zdravim chlapci , sousedovi se doma válají bedny na obilí, zemáky , no prostě na zeleninu , co se u nás dřív svařovaly pro družstvo, tak jsem si jednu vyptal a upravil si ju za svůj Zetor 25 , včera jsem dodělal výplně , zbývá ještě zadní čelo a nátěr Luxolem
Bedna za Zetor 25
Moderátoři: rezis, Malboro, Leo
Bedna za Zetor 25
Libor :-)
Re: Bedna za Zetor 25
[quote="Libor Z25"]zdravim chlapci , sousedovi se doma válají bedny na obilí, zemáky , no prostě na zeleninu , co se u nás dřív svařovaly pro družstvo, tak jsem si jednu vyptal a upravil si ju za svůj Zetor 25 , včera jsem dodělal výplně , zbývá ještě zadní čelo a nátěr Luxolem
to vypadá pěkně a je to z dostupných dílů, dobrá inspirace, o něčem takovém uvažuju
to vypadá pěkně a je to z dostupných dílů, dobrá inspirace, o něčem takovém uvažuju
Řidiči traktoru není dovoleno, aby při jízdě v koloně udržoval menší vzdálenost než 30m mezi jednotlivými traktory...
koukni na nějaká videa - zetor25lh
koukni na nějaká videa - zetor25lh
děkuju ;) , o to mi šlo , aby to bylo z dostupných dílů a hlavně aby to nebylo těžké , bez desek to váží tak 80 kg odhadem s deskama je to těžší ale s tím hydraulika nebude mít problém
- pepa.traktor
Libore pěkná bedna ale co ten paleták zaslouží si také štipec péče
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
-
Pěkná práce. Taky takovou máme, akorát za čtyřicítku.
Pepa : paleťák je dědův , ale třeba sa na něj taky jednou dostane
Milan : jojo , já jsme ju už viděl taky ju máte pěknů, já ju mám o 20cm zkrácenů, dlůho jsem vymýšlal z čeho to udělat až mňa napadlo toto a pak jsem viděl tu Vašu a bylo to jasné , já jsem si všiml až potom , že jste taky z Trnavy, Já jsem z Veselé , ale v Trnavě máme podnájem,tak tu teprů poznáváme sůsedy , myslim , že tyhle bedny nikde jinde nejsou , jen tady na Slušovicku
jinak chlapci děkuju za pochvalu
Milan : jojo , já jsme ju už viděl taky ju máte pěknů, já ju mám o 20cm zkrácenů, dlůho jsem vymýšlal z čeho to udělat až mňa napadlo toto a pak jsem viděl tu Vašu a bylo to jasné , já jsem si všiml až potom , že jste taky z Trnavy, Já jsem z Veselé , ale v Trnavě máme podnájem,tak tu teprů poznáváme sůsedy , myslim , že tyhle bedny nikde jinde nejsou , jen tady na Slušovicku
jinak chlapci děkuju za pochvalu