Moje repasované MT 8-132.2

TK, MT, Vinea, Cabrio, Vega, Yukon, Farmář

Moderátoři: Tata, Tom

Zpráva
Autor
Antony30011
Kontaktovat uživatele:

Re: Moje repasované MT 8-132.2

#271 Nový příspěvek od Antony30011 »

Mně redukce dělá pravej opak, nejde vyřadit. Volal jsem do PV, prej ohlá páka. Párkrát sem do ní mlátl kladivem a je to OK 8)

ZELENÁČ

#272 Nový příspěvek od ZELENÁČ »

avula píše:prosím nápovědu. Kde najdu šroub na tu aretaci.
Zezhora na převodovce, jako pod nádrží. Jsou tam celkem tři, na páku "vpřed-vzad" je to ten vpravo. Je to šroub zajitěný kontramatkou a přes pružinu tlačí do kuličky která zaskočí do drážky v hřídeli a tím ju zajistí, tak skus šroub trochu dotáhnout, třeba to pomůže.

Moula

#273 Nový příspěvek od Moula »

Ahoj, prosím tě chtěl bych si taky pořídit repas od Šálka. Jen co prodám TK a jdu pro něj :) Prosím tě potřeboval vědět pár informácí. Jelikož se jedná o repas tak jsi nedělám iluze zě jak mi bylo řečeno u Šálka že jedině co je staré tak obal převodovky, jinak vše ostatní je nové. Spíš co je požkozené tak se vymění :) ale třeba se pletu ;-) Prosím tě měl jsi nějaké vážné problémy s MT a s uplatněním záruky? Ty šírší pneu, jsou lepší? A celkově jak jsi spokojen MT ? :) Děkuji za odpověd

Moula

#274 Nový příspěvek od Moula »

Ahoj, prosím tě chtěl bych si taky pořídit repas od Šálka. Jen co prodám TK a jdu pro něj :) Prosím tě potřeboval vědět pár informácí. Jelikož se jedná o repas tak jsi nedělám iluze zě jak mi bylo řečeno u Šálka že jedině co je staré tak obal převodovky, jinak vše ostatní je nové. Spíš co je požkozené tak se vymění :) ale třeba se pletu ;-) Prosím tě měl jsi nějaké vážné problémy s MT a s uplatněním záruky? Ty šírší pneu, jsou lepší? A celkově jak jsi spokojen MT ? :) Děkuji za odpověd

avula
Kontaktovat uživatele:

#275 Nový příspěvek od avula »

tak jim tam nech to stré TK protiúčtem. Budeš to mít levnější. Záruka na převodovku, portaly je 1 rok a na novy motor mám záruku 2 roky. Reklamačku nahlásit hned a řeší to průběžně.

Širší kola mají lepší záběr. Mám na tom svém zatím 115 Mth a jsem zatím spokojen. :)

Odpovědět

Zpět na „Naše malotraktory“