Ivanov Zeturek 6748 s motorom 69
Moderátor: Lukashil
- jurex
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zetor super 50 vs zetor 6711,6911,4011
Přesně kluci, předek je hold předek, známý vyměnil 6718 za 7745 a když jsme jeli s 8 prm buku za prdelí na dvoukolce vlečce říkal: tady jsem ze starým traktorem stál pořád na brzdě, teď nic..
Ahoj,já se jen zeptal jestli na domácí práce je třeba předek.Protože já ho nepotřebuji,ale nevěděl jsem že tam má takový kopce jak píše.Samozřejmně že on hned napsal že bych se z toho posral a už to začalo.To jsem ale ještě vubec nevěděl že nemá slušný vychování.No každej jsme nějakej ,že?bobm34 píše:Nedalo mi to abych na vaše popichování nezareagoval.Supr je dobrej stroj,ale bez předku do (hory)je to neustále na hraně jak u traktoru,tak u řidiče.Kloudná odpověd tady byla major z lehkym předkem.Další věc je údržba manžetovky.Nejvíc záleží na tom kolik chceš investovat.6945 ve slušným stavu je 150t. major z lehkou nápravou 110 až130 tisíc.je potřeba rozumně uvážit na co to potřebuješ.jinak jak vylezeš ze supra do 69 tak je to strašně znát na pohodlí a pokud jsi si schopen hodně věcí udělat sám doma tak jdi do 69.u manžetovky bych byl opatrný s náhradníma dílama.Jinak supra jsem měl dvacet let je to nezmer ale už to nejni traktor na nic většího.Tímto se omlouvám, že jsem se nějak rozkecal,ale to se fakt musíte hádat o kravině.
-
ked som nemal na supru predak ta stacilo nastat pod koleso a cuvnut sa nedalo teras cuvnem skoro vsade a aj vtahu pomoze a al ako pisete vela to podrzi dole kopcom ked som sa vsnehu zahrabal ta sa bolo bieda pohnut a teras je to ovela lepsie a
Ono naložit na valník za traktor pět šest kubíků a pak s tím v zimě nebo na mokru i v jenom lehčím kopci vnějakém ouvozu nebo zatáčce ze svahu je občas docela problém.Každou chvilku je něco v černý kronice.Takže proto chápu dřevo jako běžnou práci kolem baráku.Jinak jsem reagoval na obě dvě stany diskuze.Traktor s předkem když máš tak za čas nedokážeš pochopit jak si to mohl dělat bez něj.I kdyby vzal jenom s lehkou tak je to pořád lepší než nic.Jinak slušnost by měla platit všude a pořád hlavně když je toto forum o traktorech a o tomže někdo chce poradit a ne o spoustě zbytečnýho plácání,což ted platí i na mne.honza461 píše:Ahoj,já se jen zeptal jestli na domácí práce je třeba předek.Protože já ho nepotřebuji,ale nevěděl jsem že tam má takový kopce jak píše.Samozřejmně že on hned napsal že bych se z toho posral a už to začalo.To jsem ale ještě vubec nevěděl že nemá slušný vychování.No každej jsme nějakej ,že?bobm34 píše:Nedalo mi to abych na vaše popichování nezareagoval.Supr je dobrej stroj,ale bez předku do (hory)je to neustále na hraně jak u traktoru,tak u řidiče.Kloudná odpověd tady byla major z lehkym předkem.Další věc je údržba manžetovky.Nejvíc záleží na tom kolik chceš investovat.6945 ve slušným stavu je 150t. major z lehkou nápravou 110 až130 tisíc.je potřeba rozumně uvážit na co to potřebuješ.jinak jak vylezeš ze supra do 69 tak je to strašně znát na pohodlí a pokud jsi si schopen hodně věcí udělat sám doma tak jdi do 69.u manžetovky bych byl opatrný s náhradníma dílama.Jinak supra jsem měl dvacet let je to nezmer ale už to nejni traktor na nic většího.Tímto se omlouvám, že jsem se nějak rozkecal,ale to se fakt musíte hádat o kravině.
Chlapi,dakujem vam za akykolveek nazor ,od toho to to forum je,nikoho nechcem uražať ,mna len nas.alo,ked chcem radu a niekto tu len placa nesmysli a obhajuje traktor bez predku ,robi mudreho a podobne.Ja sa mám rád a vobec ma nezaujima,že niekto dokaže divi aj bez predku,ale takychto machrov su plne cintoriny a ja nechcem ist medzi nich,preto takto uvažujem,bud predok alebo hnana vlečka.U nas začina byť bohovsky problem s drevom,začinaju davať zavory a ked aj neake drevo človek dostane tak je to práve na takych problematickych miestach a nikoho nezaujima ako ho zvlečeš,hoc aj na chrbáte...... . Mimochodom,s tym posranim som to myslel so srandou,to ty si začal s hrdinoma a že posudzujem druhych podla seba,ale kašlime na to,radšej sem pište klady a zapory a rozdiely medzi tymito typmi traktorov,možno to pomôže aj niekomu inemu.....
