Bielorus EO 2621

Moderátor: Franta.cz

Zpráva
Autor
killbydeath

Re: Bielorus EO 2621

#3721 Nový příspěvek od killbydeath »

takze prva otazka :) aky olej doliat do serva? a aky olej dolievat do hydraoliky? je tam hydarolicky,ale tusim, ze bezne dostupne su dva druhy.hm46 a othp, ci aky to je.
Vyzera to,ze to bude celkom zabava s tym robit :D

Johny1490

#3722 Nový příspěvek od Johny1490 »

do hydravliky na doliatie je jedno aki hydravlicky daš. Ale idealne by bolo ho vypustit a naliat tam celu napln M6AD (kvoli prehrievaniu a naslednemu poklesu vykonu čerpadla) bolo to tu vysvetlovane moc rázi. A do serva asi nejaki hydravlicky OTH alebo podobny. DO serva ked by si dal motoroví tak v zime je problem točit kim sa zohreje.

Atlan
Kontaktovat uživatele:

#3723 Nový příspěvek od Atlan »

Nema niekto na predaj spojkovy kos co je na motore a ten co je na prevodovke ? Tieto dva diely spajaju motor z prevodovkou. Dakujem.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.

Atlan
Kontaktovat uživatele:

#3724 Nový příspěvek od Atlan »

TAk nič zhanam druhy bielorus, novy typ s hranatou kabinou, tento skonci v srote ;( Nevie niekto o niecom? na vychode SK
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.

cont33

#3725 Nový příspěvek od cont33 »

mysliš tu spojku čo je v nej guma??
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.

Johny1490

#3726 Nový příspěvek od Johny1490 »

Nema niekto na predaj spojkovy kos co je na motore a ten co je na prevodovke ? Tieto dva diely spajaju motor z prevodovkou. Dakujem.
http://stroje.bazos.cz/inzerat/28482508 ... lamela.php

saano

#3727 Nový příspěvek od saano »

Chlapi potrebujem poradiť :) .

Na budúci rok ma čaká stavba RD o rozmere 15x11 m , ktorý bude čiastočne podpivničený.
Čo budem potrebovať:
1, výkop pivnice o rozmere 16 x 6 m a hlbka výkopu cca 1,8 m.
2, výkop základov pre časť ktorá nebude podpivničená cca 4 x 15 m.
3, výkop jamy pre žumpu o rozmere 3x3 m a hlbka výkopu cca 5 m.
4, výkop pre prívod vody , plynu a elektriky cca 30 m.

No a o čo mi vlastne ide ? , rozmýšľal som nad kúpov Bielorusa. V mojom okolí je síce dosť vhodných kandidátov na kopanie ale , nie vždy majú čas , jednoducho majú kopec roboty.
Tou kúpov Bielorusa by som nemusel na nikoho čakať a chodiť za ním s každou somarinou , jednoducho kopal by priateľkyn otec ktorý je na dôchodku a má času kopec.
Ušetril by som tým nejaké náklady? alebo je to blbosť a mám si to dať vykopať niekomu z okolia?
Zem je tam trochu ílovitá a neviem akou rýchlosťou je Bielorus schopný kopať.

ďakujem za každý názor :)
Domtra 4x4 ... viewtopic.php?f=13&t=6467 ...
e-mail : zlatomis@gmail.com

Míra Černík

#3728 Nový příspěvek od Míra Černík »

Čau,koupil jsem Bělorus EO-2621.Totální vrak,postupně ho dávám do kupy,potřebuji radu,řízení neutáhnou dva chlapi,olej tam je,co s tím.

cont33

#3729 Nový příspěvek od cont33 »

Míra Černík píše:Čau,koupil jsem Bělorus EO-2621.Totální vrak,postupně ho dávám do kupy,potřebuji radu,řízení neutáhnou dva chlapi,olej tam je,co s tím.
zdvihni sa na radlici či to bez zaťaže bude točiť,,,
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.

