Zdravím všetkých majiteľov Z 25
Chcel by som vás poprosiť....
Aj ja som dlhodobým majiteľom Z 25 A, máme ho vyše 30 rokov, a predtým ho mal môj dedko, taže je v rodine už dosť dlho.
Využívali sme ho večšinou na prevážanie pri gazdovke a sťahovanie dreva, nič iné- lebo nemal hydrauliku (vlastne mal, ale nekompletnú).
Asi pred 7-rokmi sme kúpili Samuraja, ktorým sme nahradili všetky práce ktoré predtým robil Z 25, tak sme postupne prestali využívať služby Z 25, ktorá ostala stáť v stodole, občas
sme ju vyvetrali pri nejakej večšej robote, ale to tak 2-3krát za rok, ale už asi 2-roky stojí, k nej sme mali aj jeden domadel štvorkolový zo zadným náhonom z motorom jawa 250,
ktorý sme používali hlavne na orbu. Aj ten sme pred pár (asi 4) rokmi nahradili továrenským- Kubotou B1400.
Ale chcel by som zas začať využívať našu Z 25 ale potreboval by som aj hydrauliku.
Chýba mi vlastne len ... len hriadeľ hydrauliky z ramenami, takže kompletná hriadeľ z ramenami a z tým vnútorným ramenom nad piestom.
Viem že to je dosť podpultový tovar, ale ak by niekto vedel o niečom takom, dajte vedieť.
Ale som schopný (myslím) si to aj vyrobiť, len by som potreboval nejaké podklady, nemáte to náhodou niekto zkreslené? alebo nemal by niekto možnosť a chuť to nafotiť a trochu okótovať
prípadne nejakú škicu. Alebo už to tu niekto riešil? Poradte prosím
Vopred ďakujem za vaše prýspevky.