ZETRIESKA
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Re: ZETRIESKA
Musí tam být písmenka. P je tlak, T vracecka, A a B jsou k pístu. Na kostce se steluje tlak. Chladičem nic nezkazis, ale pokud je všechno jak má být, není potřeba. Nádrž 1,5 litru je moc mala.
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
ahoj tak som to zapojil , a fuinguje to paradne olej sa nehreje nadrzka staci. akurat je to ceradlo pre tu orstu slabe asi lebo ked rychlejsie tocim volantom ide tazsie nestiha ho plnit. inaksie som rad ze aspon sa neprehrieva ten olej takze trebalick vdaka za radu mam uz objednane original cerpadlo majoracke tak potom ho napojim na orstu mylsim ze 120 orsta by mohla byt v pohode stym cerpadlom ?
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
JJ, s čerpadlem z Majora bude 120cm3 orbitrol OK Ale nádrž musí mít minimálně 10 litrů Na to servočerpadlo jakž takž tahle poslouží (dočasně než se to předělá)
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
Z čoho je tento medzi kus?
Mohol by si mi podrobne opisat čo vsetko treba spravit a upravit aby som napasoval Majoracky motor na V3S prevodovku?
Dakujem.
Mohol by si mi podrobne opisat čo vsetko treba spravit a upravit aby som napasoval Majoracky motor na V3S prevodovku?
Dakujem.
zotrvacnik spravit z dvojlameloveho jednolamelovy, vyfrezovat drazky do v3s hriadele. vymenit vymedzovacie lozisko na spojkovu hriadel v kluke za sirsie, a spravit prirubu
nazdar dlho si tu nič nedal. traktor ešte máš?!
ahoj no dost sa udialo za posledny rok tak ma trosku vyštavilo s peniazov, po troske robim nieco nove ale nie moc momentalne zhanam navijak, zadne ramena, nove pneumatiky, pocitam tak okolo 1500 euro mi treba, kupil som byt, a ide sa mi narodit prve dietatko za mesiac takze nemam dako financie ale po troske sa snazim , na buduci rok nieco hadam pohnem, tento rok som akurat prerobil na novo to uchitenie prednej napravy a poriadne uz, fotky pridamharijaro píše:nazdar dlho si tu nič nedal. traktor ešte máš?!