Atlan
Kontaktovat uživatele:

#3730 Nový příspěvek od Atlan »

Johny1490 píše:
http://stroje.bazos.cz/inzerat/28482508 ... lamela.php
Ten pritlacak nieje z bielorusa aspon noveho a ta lamela ma malu dieru tak jedijne ze je na naradie..... sa to neoplati opravovat :(

jirkasbk

#3731 Nový příspěvek od jirkasbk »

saano píše:Chlapi potrebujem poradiť :) .

Na budúci rok ma čaká stavba RD o rozmere 15x11 m , ktorý bude čiastočne podpivničený.
Čo budem potrebovať:
1, výkop pivnice o rozmere 16 x 6 m a hlbka výkopu cca 1,8 m.
2, výkop základov pre časť ktorá nebude podpivničená cca 4 x 15 m.
3, výkop jamy pre žumpu o rozmere 3x3 m a hlbka výkopu cca 5 m.
4, výkop pre prívod vody , plynu a elektriky cca 30 m.

No a o čo mi vlastne ide ? , rozmýšľal som nad kúpov Bielorusa. V mojom okolí je síce dosť vhodných kandidátov na kopanie ale , nie vždy majú čas , jednoducho majú kopec roboty.
Tou kúpov Bielorusa by som nemusel na nikoho čakať a chodiť za ním s každou somarinou , jednoducho kopal by priateľkyn otec ktorý je na dôchodku a má času kopec.
Ušetril by som tým nejaké náklady? alebo je to blbosť a mám si to dať vykopať niekomu z okolia?
Zem je tam trochu ílovitá a neviem akou rýchlosťou je Bielorus schopný kopať.

ďakujem za každý názor :)

ja resil podobny problem koupit nebo si nechat udelet a koupil jsem a vim ze za ty stejny penize i prodam a nebo kdyz pujde do srotu tak taky neprodelam.masina to neni nikterak rychla ale da se vse koupit pokud je porucha a hlavne za par kacek nicmene si vykopes co potrebujes nemusis sledovat cas a mas to podle sebe obcas nejaka fuska bokem a je to jsem jednoznacne pro koupi.mrkni na ju tubu na nejaky video tam je rusu mrak trebo tady je moje https://www.youtube.com/watch?v=dp_IAZoI56o

Atlan
Kontaktovat uživatele:

#3732 Nový příspěvek od Atlan »

Keby niekto chcel vediet ako to vyzera ked sa meni lamela :D
Obrázek
z blizka
Obrázek

pawka

#3733 Nový příspěvek od pawka »

tyjo ona je prevodovka soucasti ramu,to jsou veci u rusaka! nebyl motor volnej?byli srouby utazeny? japak ta kocka jde rychle,neni to na dlouhy loket?
60. léta strojově dobrý
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem

saano

#3734 Nový příspěvek od saano »

Atlan píše:ja resil podobny problem koupit nebo si nechat udelet a koupil jsem a vim ze za ty stejny penize i prodam a nebo kdyz pujde do srotu tak taky neprodelam.masina to neni nikterak rychla ale da se vse koupit pokud je porucha a hlavne za par kacek nicmene si vykopes co potrebujes nemusis sledovat cas a mas to podle sebe obcas nejaka fuska bokem a je to jsem jednoznacne pro koupi.mrkni na ju tubu na nejaky video tam je rusu mrak trebo tady je moje https://www.youtube.com/watch?v=dp_IAZoI56o
ďakujem za odpoveď

Ja som rovnakého názoru že keď ho kúpim tak určite nererobím , samozrejme keby tam niečo odyšlo tak sú to náklady naviac ale aj tak sa to myslím stále oplatí.
A tá fuška naviac sa určite objaví o tom nepochybujem pretože v okolí je to s novostavbami celkom dosť rozbehnuté takže nejaké peniaze bokom by neboli zlé.
Inak videjko pekné 8) .
Domtra 4x4 ... viewtopic.php?f=13&t=6467 ...
e-mail : zlatomis@gmail.com

Killer Koly

#3735 Nový příspěvek od Killer Koly »

koupil jsem tenhle super stroj. zatim se s nim ucim, ale absolutne mi hlava nebere razeni. je tam 4° prevodovka s redukci, vse se radi jednou pakou. mohl byste mi nekdo dat schema toho razeni? dekuju moc
Ferda Mravenec, práce všeho druhu

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - lesní stroje a bagry“