyt?ondra smetana píše:Tak přes všechnu nepřízeň počasí česnek v zemi. Mám v zemi 5kg Germidour, 5 kg Unikát, 3kg Dukát a 2 kg ZAH. Na jaře mě čeká ještě 3 kg Benátčanu a 2 kg Japo II. Ale už teď řeším problém s místem. Co kam dám.
- Roman
- Kontaktovat uživatele:
V nedělu sem dosázel 20kg havranu a 5kilo směsky co mám od Vladimíra, y Kladna a z Březolup
http://www.traktorista.estranky.cz
Zetor 5718
domádo new holland TCE 45 r.v. 2009
motorobot PF 61 r.v. 1957
kultivátor MS 06 r.v. 1995
Zetor 5718
-
Letos jsem sklidil 110 kg a už v polovině listopadu jsem neměl nic a nikde jsem ho nenabízel, poptávka se mi ozývala sama. Zatím se mi nepodařilo vypěstovat takové množství abych to nespotřeboval/neprodal. Ale pravda je že se do česneku pustili všichni, my děláme česnek, co pamatuju. Ale vyrojilo se najednou lidí, co to cpou do země a přitom nepoznají paličák od nepaličáku a jen kazí cenu.Dvordy píše:A výnos všechen prodáváš? Máš na to odbyt?ondra smetana píše:Tak přes všechnu nepřízeň počasí česnek v zemi. Mám v zemi 5kg Germidour, 5 kg Unikát, 3kg Dukát a 2 kg ZAH. Na jaře mě čeká ještě 3 kg Benátčanu a 2 kg Japo II. Ale už teď řeším problém s místem. Co kam dám.
-
Aktuálně už je v zemi o 3 kg víc našeho rodiného paličáku.ondra smetana píše:Tak přes všechnu nepřízeň počasí česnek v zemi. Mám v zemi 5kg Germidour, 5 kg Unikát, 3kg Dukát a 2 kg ZAH. Na jaře mě čeká ještě 3 kg Benátčanu a 2 kg Japo II. Ale už teď řeším problém s místem. Co kam dám.
A můžu se ještě zeptat, čím takové množství česneku pleješ?
Taky by mě to zajímalo.
- Roman
- Kontaktovat uživatele:
Jak by se takovy množstvi mohlo plet? V řádku ručně, mezi ruční plečkou. Jak jinak by ste to chtěli dělat?
http://www.traktorista.estranky.cz
Zetor 5718
Zetor 5718
-
Meziřádek strojově a řádek ručně motykou. Do teď jsem to dělal pasivní plečkou Vari, ale příští rok, už chci traktorem. V řádku prokopu 2x meziřádek se jede 4-5xDvordy píše:A můžu se ještě zeptat, čím takové množství česneku pleješ?
Hej hola Kenybzu nechtěl by ses pustit do sazeče česneku?
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
to je výzva jenže ty 2kg mám nasaděné za hodinku cca tak naco dělat sazeč navíc bych musel sadit podélně a ne záhonky napříč, protože abych sa se sazečem otáčal po 4 metroch to by nebylo dobré