Bielorus EO 2621

Moderátor: Franta.cz

Zpráva
Autor
pawka

Re: Bielorus EO 2621

#3661 Nový příspěvek od pawka »

co to je za podvodniky?
60. léta strojově dobrý
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem

tom22

#3662 Nový příspěvek od tom22 »

Ahoj chlapi zoufale Prosím o radu. Přetěsnil jsem všechny pístnice, nastavil tlaky podle návodu tady na fóru a dokonce se mi povedla nastavit i brzda otoče. Problém, ale dneska nastal v tom,že jak jsou tam ty dvě pístnice na rameni tak s nimi můžu normálně hýbat když zaberu za rameno. I když jedu tak se rameno na nich houpe. Už jsem z toho úplně na nervi.

cont33

#3663 Nový příspěvek od cont33 »

tom22 píše:Ahoj chlapi zoufale Prosím o radu. Přetěsnil jsem všechny pístnice, nastavil tlaky podle návodu tady na fóru a dokonce se mi povedla nastavit i brzda otoče. Problém, ale dneska nastal v tom,že jak jsou tam ty dvě pístnice na rameni tak s nimi můžu normálně hýbat když zaberu za rameno. I když jedu tak se rameno na nich houpe. Už jsem z toho úplně na nervi.
nie si sam to robí aj mne a dokonca to robí aj zavieranie lyžice... dá sa na to zvyknuť na "funkci to nema vliv".... :) ked som patral prečo to robí tak som jedine normalne riešenie našiel to že je už vydratý rozdelovač a tadial je tá netesnosť... novšie bagre už maju zámky na piestoch a tam to preto nerobí...
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.

cont33

#3664 Nový příspěvek od cont33 »

tento výkend som mal z požičovne komatsu PC09 http://zizengineering.com/imgs/a/a/m/j/ ... _1_lgw.jpg velmi šikovná a obratná fotelka z ramenom... kopal som v tvrdom ilovom materialy zhruba 130 metrov vykopu 35 širokeho a 80 do hlbky... zhruba 20 hodin roboty... plot tesne vedla plota a chodníka tak sa tam nedalo z velkým bagrom... zožralo to nejakých 30 litrov nafty...najviac ma štvalo že každé dieťa čo išlo okolo mi to chcelo zobrať domov na pieskovisko a jeden ale 5 ročný chalan mi to chcel vymeniť za trojkolku... :D :vysmech:
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.

ipo

#3665 Nový příspěvek od ipo »

Cont o takom niečom snívam aj ja 8) na niektoré roboty je to k nezaplateniu. ...to by si manželka kopala sama :smich:

pawka

#3666 Nový příspěvek od pawka »

clověk nevím co má doma za potenciál
60. léta strojově dobrý
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem

tom22

#3667 Nový příspěvek od tom22 »

cont33 píše:
tom22 píše:Ahoj chlapi zoufale Prosím o radu. Přetěsnil jsem všechny pístnice, nastavil tlaky podle návodu tady na fóru a dokonce se mi povedla nastavit i brzda otoče. Problém, ale dneska nastal v tom,že jak jsou tam ty dvě pístnice na rameni tak s nimi můžu normálně hýbat když zaberu za rameno. I když jedu tak se rameno na nich houpe. Už jsem z toho úplně na nervi.
nie si sam to robí aj mne a dokonca to robí aj zavieranie lyžice... dá sa na to zvyknuť na "funkci to nema vliv".... :) ked som patral prečo to robí tak som jedine normalne riešenie našiel to že je už vydratý rozdelovač a tadial je tá netesnosť... novšie bagre už maju zámky na piestoch a tam to preto nerobí...

Ahoj tobě chci velmi poděkovat, protože jen díky tvému návodu jsem nastavil tlaky..... A ještě jedna otázka: zkoušel jsem se zvednout na podkopu, ale moc se mi to nedařilo. Zvedne se tak 7cm a pak někde něco nahlas foukne a spadne zpět na zem. Měl by se normálně zvednout aspoň 50cm?

cont33

#3668 Nový příspěvek od cont33 »

skus ho dvihať pomalým zdvihom čí to urobí tiež...

