PAPRIKY od semínka až k plodu
- pani-kenybzova
Re: PAPRIKY od semínka až k plodu
...a tím řízením řídíš teplotu , nebo závlahu...arid píše:toš já sa teda nemožu pochlubit plantážama, ale z výsledků može pěkném pár chlapákům pálit huba.No a potem aji tem druhé konec .
- arid
- Kontaktovat uživatele:
šecko, co je třeba Vladimíre
né,mám to nachystany na záhumeňáka, na stole ve skleníku to mám, bo traktůrek stójí vedle a ve volnéch chvílách přeméšlím, jak to tam namóglovat. No a páč tech cvílé néni, tak tam je položeny už od jara
né,mám to nachystany na záhumeňáka, na stole ve skleníku to mám, bo traktůrek stójí vedle a ve volnéch chvílách přeméšlím, jak to tam namóglovat. No a páč tech cvílé néni, tak tam je položeny už od jara
http://www.hasici-kunicky.estranky.cz/
Žena je jako kaktus, čím je starší, tím je pichlavejší.
Muž je opakem ženy, čím je starší, tím méně píchá.
Žena je jako kaktus, čím je starší, tím je pichlavejší.
Muž je opakem ženy, čím je starší, tím méně píchá.
To žluté třešňové rajče sa menuje Gold krone a to co máš ty hruštičky to je Perun máme jich napoli asi 30 rostlin...ten perun sa nemosí zaštipovat a roste hrozně bujně loni už jsem to přestal vyvazovat tak sa to sklonilo až k zemi a zapustilo to ze stonku další kořeny a rostlo to jak blbé....letos jsem zkusil jedno rajče
/taky třešňové ale červené odrůda cherola/ jak přerostlo a sklonilo sa až na zem tak jsem ho přihrnul k zemi aby pustilo kořeny a funguje to perfektně...mohla by to byt zajímavá metoda jak zvýšit výnos v pozdním létě
/taky třešňové ale červené odrůda cherola/ jak přerostlo a sklonilo sa až na zem tak jsem ho přihrnul k zemi aby pustilo kořeny a funguje to perfektně...mohla by to byt zajímavá metoda jak zvýšit výnos v pozdním létě
...tato metoda se jmenuje hřížení a je to jeden ze způsobů vegetativního množení rostlin . Používá se také na množení např. rybízu...kenybz píše:... tak jsem ho přihrnul k zemi aby pustilo kořeny a funguje to perfektně...mohla by to byt zajímavá metoda jak zvýšit výnos v pozdním létě
přesně tak jde takto snadno namnožit rostliny, které s řízků špatně koření třeba klematis jsem takto množil dokonce přez květináč
tož to zme troškaři ale to všecko nesníš že ne?
Tak u nás s paprikama špatný spíše katastrofa.Jiné roky sjem rozdával a letos jsme rádi za každou papriku která dozraje.Jedinou změnu kterou jsem udělal bylo že jsem foliak na podzim pohnojil draselnou solí.
Ne nesním.Jezdím s tímto tovarem na sobotní trhy a lidi jsou spokojeni.Sázím 2400 sazenic paprik,500 rajčat,300 salátovek a pórek,celer,květák,kudrnku.Chodím na tři směny do roboty.Bohužel mi pronájímatel pozemku oznámil výpověď,tak se teď zbavuju foliáku a technologie na pěstování nakladaček