Zetor 50 - DĚDEK
Moderátor: Lukashil
Re: Zetor 50 - DĚDEK
Vidíš na prostředním obrázku ty čtyři šroubky do čtverce??Tak tam mám přivařenou trubku a na ní je hnízdo termostatu jak u Majora a z termostatu to jde do chladiče gumovou hadicí.Zítra budu doma tak to snad vyfotím za světla.pepa.soused píše:tak a kam a jak ten termostat vite někdo?
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
- pepa.soused
Paráda díky moc.Škoda že někdo nemá dílenskou príručku na pětatřicítku.staník píše:Vidíš na prostředním obrázku ty čtyři šroubky do čtverce??Tak tam mám přivařenou trubku a na ní je hnízdo termostatu jak u Majora a z termostatu to jde do chladiče gumovou hadicí.Zítra budu doma tak to snad vyfotím za světla.pepa.soused píše:tak a kam a jak ten termostat vite někdo?
Já ju mám jenomže je velká a já nemám jak ji naskenovat.Chce ji ale půjčit kolega kuzja že ji naskenuje a dá na net,má taky ode mně katalog na pětatřicítku a návod na padesátku takže asi jen vydržet Kdybys ale spěchal tak zavolej ing Dědka tel.723 159 350 a objednej si ji,má to rizdělené na kolový,pásový a na přípravky takže si vyber
Dílna je dílna
- mareko
chlapi jaký rozměr máte zadních pneu na supru 50. kde se dají sehnat za dobrou cenu
diesel to je koncert
Já mám 16.9/28.mareko píše:chlapi jaký rozměr máte zadních pneu na supru 50.
zetor 5748, Belarus EO 2621
- mareko
podle papíru tam je 14-28" TZ 6 ale nevím jestli ten rozměr může být třeba 14,9 .snažím se projet internetové obchody a zjistit cenovou relaci .nějaký protektor atdHonza50 píše:Já mám 16.9/28.mareko píše:chlapi jaký rozměr máte zadních pneu na supru 50.
diesel to je koncert
já myslím že tam může jít i 14.9.Lepší bys měl sehnat origo, protože protektor se ti může odlepit ale je zase levnejší. Záleží kde s tím budeš jezdit.
- mareko
jen tak kolem baráku pro zábavu . Bez papíru se nedá nic velkého jezdit.Pokud tam může jít 14,9 tak to jo.Kolik vyjde protektor ?Honza50 píše:já myslím že tam může jít i 14.9.Lepší bys měl sehnat origo, protože protektor se ti může odlepit ale je zase levnejší. Záleží kde s tím budeš jezdit.
diesel to je koncert
Lepší by jsi měl 16.9/28. byl by větší záběr. (sice nevím jak se jezdí s 14.9) Protektory nevím jak se pohybují, ale asi před měsícem jsem četl inzerát a tam byly za 3000.mareko píše:Pokud tam může jít 14,9 tak to jo.Kolik vyjde protektor ?
- pepa.soused
Zrovna dneska jsem koukal tak funglovky to je řacha.Chtějí za ně 12-18tis.ale v inzerátech jsou třeba i s diskama na supra za osmičku obě s 90% vzorek.To jde néHonza50 píše:Lepší by jsi měl 16.9/28. byl by větší záběr. (sice nevím jak se jezdí s 14.9) Protektory nevím jak se pohybují, ale asi před měsícem jsem četl inzerát a tam byly za 3000.mareko píše:Pokud tam může jít 14,9 tak to jo.Kolik vyjde protektor ?
[quote="pepa.soused""]Zrovna dneska jsem koukal tak funglovky to je řacha.Chtějí za ně 12-18tis.ale v inzerátech jsou třeba i s diskama na supra za osmičku obě s 90% vzorek.To jde né[/quote]
To jde, ale někdo tu psal o nějaký firmě z německa a ta prodává nějaký turecký nebo jaký za pěkný ceny.
To jde, ale někdo tu psal o nějaký firmě z německa a ta prodává nějaký turecký nebo jaký za pěkný ceny.
Tady jsem našel ten příspěvek tak cituji Jak to napsal autor:
A jestli můžu ohledně pneu mam v německu pneu např 16.9-34 14pláten 240Euro.A na předek 12 pláten 130euro.Jsou turecký měkčí,ale němci je taky berou.Na nissana x traila jsem si kupoval offroudy za 74Euro.Yokohamy u nás vyjdou jednou tolik.Při větším odběru by dali ještě slevu.V německu maj rabaty 30-40%.A zboží nakupujou přímo od výrobce a ne jako u nás přes 3 ruce
Semex Furt im Wald-odde mě do 60km.To jsou ceny v létě po odečtení merver.Tam ti daň odečtou hned.Ale maj tam jenom Matador,Barum,Cooper a ty Turecký.
A jestli můžu ohledně pneu mam v německu pneu např 16.9-34 14pláten 240Euro.A na předek 12 pláten 130euro.Jsou turecký měkčí,ale němci je taky berou.Na nissana x traila jsem si kupoval offroudy za 74Euro.Yokohamy u nás vyjdou jednou tolik.Při větším odběru by dali ještě slevu.V německu maj rabaty 30-40%.A zboží nakupujou přímo od výrobce a ne jako u nás přes 3 ruce
Semex Furt im Wald-odde mě do 60km.To jsou ceny v létě po odečtení merver.Tam ti daň odečtou hned.Ale maj tam jenom Matador,Barum,Cooper a ty Turecký.
Naposledy upravil(a) Honza50 dne sob led 24, 2009 11:10 pm, celkem upraveno 2 x.
- mareko
Ještě ho nemám doma tak tak musí klapnout uvidíme .Budu potřebovat ještě přední sklo. Ale vše je zatím jen předjednáno
diesel to je koncert
http://www.merkuris.cz/download/cenik_p ... aktual.pdf ,tady jsou nejlevnější co jsem našel
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D