Ha Závaží z Rumuna jak se hodí, pokud chceš tak mám doma asi tři nebo čtyři, za závaží na Zetora bych je vyměnil, nebo dohodou ať je máš stejné...Qěták píše:Tak vám přináším foto prvního pokusu o sestrojení konzole závaží na Deutze.Těch tašek tam bude asi 8 a jedna váží 25 kg.
Stále je co zlepšovat .
Qětákuv DEUTZ FAHR
Moderátor: DYK
-
Re: Nový pomocník
- Qěták
- Kontaktovat uživatele:
Jelikož žádné závaží na zetora nemáme tak jedině kdybychom se dohodli na nějaký rozumný ceně.Klidně by jsme si pro ně i přijeli to by nebyl problém (jsem z J.Hradce).
Deutz-Fahr ganz klar
Tak jak maká traktor? Je spolehlivej nebo už se vyskytli nějaké technické problémy?
Jezdím se strojema, kterým věřím John Deere
- Qěták
- Kontaktovat uživatele:
Re: Qvětákuv DEUTZ FAHR
Traktor s 10 mth stojí v garáži a akorát se na něj chodí koukat sousedi.Jinak žádnej problém.kapr píše:Tak jak maká traktor? Je spolehlivej nebo už se vyskytli nějaké technické problémy?
Deutz-Fahr ganz klar
Jakto že jen 10mth?? přes zimu se nejezdí?Qěták píše:Traktor s 10 mth stojí v garáži a akorát se na něj chodí koukat sousedi.Jinak žádnej problém.kapr píše:Tak jak maká traktor? Je spolehlivej nebo už se vyskytli nějaké technické problémy?
Zetor 3011 Zetor 6718 Zetor 7341
- Chudej farmar
z 90 na 140k to je naky divny ne?? to jde jen u velkejch traktoru kde jsou stejny motory.. neverim tomu ze by 90 konovej agrotron byl 6 valec.. a nechce se mi verit ze by z 4 valce vytahli 140 k to by ten motor dosti brecel... kdyby tak na 120 to bych veril ale 140 to je moc...antipo píše:Tak ten Deutz se mi líbí hned po novým zetoru.Ta zelená barva a do toho ty obloukové tvary dělají své je to kráásný traktor,ale na nové zetory to ještě furt nemá-prostě zetoru fandím ikdyž teďkom v kvalitě nejsou zrovna nejlepší.
Jinak skoro soused taky kupoval myslím loni Deutz Fahr agroton 90 a oni mu přeprogramovali software v řídíci jednotce na agroton 140-prý se to liší jenom v softwaru řídící jednotky
koupil to v Rakousku,má to skoro plnou palbu(max.rychlost 50km/h,odpružená přední náprava+kabina) dal za to něco kolem milion a půl.
Je to soukromý zemědělec má něco kolem 100ha a k tomu má ještě druhý traktor Zetor proxima.
O poruchovosti sem s nim nemluvil páč ho vůbec neznám jen z doslechu jsem ale slyšel že jezdí prozatím bez poruch a te Zetor proxima má natočeno 2500Mth a taky bez poruch.
Studoval jsem fakt rád miloval jsem Suchdol CZU - Holky, chlast, pohoda :-) ted uz jen práce ale dělám jako jeden z mála to co me baví :-)
5 traktorů, 170ha, 40ks dobytka... vše v podstatě dělám sám :-)
-
- Kontaktovat uživatele:
Aj zo štvorvalca sa dá dostať dosť veľký výkon.Napríklad traktor VALTRA série N sa vyrába iba so štvorvalcovými motormi a jeho najvýkonnejšia verzia má myslím 150 k (s navýšením 160k).Niekde som čítal,že je to najvýkonnejší 4-valec montovaný do traktorov.
- Chudej farmar
ano to mas pravdu, ten co mi opravuje zetory dela servis i valtre a vis co o tom rekl? ze jsou to motory na hovno valtra jeste jako druhou variantu montuje do svych traktoru motory SISU ale myslim ze az od 140k a to rika ze jsou nejpetersveter píše:Aj zo štvorvalca sa dá dostať dosť veľký výkon.Napríklad traktor VALTRA série N sa vyrába iba so štvorvalcovými motormi a jeho najvýkonnejšia verzia má myslím 150 k (s navýšením 160k).Niekde som čítal,že je to najvýkonnejší 4-valec montovaný do traktorov.
