Bielorus EO 2621

Moderátor: Franta.cz

Zpráva
Autor
drsnacek

Re: Bielorus EO 2621

#3646 Nový příspěvek od drsnacek »

Oleje je tam dost - až po sítko. Jak zlehka to ale má jít? Dá se se servem otočit kolama při stojícím traktoru? Čerpadlo je kde? Jinak jak jsem psal - při nadzvednutí přední radlicí jde točit docela zlehka a přidáním otáček motoru to jde ještě více zlehka...
Zkusím odpojit čep na řídící tyči, nadzvednout kola radlicí a ručně je otočit - jestli to vůbec půjde...

cont33

#3647 Nový příspěvek od cont33 »

po aké sitko????? :-/ ved v nadrži na servo ktorá je pod pristrojovkou nieje žiadne sítko.... :tyty:
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.

Atlan
Kontaktovat uživatele:

#3648 Nový příspěvek od Atlan »

JJ je tam sklicko , olejo znak, a tusim 1filter filter je v nadrzi na spetnom vedeni.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.

drsnacek

#3649 Nový příspěvek od drsnacek »

cont33 píše:po aké sitko????? :-/ ved v nadrži na servo ktorá je pod pristrojovkou nieje žiadne sítko.... :tyty:
Ja ho tam mam - je to obdoba sitka v nadrzi na naftu, ale malinkate - take ho lze jednoduse vyndat a vypada jako origos, jelikoz tam dobre padne :-)
No kazdopadne oleje je tam opravdu dost...

jirkasbk

#3650 Nový příspěvek od jirkasbk »

roman79 píše:Buracie kladivo ma jeden vstup a dve spiatocky. Musim tahat 3 hadice az k rozvadzacu alebo sa to moze spojit priamo na kladive a tahat len 2 hadice?

kladivo tak to je neco pro mne:-))musis tahat vsechny hadice tlak tj jasny a zpatecka jedna jde zpet jako tlakova do rozvadece a ta treti je prepad primo do nadrze kdyby neco pis ja jsem se s tim natrapil dost nez jsem to kladivko zprovoznil

drsnacek

#3651 Nový příspěvek od drsnacek »

Tak jsem dneska postupně rozebral všechny kuláky na přední nápravě - svisláky i pomocňák je namazanej. Se vším lze nyní rukou otáčet, vše je namazané. Dále jsem vyndal z nádržky pod volantem filtr na zpětným potrubý a jednotlivé kroužky/filtry vymyl - bordel tam usazenej byl... Každopádně při jízdě jde zatáčet trochu lépe, na místě ani náhodou - moc se to tedy nezlepšilo. Zkusil jsem za chodu motoru povolit velkej dutej šroub, co přivádí zpátečku nad filtr do nádržky a čekal jsem, že je to natlakovaný a začne stříkat olej a hned to utáhnu. Jenže on začal tak líně vytékat - má být v tomo místě taky nějakej tlak, nebo jsem zrovna zvolil blbý místo? Pokud tam tlak má být, tak to vypadá na čerpadlo v háji...

zkusím sem hodit pár fotek :-)

Johny1490

#3652 Nový příspěvek od Johny1490 »

To servo aj tak neni moc hodno... Co som mal v praci Bielorusa tak tam som servo mal ale žiaden zazrak to nebol, ale zasa namieste to kolko tolko zatočilo. Akurat v zime to nechcelo jakosi točit ked som vyhrnal dvor, volantom sa dalo otačat až ked sa zohrial olej.
Ja servo nemam ale da sa vydrzat aj bez neho, inak tiež som tento tyžden dotahoval gulaky a všetko namazal lebo už sa to nedalo udržat na ceste ked som išiel na 5ke :driver: teraz je to zas v pohode.

Inak do buducnosti planujem Orstu a bude po problemoch....

drsnacek

#3653 Nový příspěvek od drsnacek »

Muj stroj :-)
Muj stroj :-)
Nadrzka serva
Nadrzka serva
Sitko v nadrzce serva
Sitko v nadrzce serva
Servo
Servo

Čerpadlo serva je NŠ10?

roman79

#3654 Nový příspěvek od roman79 »

Kolko orientacne stoji prezutie zadnej pneu na Bielorusovi?

Btw. volakto sa tu davnejsie pytal ci sa da zamenit predne cerpadlo NS 32 za 50.
Da sa to.

ipo

#3655 Nový příspěvek od ipo »

Roman skus to sam doma, dve monter paki , kladivo a pomoc rusa v dvoch ludoch mas za hodinu hotovo. Je to velky priemer ide to vcelku lahko.

Johny1490

#3656 Nový příspěvek od Johny1490 »

Načo sa doma jedovat s tvrdu ruskú gumu ked mame paradne pneuservisi.
Ja čo chodim do jedneho tak tam stoji prezutie jedneho traktoroveho kola 7euro a mozno ked ma bielorus večší rozmer tak o niečo viac, sa mi zda ze to maju rozdelene podla priemeru no nech max 10euro. Za take peniaze nebudem doma ani monterajznu hladat a nie ešte si nervy ničit :smich:

Dvordy

#3657 Nový příspěvek od Dvordy »

Tady máte jedno Bělouše, který byl vystaven na letošní Živitelce

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Zetor 4011, Zetor 7341, JCB 3C III

ipo

#3658 Nový příspěvek od ipo »

Aj to je pravda ale ked si predstavim že mám tie kolesa nakladat na vlečku a niekam trepat, dávat dole hore a uvezovat no... :tyty: ...za motorkové mi teraz pýtali 15e tak za traktorové nevien neviem...

pawka

#3659 Nový příspěvek od pawka »

to prezujes s tramkem na traktoru,ver mi
60. léta strojově dobrý
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem

pedro643

#3660 Nový příspěvek od pedro643 »

Dvordy píše:Tady máte jedno Bělouše, který byl vystaven na letošní Živitelce

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Ten je krásny :zamilovany: , vyzerá ako by čerstvo zliezol z montážneho pásu. Keď na ňom všetko funguje tak ako vyzerá tak ho chcem doma 8) 8) 8)

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - lesní stroje a bagry“