Zetor 50 - DĚDEK
Moderátor: Lukashil
- pepa.soused
Re: Zetor 50 - DĚDEK
Jestli tam jsou origo. blatníky tak se tam vejdou 16,9-30.Do lesa parádní.
Zdravím. Můžu na Supra použít tyto gumy 14,9/13x28. Dík
- pepa.soused
Jo ale je to jako když dáš na horské kolo galusky
Zdravim. Mohl byste mi nekdo nafotit jake mate sedacky v suprech. Diky
Nehaň, ukaž lepší.
Meum est propositum in taverna mori.
- k.ondra89
- Kontaktovat uživatele:
proč? to je originální rozměr gum pro suprypepa.soused píše:Jo ale je to jako když dáš na horské kolo galusky
- jimmy 4011
A na to jsi přišel jak??k.ondra89 píše:proč? to je originální rozměr gum pro suprypepa.soused píše:Jo ale je to jako když dáš na horské kolo galusky
Ono je lepší mluvit s chytrým člověkem o něčem hloupém než s hlupákem o něčem chytrém.
Werich
Werich
- k.ondra89
- Kontaktovat uživatele:
v manuálujimmy 4011 píše:A na to jsi přišel jak??k.ondra89 píše:proč? to je originální rozměr gum pro suprypepa.soused píše:Jo ale je to jako když dáš na horské kolo galusky
- jimmy 4011
k.ondra89 píše:v manuálujimmy 4011 píše:A na to jsi přišel jak??k.ondra89 píše:proč? to je originální rozměr gum pro suprypepa.soused píše:Jo ale je to jako když dáš na horské kolo galusky
standardně se používaly 14/28
13/28 se používaly na dvoumontáže
Ono je lepší mluvit s chytrým člověkem o něčem hloupém než s hlupákem o něčem chytrém.
Werich
Werich
Z ceho je ta sedacka? Resim prave problem co tam dat za sedacku. Tu co tam mam , je uz roztrhana(neni problem dat posit), ale hlavne neperuje a kdyz zvednu ramena az nahoru tak se mi o ni opiraji.Honza50 píše:tady máš uchycení sedačky
Nehaň, ukaž lepší.
- k.ondra89
- Kontaktovat uživatele:
omlouvám se za dezinformaci máš pravdujimmy 4011 píše:k.ondra89 píše:v manuálujimmy 4011 píše:A na to jsi přišel jak??k.ondra89 píše:proč? to je originální rozměr gum pro suprypepa.soused píše:Jo ale je to jako když dáš na horské kolo galusky
standardně se používaly 14/28
13/28 se používaly na dvoumontáže
Já ani nevím, táta jí našel ve šrotišti.Jinak ta sedačka na tom supru s velkou kabinou(první foto) je zetorácká.Tomas50 píše:Z ceho je ta sedacka? Resim prave problem co tam dat za sedacku. Tu co tam mam , je uz roztrhana(neni problem dat posit), ale hlavne neperuje a kdyz zvednu ramena az nahoru tak se mi o ni opiraji.
zetor 5748, Belarus EO 2621
Taky by mě to zajímalo,Dávali se vaničky : Ale pak byli??no bylo tam péro,ale taky nevím jak vypadala.V STS tam dávali cokoliv,nejlíp tam prý šla ze starého trambusu co mám na domadělu Ale taky by mě to zajímalo,uchycení mám zepředu to bude origoš,pak plotna a sedaška z??? no nevím.Tomas50 píše:Zdravim. Mohl byste mi nekdo nafotit jake mate sedacky v suprech. Diky
Bral bych vaničku,postrování vezmeš před deštěm domů a je to.A to ještě u kabrioletů dělali kryt bošácké skříňky
Pokud někdo má origoš nafoťte a děkuji také
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
Já sem měl sedačku a ta byla nejspíš ze supra. Je trochu vidět na 3tí fotce.
zetor 5748, Belarus EO 2621
To je ten stený spodek co mám na domadělu,ale sedačka musela být chycená zepředu,né tak jak ji máš na té fotceHonza50 píše:Já sem měl sedačku a ta byla nejspíš ze supra. Je trochu vidět na 3tí fotce.
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D