Barvy traktoru Zetor
Moderátor: Lukashil
- Casser X
Barvy traktoru Zetor
Zdar kolegove,
pred padem se tu obcas resilo barevne provedeni Zetoru, byla tu na foru nadherne generalkovana 6945, kde autor uvadel, ze barvu na motor a kabinu si sam michal asi 70/30 okr a stribrnou. Prosim ho timto, aby se k nam vratil a pomohl mi to rozlousknout.
Nepamatujete si nekdo, ktery okr to byl? Jestli 1024? Jak forum spadlo, tak je to vsechno v ... .
Diky.
pred padem se tu obcas resilo barevne provedeni Zetoru, byla tu na foru nadherne generalkovana 6945, kde autor uvadel, ze barvu na motor a kabinu si sam michal asi 70/30 okr a stribrnou. Prosim ho timto, aby se k nam vratil a pomohl mi to rozlousknout.
Nepamatujete si nekdo, ktery okr to byl? Jestli 1024? Jak forum spadlo, tak je to vsechno v ... .
Diky.
Re: Barvy traktoru Zetor
Nevíte někdo jaké jsou originál barvy na Zetor 50 Super?
zetor 5748, Belarus EO 2621
- Casser X
Zdar,
a jeste jedna doplnujici otazka: Kolik je treba te barvy na motor, prevodovku, kabinu a kastliky ? Budou stacit 3 kg (2 kg okr/1 kg stribrna) ?
a jeste jedna doplnujici otazka: Kolik je treba te barvy na motor, prevodovku, kabinu a kastliky ? Budou stacit 3 kg (2 kg okr/1 kg stribrna) ?
Tak jsem mazal zpátky do dílny a ten okr je -OKR SVĚTLÝ 6700 stříbrná je HLINÍK 9110 a poměr dodržuj 2:1 není 7:3 Zkus si to třeba po kapkách a uvidíš že 2:1 je jen blivajs a ne to co chceš.Casser X píše:Zdar,
Jinak Supr je buď Zelená střední 5300 a Žluť chromová střední 6200
nebo Zeleň vagónová a Slonová kost
ZETOR 7011 a spol je RAL 2135 oranžová
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
- Casser X
O.K., díky moc. Ve středu jedu kupovat barvu.
Zdar.
Zdar.
- johndeere
Jakou by jste dali barvu na Zetor 5545? Dělám kompletní generálku ale ještě nemám jasno jaká bude barva, taky ještě nevím, jestli tam dám klasickou starou hranatou kabinu, nebo jen blatníky (kabriolet). Chtěl jsem černo modrý traktor, ale když sem viděl různý fotky tady na foru, tak se mě líbí i červený, nebo ty zlatý... Nemůžu se rozhodnout
Někde mám naspané i odstíny, zkusím pohledat.johndeere píše:Jakou by jste dali barvu na Zetor 5545? Dělám kompletní generálku ale ještě nemám jasno jaká bude barva, taky ještě nevím, jestli tam dám klasickou starou hranatou kabinu, nebo jen blatníky (kabriolet). Chtěl jsem černo modrý traktor, ale když sem viděl různý fotky tady na foru, tak se mě líbí i červený, nebo ty zlatý... Nemůžu se rozhodnout
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- johndeere
Díky, to bys byl moc hodnej
- Casser X
Já už mám lak hotov,
(Domníval jsem se, že to bude jako originální z výroby, ale asi to mělo být 70% hliník 9110 + 30 % okr 6700, škoda ... )
, červená je originál barva, kterou jsem našel pod tím předním blinkrem na rámečku u světla a je to označení SKO 8134, a ta zlatá je 70% okr světlý 6700 + 30% hliník 9110. Fotka ty barvy na mém monitoru trochu zkresluje, ta zlatá je ve skutečnosti o trochu víc žlutější, ne tak do hněda.(Domníval jsem se, že to bude jako originální z výroby, ale asi to mělo být 70% hliník 9110 + 30 % okr 6700, škoda ... )
Ahojte chlapi, neviete ake ferby mal zetor 25 A
aka je to farba OKR SVĚTLÝ ?
Tady to je napsaný :ano:Akorát ta barva na Z 70 a výš je kec -upřesním barvu zítrastaník píše:Tak jsem mazal zpátky do dílny a ten okr je -OKR SVĚTLÝ 6700 stříbrná je HLINÍK 9110 a poměr dodržuj 2:1 není 7:3 Zkus si to třeba po kapkách a uvidíš že 2:1 je jen blivajs a ne to co chceš.Casser X píše:Zdar,
Jinak Supr je buď Zelená střední 5300 a Žluť chromová střední 6200
nebo Zeleň vagónová a Slonová kost
ZETOR 7011 a spol je RAL 2135 oranžová
Dílna je dílna
-
Čau ,nevíte jaká barva je u Zetoru 5211 na kolech a střeše ? Čistě bílá to asi nedude.Nejlépe kod barvy
- misacekk
Zdravím nevíte jaký barvy byly na 25K??
když mohu tak pomohu, a nebo opravím nebo spravím 8)
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 49&t=44472
(Starší videa https://www.youtube.com/user/misacek206 ... shelf_id=1)
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 49&t=44472
(Starší videa https://www.youtube.com/user/misacek206 ... shelf_id=1)
tak tady máte barvy, řada 52,62,70,72,77, norma ČSN
červená- 8133,8140,8142
na kola- slonová kost 6003, 6006
spodek- 5911,5914
červená- 8133,8140,8142
na kola- slonová kost 6003, 6006
spodek- 5911,5914