koupě SUPRU
Moderátor: Lukashil
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: koupě SUPRU
no co není může být jo a u 35 bys to mohl udělat z vývodu na plochý řemen
- pepa.soused
A jak chceš dohnat otačky aby ti nešel předek rychleji nebo pomaleji než zadek.Neřikam že by to nešlo ,ale té práce kolem toho a nikde neni napsano že to bude fungovat.To už je lepší si koupit traktor s předkem a nebo snim jezditjako skaždým jiným bez předku a to když máš supra pěkně obutého tak v terénu je nezmar.Moje heslo KDYŽ NEMUŽE TAK MUSI
- pepa.soused
I padesátka měla řemenicibigles píše:no co není může být jo a u 35 bys to mohl udělat z vývodu na plochý řemen
-
- Kontaktovat uživatele:
ja vim ale když si s tim vyhraješ tak by třeba předek bral jen na nějaky kvalty na všechny by nešel
- pepa.soused
Ano když si stim vyhraješ,ale dokažeš to sladit vždy jen s jednou rychlostí a to tam budeš muset vsadit nejakou převodovku,protože jinak nedoženeš potřebné otáčky.Potom to bude vypadat jako nějakej paskvil a ne SUPERbigles píše:ja vim ale když si s tim vyhraješ tak by třeba předek bral jen na nějaky kvalty na všechny by nešel
- pepa.soused
Je to dědeček a a vte době kdy zkoušeli pasove traktory je nějakej přední náhon nenapadal.Musíš brát v potaz že moderní trakory ve stejne tříddě se málo kdy můžou srovnávat se suprem (jedině na pohodli) a ani žadnej jinej tak dlouho nejezdí.Kdyby se začli delat náhradní díli všechny za srovnatelnou cenu tak bys viděl jak SUPRY stoupnou v kurzu a to mě věř.TO už je téma samo pro sebe.
-
Konečně jsem chtěl taky dát nějaké foto , dneska jsem dělal technickou,ale jsm asi totální pako foto jsem nedokázal dát
- k.ondra89
- Kontaktovat uživatele:
Jestli chceš, tak mi je pošli na mail: okr.koci@seznam.cz Já je sem vložímpasekař píše:Konečně jsem chtěl taky dát nějaké foto , dneska jsem dělal technickou,ale jsm asi totální pako foto jsem nedokázal dát
Zkusim sem dat foto meho supra po vyprosteni, kdyz jsem zapadl pri rozhrnovani bahna.pasekař píše:Konečně jsem chtěl taky dát nějaké foto , dneska jsem dělal technickou,ale jsm asi totální pako foto jsem nedokázal dát
Nehaň, ukaž lepší.
Meum est propositum in taverna mori.
Meum est propositum in taverna mori.
Předek na supru by byla sice někdy dobrá věc, ale kdyby to byla tovární varianta. Takováhle náročná úprava nemá cenu- cesta by byla dost složitá, ne-li k ničemu nevedoucí a výsledek by byla jedině splácanina hodně se lišící od elegantních (technicky i esteticky) sériových řešení. U vývodu z řemenice by nešli sladit kvalty a jinak supr nemá žádný víko v převodovce, takže podle mě v podstatě nemožný. A pokud ano, tak za neúměrné úsilí...
Práce má být tvůj kůň, ne jezdec.
Až se do toho pustíš tak všechno foť a dělej planky.bigles píše:no ja si vyvod udelam z prevodovky sam
Jakou budeš dávat nápravu?
Ikyž bych řekl že se ti to nevyplatí, lepší bys měl koupit traktor s předkem.
zetor 5748, Belarus EO 2621
uz som o tom pocul u nas to maju niekde na kopaniciach ,do prevodovky odfrezovali otvor a s tade vyviedli nahon do predu.Skusim to vypatrat a pripadne nafotit .Zavidim ti tu energiu a cas co chces do toho investovat drzim palce.
- Jaryn
To já jednou utopil vejdu...
I když tě holka zradí,i to se může stát,zůstane ti zetor věrný kamarád...