Ivan50 píše:Chlapi,dakujem vam za akykolveek nazor ,od toho to to forum je,nikoho nechcem uražať ,mna len nas.alo,ked chcem radu a niekto tu len placa nesmysli a obhajuje traktor bez predku ,robi mudreho a podobne.Ja sa mám rád a vobec ma nezaujima,že niekto dokaže divi aj bez predku,ale takychto machrov su plne cintoriny a ja nechcem ist medzi nich,preto takto uvažujem,bud predok alebo hnana vlečka.U nas začina byť bohovsky problem s drevom,začinaju davať zavory a ked aj neake drevo človek dostane tak je to práve na takych problematickych miestach a nikoho nezaujima ako ho zvlečeš,hoc aj na chrbáte...... . Mimochodom,s tym posranim som to myslel so srandou,to ty si začal s hrdinoma a že posudzujem druhych podla seba,ale kašlime na to,radšej sem pište klady a zapory a rozdiely medzi tymito typmi traktorov,možno to pomôže aj niekomu inemu.....
Na 4011 uvažovať predok ,asi by si bol sklamaný, už by to bolo motoricky slabé. on aj nezapnutý kladie odpor motoru a celému traktoru. ked ho zapneš v záťaži tak to dosť pridusí motor ...tak isto treba ten výkon aj na hnanú vlečku. nie že by obhajujem, ale aj 4x2 sa dá trošku vylepšiť. susedovi raz doviezol drevo na koľajky jeden zo suprom. mal vzadu nové širšie šípy z kombajna, naviják tun - doťažený zadok (ťažieval s ním drevo v hore) a na zjazdy dole kopcom aj na ťah sa sa mu týmto dosť polepšilo. Tak dobre vyber.
http://stroje.bazos.sk/inzerat/29784382 ... r-6945.php
http://stroje.bazos.sk/inzerat/28698214 ... 45-ukt.php
http://stroje.bazos.sk/inzerat/29108422 ... r-6945.php
http://stroje.bazos.sk/inzerat/29784382 ... r-6945.php
http://stroje.bazos.sk/inzerat/28698214 ... 45-ukt.php
http://stroje.bazos.sk/inzerat/29108422 ... r-6945.php
- pavolmakys
mino: "ked ho zapneš v záťaži tak to dosť pridusí motor ", a co si si myslel ze ten vykon ktory prenesie odrazu predok na podlozku pride odkial? Jasne ze od motora.
Zetor 5645 (motor 69O1+tazka naprava)
Pánbožko to nepotlačí. Vieme že od motora. neviem možno som sa nejak zle vyjadril. ale myslíme to isté.
Kurnajs ,už dva traktory mi ktosi vyfukol hned na druhy den spred nosa priamo z Bystrice,jeden zetor 4011 a druhy 6711 a obidva za dobru cenu.Raz za čas sa niečo vyskytne za humnami aj to je hned preč.Ale jak sa vraví ,kto prv bere,ten skor mele...
kto zavaha nezere!!!!!
Zajtra mam ist pre zetor 5748 s lahkou napravou a motorom 6901,dufam,že to bude dobra volba .Po čase by som možno došetril a dal tam ťažku....
Přeji štastnou ruku při nákupu a pokud možno tak at to má hlavně závaží i na předku.Jinak popřemýšlej i o řetězech na kola.
Chlapi a ešte jedna vec,ked by som tam chcel dať tu ťažku napravu,tak pasuje na tu konzolu,čo drži teraz tu manžetovku alebo ju treba meniť?
No,takže z ineho prispevku som sa dozvedel,že konzola sa nemusi meniť.Inač,traktor už je doma,išiel po vlastnych cca 20 kilometrov po lese, na štitku je 6748,treba na nom porobiť v prvom rade vstrekovacie čerpadlo koli kolisaniu a zhasinaniu motora lebo bežalo nasucho ale nepomohlo ani doliatie oleja ,dalej musim prerobiť sedačku,lebo na supri som sedel tak o 30cm nižšie a nemam rad taketo vysoke posedy a dalej uvažujem nad vymenou prednej napravy,lebo ked sa pozeram na tie trhave pohyby pri zabere,tak čakam,kedy z nej niečo odpadne(nevzbudzuje vo mne doveru) a to za ťažku,lenže ta cena,alebo v3s a doladiť to pneumatikami.Kolko ma cenu ta manžetova naprava,poradte mi aby som nebol za ch.ja,ked ju dam na bazos.... .Ešte jedna vec,ako vam ide zapnuť uzavierka,lebo ja musim na nu sakramensky stupiť aby som ju zapol.Zajtra pridam foto.