7745 s PVH
Moderátor: Lukashil
Re: 7745 s PVH
Čus,to foto je aktuální?U nás je tak mokro,že budu rád,když začnu v neděli připravovat.Čeká mě setí 15,5ha pšenice.Stejnou mašinou jako máš ty.
krasny, na 15 ha mate 3m secku a ja na 2ha 6metrovku cesta na pole mi trva dyl nez seti
Jo jo aktualní, včera jsem zasel pšenici, místy to bylo trochu do blátíčka kde je vlhčejc, ale jinak to šlo vcelku dobře.
Jestli dobře vidím,tak máš taky litinový zavlačováky.Podle mě jsou mnohem lepší než ty prutový.Já se chystám zítra poobědě postříkat výdrol v řepce a pak zapřáhnu kombinátor a půjdu strhnout brázdu.klepi píše:Jo jo aktualní, včera jsem zasel pšenici, místy to bylo trochu do blátíčka kde je vlhčejc, ale jinak to šlo vcelku dobře.
Za jakej čas se 77 a pluhem zoráš v průměru hektar pole, je jasný že záleží na poli, na podmínkách,.. , ale přibližně jak ti to v průměru vychází?klepi píše:Jo jo aktualní, včera jsem zasel pšenici, místy to bylo trochu do blátíčka kde je vlhčejc, ale jinak to šlo vcelku dobře.
Celej svět se v kravskou prdel obrátil .....
Tak někdy je to dost hektické, ale dá prostě musíš...
WOOOOOOW. Tak tadyto je velký mazec!!! Ty cambridge jsou půjčený ze statku? nebo jsou soukromníka???
Ahoj, ze statku půjčené.
Díky Klepi ,na kolik tě vyšla celá oprava té ,,77mičky´´? Díky Zetorman
Okolo statisíc.
- lukas258
- Kontaktovat uživatele:
Velice krásná 7745 je vidět že tě ta práce baví a máš v tom opravdu velký koníček Máš můj respekt
Vari Zetor Crystal Avia Liaz Tatra Takeuchi Občas bojuji s pravopisem...
nemožem sa vynadivat na tak krasne stroje keby boli aj tye moje take pekné musim sa viac snažit ozaj klobuk dole