KUBOTA B1220
Moderátor: DYK
KUBOTA B1220
Zdravím všetkých prítomných, rád by som poznal váš názor na Kubotu B1220, 12 koníkov, 4x4,dvojstupňová prevodovka, viac tu : http://www.kubota.sk/univerzalne-traktory/kubota-b20/ . Myslíte, že na záhradu tak 0,5 ha, niečo tráva, niečo pole, na nejaké pooranie (dvojáčik ???, 2x20 cm), kosenie vyššej trávy na seno (bubnovka ???), ťahanie nebrzdeného vleku 1 t až 1,5 t, zadnú radlicu na sneh 120 cm by to stačilo ? Cena je tam za NOVÝ STROJ celkom zaujímavá a keď si to viem zohnať bez DPH, je to ešte lákavejšie. Hlavne keď to porovnám s cenami ojazdených X-ročných strojov za nejakých 4.000€... Potrbujem to na prácu okolo domu a hlavne aby to chodilo a nie stálo kôli nejakým poruchám. Veľkosť sa mi zdá ideálna, niekde mám naozaj stiesnené podmienky. Ďakujem za vaše názory !
Re: KUBOTA B1220
Já si myslím že by ti to mohlo stačit kolem baráku,
Dúfam, trochu sa bojím tej bubnovej kosačky, asi si zoberie dosť výkonu z kardanu... A máme tu mierne kopcovitý terén. Predajca ale tvrdil, že to pôjde a že stroj je pekne sprevodovaný do ťahu... Počkám ešte na nejaké názory.
a kede ste zistili ze japonci sa kaziageorgeSK píše:Dúfam, trochu sa bojím tej bubnovej kosačky, asi si zoberie dosť výkonu z kardanu... A máme tu mierne kopcovitý terén. Predajca ale tvrdil, že to pôjde a že stroj je pekne sprevodovaný do ťahu... Počkám ešte na nejaké názory.
Idú dve stíhačky a jedna nestíha...
Iseki tu 180f http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 72&t=63978
Zetor 7211
Fortschritt E512
Fortschritt E514
Rohr 24RA
Zetor 5611
Iseki tu 180f http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 72&t=63978
Zetor 7211
Fortschritt E512
Fortschritt E514
Rohr 24RA
Zetor 5611
b1220 nema schvalenie na jazdu po pozemnych komunikaciach, a je to stala 4x4 (predok sa neda vypinat) tak ktovie ako to bude s jazdou po spevnenej ceste ak to nema medzinapravovy dif
ŠPZ vôbec neriesim a stála stvorkolka pri tej váhe a veľkosti tiež hádam nebude problém... Ja netvrdím, že japonci sa kazia, len sa bojím aby to s 12 konikmi utiahlo bubnovku na vyššiu trávu.
Tady máš kolegu z fora a jeho sečení trávy malým japoncem.
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
Len mam dilemu, lebo za cenu 12 konovej Kuboty môžem mať 25 konoveho Fotona a za ešte menej 30 konoveho Luzhonga...
to víš ale není traktor jako traktor
Ale myslim, ze 12k je na bubnovku a do kopca malo.
A ja si myslim že není traktor jako traktor ale je tady spoustu spokojených majitelů Fotonu a dle mého než slabou drahou kubotu tak radši Fotona.
- severo
ja mám B7000 a 100cm bubnovku a do kopca je to tak akurát, ak nechceš jazdiť velmi pomalu...? B7000 má len na kardane 13-14 koníkov....,celkovo ma asi 16-18hp, všade to píšu ináč....
7000 má 14koní na motoru, takové to co všichni píši je to aby to prodali za co nejvíc peněz. Tak funguje společnost