Pracant ze Zhoře II
Re: Pracant ze Zhoře II
toho neznam,nekdo z okoli, co dela ci ma delat? je lepsi bejt chudej a vic odpocivat nez se honit za korunami v tom to svete plne slev a vyhod. ale kdyz se to chytne za spravny konec jdou jeste porad zazraky
60. léta strojově dobrý
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
Já nechci pomlouvat,abych z toho třeba neměl problém,ale s takovým přístupem jsem se fakt ještě nesetkal . Je to firma v Žacléři a zabývá se kusovou výrobou nových vozů Š 1203 a jejich renovacemi. Nicméně jsem potřeboval malou technickou informaci ohledně rozměrů,psal jsem mu meil,po třech dnech bez odpovědi jsem mu volal a slušně ho požádal informaci a on prý že "takovýma píčovinama nemá čas se zabejvat a kdyby ho lidi furt otravovali s nesmyslama,tak by nic neudělal". A že jestli to chci,tak oficielně za prachy,že u toho nebude sedět tři hodiny za pěkně děkuju...Tak jsem slušně poděkoval za ochotu a šel si dát panáka.
Majitel vozu v avataru
diky za tuto firmu,netusil sem ze neco takoveho je. je videt ze je znalec! proto asi zareagoval,tak jak rekl. musi tomu fakt dat vsehno. bohuzel doba je zla a tak nikoho si nepusti k telu. to by te musel znat,ale nato nema cas.
tady clovek vidi ze ten kdo dela neni bohaty, z techto lidi muze vzrust automobilka,pilíř státu
tady clovek vidi ze ten kdo dela neni bohaty, z techto lidi muze vzrust automobilka,pilíř státu
60. léta strojově dobrý
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
Ale jo,s těma prachama to beru,auta mu taky neberu,oni dělají i renovace veteránů,ale ten přístup,to bys musel slyšet...No,řekl bys někomu do telefonu,že tě jeho píčoviny nezajímají?
Majitel vozu v avataru
Tady,začátek pro porovnání...
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... f=2&t=2566
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... f=2&t=2566
Majitel vozu v avataru
nojo nejvic vulgarni lidi bejvaj sikovny, znam to z doma, tata kdyz se nasere,kdyz se nedari,tak je lepsi jit pryc:-D ale do telefonu by cizimu nerekl ani vole za slovem.
pekne mate traktor i oplasteny!
pekne mate traktor i oplasteny!
60. léta strojově dobrý
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
- traktorfanda
[quote="Tykev"]Tady pár foteček,pracuju na napasování 1203-kový frémy na motor z feldy.
Pěkný.
Nepřemýšlels tam dát nějakou betelnější převodovku,když už je stím tolik práce.Já mám v plánu spojení motor z Eskorta 1,8D a převodovka 5q Avia.
Pěkný.
Nepřemýšlels tam dát nějakou betelnější převodovku,když už je stím tolik práce.Já mám v plánu spojení motor z Eskorta 1,8D a převodovka 5q Avia.
To víš,že jo,jenže jsem hodně omezenej délkou,nic delšího tam nenacpu. Dělám přestavbu,ne výrobu,bohužel... Uvidíme,snad vydrží,stejně jezdím téměř pořád na redukci a mezi převodovkama mám ještě redukci cca 2:1. Na "rychlou" jezdím jen po silnici.
Majitel vozu v avataru
Tak jsem zjišťoval trochu info...WV 1,9D má 43 kw/5000ot a krouťák 124 Nm. Škodovka má
37 kw/4600ot a krouťák 88Nm. Myslím,že by ta převodovka měla vydržet bez problémů.
37 kw/4600ot a krouťák 88Nm. Myslím,že by ta převodovka měla vydržet bez problémů.