ten motor je od tovarny postaveny na takovy vykon ale z 90 udelat 140 je podle me blbost a ikdyby to slo tak bych do toho nikdy nesel
Studoval jsem fakt rád miloval jsem Suchdol CZU - Holky, chlast, pohoda :-) ted uz jen práce ale dělám jako jeden z mála to co me baví :-)
- Qěták
- Kontaktovat uživatele:
Na 14O k je to trochu divný ale ten rakušák co nám prodal Deutze tak je taky soukromník a měl Agrotrona K90 s 120k kterej nám taky nebízel a říkal že tohle navýšení výkonu u Deutzů neni žádnej problem to samí s těma 5Okm/h že to stačí jen odblokovat a už to jede.Chudej farmar píše:ano to mas pravdu, ten co mi opravuje zetory dela servis i valtre a vis co o tom rekl? ze jsou to motory na hovno valtra jeste jako druhou variantu montuje do svych traktoru motory SISU ale myslim ze az od 140k a to rika ze jsou nejpetersveter píše:Aj zo štvorvalca sa dá dostať dosť veľký výkon.Napríklad traktor VALTRA série N sa vyrába iba so štvorvalcovými motormi a jeho najvýkonnejšia verzia má myslím 150 k (s navýšením 160k).Niekde som čítal,že je to najvýkonnejší 4-valec montovaný do traktorov.
ten motor je od tovarny postaveny na takovy vykon ale z 90 udelat 140 je podle me blbost a ikdyby to slo tak bych do toho nikdy nesel
Deutz-Fahr ganz klar
Omlouvám se chlapi je to přesně jak píšete, je tam přeinstalovaný sowtware řídící jednotky z k90 na k120, vyrobeno to bylo jako k90 a prodejce to přeinstaloval na k120, dokonce i nálepky přelepil na k120
- Qěták
- Kontaktovat uživatele:
Tak Deutz bez problémů prolezl technickou a do měsíce budeme mít čísla na něj. Jen ty úřady chtějí na každou kravinu lejstro a hlavně keš.
Jinak tady je pěkný videa co jsme našel: http://www.youtube.com/watch?v=0zmQq7Hi ... re=channel
http://www.youtube.com/watch?v=qViLoA2u ... re=channel
Jinak tady je pěkný videa co jsme našel: http://www.youtube.com/watch?v=0zmQq7Hi ... re=channel
http://www.youtube.com/watch?v=qViLoA2u ... re=channel
Deutz-Fahr ganz klar
- Qěták
- Kontaktovat uživatele:
Na technickou to muselo protože je z Rakouska a prošlo to až ted ,protože tady na STK neměli nějakej software na měřění splodin.antipo píše:To se jako tak dlouho přihlašovalo ?
Deutz-Fahr ganz klar
jo tak, a to tady v ČR je ten DF tak drahý nebo jakto že to všichni tahaj z Rakouska, taky ti bude jezdit servis prvních 50 mth a pak každých 500mth nebo to je jinak?Qěták píše:Na technickou to muselo protože je z Rakouska a prošlo to až ted ,protože tady na STK neměli nějakej software na měřění splodin.antipo píše:To se jako tak dlouho přihlašovalo ?
- Qěták
- Kontaktovat uživatele:
Táááák Deutz se konečně dočkal a je pokřtěnej
Ještě že má ten předek jinak by jsme tam kolikrát bez něj nebo se 7011 zůstali.Takhle akorát udělal hluboký koleje a jel dál.
Musím ocenit vývoďák na 540 otáček ECO to to dostane těch 540 na vývoďáku při 1600 otáčkách motoru krása.
Klimatizace taky krása.
Jediná vada na tý vší kráse bylo to rozmetadlo,ono se ovládá pákou z venku,takže jsme museli jezdit 2 jeden co řídil a druhej obsluhoval rozmetadlo. Taky to hnojivo z toho lítá kudy chce,takže pokaždý,když jsem otevřel okno tak to začalo lítat na mě a dovnitř.
Byla to fuška to všechno vymíts smetáčkem,ale stejně tam něco zapadalo do všech možnejch mezer odkud to není možný dostat.
Videa: http://www.youtube.com/watch?v=8CTmGj4n ... re=channel
http://www.youtube.com/watch?v=E5bhNYrm ... re=channel
Ještě pár obrázků:
Ještě že má ten předek jinak by jsme tam kolikrát bez něj nebo se 7011 zůstali.Takhle akorát udělal hluboký koleje a jel dál.
Musím ocenit vývoďák na 540 otáček ECO to to dostane těch 540 na vývoďáku při 1600 otáčkách motoru krása.
Klimatizace taky krása.
Jediná vada na tý vší kráse bylo to rozmetadlo,ono se ovládá pákou z venku,takže jsme museli jezdit 2 jeden co řídil a druhej obsluhoval rozmetadlo. Taky to hnojivo z toho lítá kudy chce,takže pokaždý,když jsem otevřel okno tak to začalo lítat na mě a dovnitř.
Byla to fuška to všechno vymíts smetáčkem,ale stejně tam něco zapadalo do všech možnejch mezer odkud to není možný dostat.
Videa: http://www.youtube.com/watch?v=8CTmGj4n ... re=channel
http://www.youtube.com/watch?v=E5bhNYrm ... re=channel
Ještě pár obrázků:
Deutz-Fahr ganz klar