Mirkův traktorek
-
Re: Mirkův traktorek
traktor je krásnej,ta převodovka co si vyráběl-to je pořádnej kus matroše,celkově bych řekl že je všechno naddimenzovany a sladěny,fakt krásná práce (a že to musely bejt stovky hodin)
neuznavam slovo "nejde",všechno jde něco holt na h....
- DODOTRAK
tak zasa jeden moc vydarený kúsok. Vidím že úroveň výroby domadelov rapídne stúpa a to ma teší.
Mira moc chválim pekne spracované koncepčne aj remeselne
No právě nám ostatním nasazují laťku bohovsky vysoko...........DODOTRAK píše: tak zasa jeden moc vydarený kúsok. Vidím že úroveň výroby domadelov rapídne stúpa a to ma teší.
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
laťka je tak vysoko že si snad ani nikdy vlákno nezaložím, musel bych se stydět... Ale co nemám žádný stroje ani vybavení, alespoň mě to bavísychrovak píše:No právě nám ostatním nasazují laťku bohovsky vysoko...........DODOTRAK píše: tak zasa jeden moc vydarený kúsok. Vidím že úroveň výroby domadelov rapídne stúpa a to ma teší.
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.
Krása
Tak tomuto sa majstrovi sa môžme pokloniť, paradna praca
Děkuji za chválu. ale není to zas taková paráda jak vypadá. třeba motor se do toho traktoru vůbec nehodí. ten traktor už je docela venkej a těžkej a ten motor v malejch otáčkách vůbec nejede. A tak zvažuju výměnu a ve hře je zetor, akorát musím zjistit jestli je reálné ho tam narvat. Áviju nechcu prostě je nemám rád.
- Rendy9999
- Kontaktovat uživatele:
ale ta štiplavá vůně ávky je nenapodobytelnámira1150 píše:Děkuji za chválu. ale není to zas taková paráda jak vypadá. třeba motor se do toho traktoru vůbec nehodí. ten traktor už je docela venkej a těžkej a ten motor v malejch otáčkách vůbec nejede. A tak zvažuju výměnu a ve hře je zetor, akorát musím zjistit jestli je reálné ho tam narvat. Áviju nechcu prostě je nemám rád.
co si vyrobis to je tvoje! parada!
60. léta strojově dobrý
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
- pištabáger
Pekný kus roboty,ten motor treba nahradiť silnejším,traktor je pekný tak nech je aj silný. Moja otázka? Vývod z prídavnej prevodovky na predný náhon, vymenil si Klbovú (kardanovú ) prírubu za reťazové kolo prečo?
-
Párádní práce.
Tá kapota mi nejde do hlavy ako niekto može niečo doma take zmaknut je z plechu aebo laminat? možeš ktomu viac napisat ?
- DODOTRAK
mira1150 píše:Děkuji za chválu. ale není to zas taková paráda jak vypadá. třeba motor se do toho traktoru vůbec nehodí. ten traktor už je docela venkej a těžkej a ten motor v malejch otáčkách vůbec nejede. A tak zvažuju výměnu a ve hře je zetor, akorát musím zjistit jestli je reálné ho tam narvat. Áviju nechcu prostě je nemám rád.
čo tak Mercedes 240 moooc dobrý motor a dá sa naň napasovať turbo a máš to výkonnejšie ako zetor a tým že ho môžeš nahnať do vyžších otáčok tak aj krivka krutiaceho momentu je lepšia ako u zetora a mercedes je o moc menší ten by ti tam zapasoval ako riť na šerbel