Majitel vozu v avataru
- traktorfanda
Já mám dost podobnou koncepci i s tím převodem 2:1. A taky plánuju naftu Ford 1,8D. A když už stím budu mít tu práci tak tam chci dát tu Aviu 5Q. A udělat to jak to má tady kolega s fora. Teda aspoň se přiblížit tomu spojení převodovky a motoru.nhttp://www.nasetraktory.eu/forum/viewtopic.php?f=13&t=59268Tykev píše:To víš,že jo,jenže jsem hodně omezenej délkou,nic delšího tam nenacpu. Dělám přestavbu,ne výrobu,bohužel... Uvidíme,snad vydrží,stejně jezdím téměř pořád na redukci a mezi převodovkama mám ještě redukci cca 2:1. Na "rychlou" jezdím jen po silnici.
Dal bych sem i fotky,ale tenhle hosting to bohužel poslední dobou neumí...Už je mám i menší,než fotka na řidičák a stále nic.
Majitel vozu v avataru
Trpělivost růže přináší. Dva dny jsem počkal a povedlo se . Tady je pár fotek z tý stráně,kam jsem jezdil pro dřevo a trocha adrenalinu při cestě domů.
Majitel vozu v avataru
Tak nic,chtěl jsem tu dát ještě něco k motoru a zas nic. Mám hotovou podložku,vešlo se tam i ložisko na mrkev,napasovanej setrvák a frému. Udělat nějaký držáky a může jít na traktor.
Majitel vozu v avataru
koukal sem do mapy a pres vas sem uz jel. na ty rozhledne sem byl. tam u vas chtej delat prehradu vid? bracha starej kelták, tam skoumal to opidum,byl se mrknout. je to tam peknej kraj u vas. od polanky pod linduši,znaví cesta každou duši
takhle ti s kamaradem jedu z prehrady sec na motorkach a nad chrudimy cerno jak v hororu, hyje hyje dom,to smrdí! dojedem do luze a rikam uf jde to pryc,zastavili sme na namesti,za 4minuty vitr a tmavo nad radimí, hups na motorky!!! u kosumberku jak jsou ty novostavby se uz tocil vejr jak svine. a pred bilim konem sme uz byli v tom, jeli sme tak 15km/h a nevidel sem kamosovi svetla pred sebou, tech klacku pod koly!! stromy padali!! zastavka na zadech. za konem je rovinka a tam se oprel vitr a jeli sme nakloneny az k libecine. najednou klid a ve hradech spadlej strom pres silnici. 15km sme jeli 40 minut+/- ja uz nevim. celou dobu ten orkan byl vedle nas na poli,brr to urcite pamatujes
takhle ti s kamaradem jedu z prehrady sec na motorkach a nad chrudimy cerno jak v hororu, hyje hyje dom,to smrdí! dojedem do luze a rikam uf jde to pryc,zastavili sme na namesti,za 4minuty vitr a tmavo nad radimí, hups na motorky!!! u kosumberku jak jsou ty novostavby se uz tocil vejr jak svine. a pred bilim konem sme uz byli v tom, jeli sme tak 15km/h a nevidel sem kamosovi svetla pred sebou, tech klacku pod koly!! stromy padali!! zastavka na zadech. za konem je rovinka a tam se oprel vitr a jeli sme nakloneny az k libecine. najednou klid a ve hradech spadlej strom pres silnici. 15km sme jeli 40 minut+/- ja uz nevim. celou dobu ten orkan byl vedle nas na poli,brr to urcite pamatujes
60. léta strojově dobrý
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
Jo jo,je to v plánech,ale to už asi 45 let. Z toho nejspíš nic nebude,protože se o tom léta nemluví,ale faktem je,že o dvě vesnice dál už mají odkoupený domky. Naše obydlí by v tom bylo taky,my bysme byli takový to dno . Ten orkán pamatuju,to víš že jo. To bylo dřeva... Tady,u nás dole,zjistíš déšť,až když už začne. Jsme tu samá stráň a mraky nejsou vidět. Jo jo,pod Linduší bejvávalo krásně...
Majitel vozu v avataru