Mirkův traktorek
Re: Mirkův traktorek
[quote="tegrub"]Babiš ani nikdo jiný nepomůže,ty všichni mají zájem vydělat na svých výrobcích.Nejsme Slováci,jsme Ceši se závistí.Já už jsem se v našem regionu obrátil na dva současné poslance,aby zákon,který platí na Slovensku prosazovali u nás.Je třeba,aby každý z vás se obrátil na svoje poslance.Cím nás bude víc,tím líp.
vsem vyrobcum zdar a silu
-
Veľmi pekny pracant , mam otazočku ake si použil pneu. na predny nahon vyrobca , platna,...Ďakujem
Ahoj jsou to přesně tyto. http://www.pneucentrumnn.cz/mitas-ts-05 ... 69101.htmlroman75 píše:Veľmi pekny pracant , mam otazočku ake si použil pneu. na predny nahon vyrobca , platna,...Ďakujem
Ahoj o tom jsem už také psal a uvažoval ale.......chce to tlačit né osobně ale za spolek.......máme 13 tisíc tady na foru,to už by se kurva mohlo pohnout.Také znám dva osobně.tegrub píše:tegrub píše:Babiš ani nikdo jiný nepomůže,ty všichni mají zájem vydělat na svých výrobcích.Nejsme Slováci,jsme Ceši se závistí.Já už jsem se v našem regionu obrátil na dva současné poslance,aby zákon,který platí na Slovensku prosazovali u nás.Je třeba,aby každý z vás se obrátil na svoje poslance.Cím nás bude víc,tím líp.
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
- traktorfanda
Můžeš mi prosím změřit jak je široký ten mezikus mezi motorem a převodovkou.
De mi oto jestli bych se stou šířkou dostal na 14cm nebo míň.
- pavoucek
- Kontaktovat uživatele:
Moc, moc pěkný. Supr
Zakon automechanika: Kazde naradi se v urcitou chvili promeni v kladivo.
traktorfanda píše:Můžeš mi prosím změřit jak je široký ten mezikus mezi motorem a převodovkou.
Jak se k tomu dostanu tak to změřím ale co si taak vzpomínám a
tuším že to mám 120.
- traktorfanda
Pokud se stím dá dostat na 120 tak to by bylo super.
On taky záleží jakou tam máš převodovku pokud tam necháš tu 1202 co máš na traktoře tak by šlo se dostat určítě ještě na méně.traktorfanda píše:Pokud se stím dá dostat na 120 tak to by bylo super.
- traktorfanda
Převodovku už mám Avia 5q. Motor zatím nemám,ale mám možnost mí Forda 1,8d.Tak počítám jesstli mi to tam na délku vleze.
Tak jsem konečně změříl ten mezikus a musím se omluvit za mystifikaci má to 160 no.mira1150 píše:traktorfanda píše:Můžeš mi prosím změřit jak je široký ten mezikus mezi motorem a převodovkou.
tuším že to mám 120.
Jinak jsem dneska vyměnil vodu v chladiči za nemrzku páč už začíná nějak přituhovat. pak jsem jseš trochu pospravoval 3stranou sklopku ale už ji nešlo vyfotit jenlikož to bylo po tmě, před tím jsem totiž byl asi letos na posled protáhnou GSA . A teď konečně začnu vyrábět naviják chci aby byl nasazenej přímo na traktor a šel jednoduše a rychle sundat a zase nasadit a musí se na něj vlizt aspoň 60m 12mm lana. nějaké díly už mám nachystaný, něco musím vyrobit. Představu jak to má vypadat už taky mám, tak uvidíme co z toho vznikne.
Tak potom vlož fotky aspom nejaké pre predstavu
- traktorfanda
Dík. Sice si mě nepotěšil,ale uvydím až budu mit ten motor doma jestli by to nešlo udělat o ty 2cm menší.mira1150 píše:Tak jsem konečně změříl ten mezikus a musím se omluvit za mystifikaci má to 160 no.mira1150 píše:traktorfanda píše:Můžeš mi prosím změřit jak je široký ten mezikus mezi motorem a převodovkou.
tuším že to mám 120.
-
moc pekny kousek pekne provedeni