Johny1490

#3669 Nový příspěvek od Johny1490 »

Mne hovoril hydravlikar že vraj je tam nejakí odlahčovací ventil a že preto sa nedvihnem. Lebo tiež mi bolo divné že sa to nedvihne, ani pan boh nevie čo tam ti rusi navimyšlali. :-/

cont33

#3670 Nový příspěvek od cont33 »

odlahčovaci ventil tam bol ale malokto ho tam ešte má... to je prva vec čo sa od tial zhadzovala dolu . ja sa na mojom v pohode zdvihnem aj meter do výšky a bežne sa prekladám ponad výkop alebo sa posuvam na hydraulike a otočom do boku ked potrebujem zkorigovať smer výkopu... ten nadlahčovaci ventil fungoval tak že ked si kopal v tvrdom materiale tak pri naberaní nasadou ked dosiahol tlak tych 100 atm a už zastavilo nasadu tak uvolnil tlak v pritlaku cele rameno sa tým padom podvihlo a naberalo dalej tym pádom si nemusel pri naberaní prechytávať páky a pridvihovať z lavou pakou ale si len zavieral lyžicu a ťahal násadu k sebe... "ruský softver" pridvihoval za teba automaticky a nechybala ti tretia ruka na tretiu páku... :D ak ho tam ešte má tak to môže byť ono a prepušta tlaky skôr a preto sa nenadvihne...inak ked je to dobre nastavené a funguje to tak ako to má tak sa musi zdvihnut aj ked je tam ten ventil.. samozrejme že nie pri natiahnutej nasade ale ked je nasada kolmo k zemi tak to musi isť...

tom22

#3671 Nový příspěvek od tom22 »

cont33 píše:skus ho dvihať pomalým zdvihom čí to urobí tiež...

No právě na pomalý zdvih to nejde. Na rychlém zdvihu mám sekci na rozvaděči v prdeli a ta mi nejede vůbec... Mám všechny pístnice přetěsněné, zánovní čerpadlo (tlaky dává krásně). Jediné co mě taky napadlo, že je chyba v rozvaděči.

cont33

#3672 Nový příspěvek od cont33 »

tom22 píše:
cont33 píše:skus ho dvihať pomalým zdvihom čí to urobí tiež...

No právě na pomalý zdvih to nejde. Na rychlém zdvihu mám sekci na rozvaděči v prdeli a ta mi nejede vůbec... Mám všechny pístnice přetěsněné, zánovní čerpadlo (tlaky dává krásně). Jediné co mě taky napadlo, že je chyba v rozvaděči.
na pomalem zdvihu sa ani ja nezdvihnem viac ako tých 5 cm... takže preto ti to nejde tých 75 atm čo je na pomalom zdvihu ti nestačí na zdvihnutie mašiny to ti prepusti pretlakový ventil na spodnom rozvadzači.... :-/

Johny1490

#3673 Nový příspěvek od Johny1490 »

A kde sa nachadza ten odlahčovací ventil? Ja sa tiez velice nedvihnem na natiahnutom ramene.

Johny1490

#3674 Nový příspěvek od Johny1490 »

A chcel som sa opytat, o tie C čkové ŠPZ sa mam kde pytat? Unas je dopravný inšpektorat tak tam by som to mohol nejak vybavit? Už som to videl na jednej domarobenej vlečke, tak by som si to vybavil aj ja.

ipo

#3675 Nový příspěvek od ipo »

Ahoj, včera mi hovoril sused že prečo nejdem prihlásit traktor že jeho kamoš bol a vraj k tomu treba pofotit z predu, z boku a zo strany, udaje o rozmeroch a 30e. ...a vraj to nesmie mat vin číslo, viac som nezistoval lebo teraz je kopec iných starostí ale nebolo by to na škodu. U nich na ,dedine, vraj ako majú ,,cčkové,, značky tak na dvadsatpätkách chodia už aj do obchodu :)

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - lesní stroje a bagry“