Moje repasované MT 8-132.2
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Re: Moje repasované MT 8-132.2
Mně redukce dělá pravej opak, nejde vyřadit. Volal jsem do PV, prej ohlá páka. Párkrát sem do ní mlátl kladivem a je to OK
Zezhora na převodovce, jako pod nádrží. Jsou tam celkem tři, na páku "vpřed-vzad" je to ten vpravo. Je to šroub zajitěný kontramatkou a přes pružinu tlačí do kuličky která zaskočí do drážky v hřídeli a tím ju zajistí, tak skus šroub trochu dotáhnout, třeba to pomůže.avula píše:prosím nápovědu. Kde najdu šroub na tu aretaci.
Ahoj, prosím tě chtěl bych si taky pořídit repas od Šálka. Jen co prodám TK a jdu pro něj Prosím tě potřeboval vědět pár informácí. Jelikož se jedná o repas tak jsi nedělám iluze zě jak mi bylo řečeno u Šálka že jedině co je staré tak obal převodovky, jinak vše ostatní je nové. Spíš co je požkozené tak se vymění ale třeba se pletu Prosím tě měl jsi nějaké vážné problémy s MT a s uplatněním záruky? Ty šírší pneu, jsou lepší? A celkově jak jsi spokojen MT ? Děkuji za odpověd
Ahoj, prosím tě chtěl bych si taky pořídit repas od Šálka. Jen co prodám TK a jdu pro něj Prosím tě potřeboval vědět pár informácí. Jelikož se jedná o repas tak jsi nedělám iluze zě jak mi bylo řečeno u Šálka že jedině co je staré tak obal převodovky, jinak vše ostatní je nové. Spíš co je požkozené tak se vymění ale třeba se pletu Prosím tě měl jsi nějaké vážné problémy s MT a s uplatněním záruky? Ty šírší pneu, jsou lepší? A celkově jak jsi spokojen MT ? Děkuji za odpověd
- avula
- Kontaktovat uživatele:
tak jim tam nech to stré TK protiúčtem. Budeš to mít levnější. Záruka na převodovku, portaly je 1 rok a na novy motor mám záruku 2 roky. Reklamačku nahlásit hned a řeší to průběžně.
Širší kola mají lepší záběr. Mám na tom svém zatím 115 Mth a jsem zatím spokojen.
Širší kola mají lepší záběr. Mám na tom svém zatím 115 Mth a jsem zatím spokojen.