slečna na vdavaní

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
pani-kenybzova

Re: slečna na vdavaní

#2701 Nový příspěvek od pani-kenybzova »

jak to tu tak ctu, tak su moooc stastna ze mam kenybze :srdicko: :wink: :srdicko:
i kdyz mame hodne prace kolem baraku, aj tak se najde chvilka na...... :) (jine veci nez praca) :ano: 8)

DYK

#2702 Nový příspěvek od DYK »

Za určitou dobu a od určitého věku je všechno práca :co?:
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod

honza461

#2703 Nový příspěvek od honza461 »

Jestli myslíš to co já ?Tak ani po 23 letech manželství je to pro mně krásná věc a ne práce. :)

sychrovak

#2704 Nový příspěvek od sychrovak »

Holt důležité je aby se poznali lidi co si sednou nejen po prvním vzplanutí... :) a pak ten vztah už jen jede setrvačností..........a pak buch a konec.
Na partnerském soužití se musí neustále pracovat ať ti je dvacet nebo padesát...........jinak je to o ničem.

K té práci znám párek kdy on je zedník a ona inženýrka ekonomie a klape jim to 25 let.Dcera VŠ má také opraváře zem. strojů a problém to není,sice není kutil ale je zase společenský a aktivní sportovec a peníze umí vydělat.

Pár párečků kolem mě v době mateřství přehodnotilo situaci a na mateřskou nastoupil manžel z důvodu výše platu.Je tu dost párů kdy žena vydělává více peněz než muž.Holt škodovka.

A takovýto občasné domácí brblání nečti u jídla noviny,stlum si zprávy,atd nepovažuji za buzeraci...... :) A po hádce je důležité aby ten co chyboval brzo uznal chybu a omluvil se.......... :potlesk:
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D

ITS

#2705 Nový příspěvek od ITS »

Sychrovák to napsal pěkně.
Moje žena mě vždy vyčítala, že jsem ji nikdy nemiloval a ani jsem ji to neříkal, že ji miluji. Bohužel jsem měl traumatizující zážitek se svým spolužákem. Když jsme byli v prváku na výšce, tak vroucně miloval ženu Kačenku a narodil se jim Vojtíšek. Ve třeťáku vroucně miloval spolužačku Jitku, která se kvůli němu rozvedla - vzali se. Po dalších letech se zamiloval do další a s Jitkou se rozvedl. Proto jsem přesvědčen, že ti zamilovávací chlapi jsou pro ženské nebezpeční - ale PŘITAŽLIVÍ !!
Ostatně takhle jsem to slyšel i v televizi od populárního rozhlasového režiséra Weinlicha, který je sňatkový rekordman a ten říkal, že se vždy strááááášně zamiloval.

Marie

#2706 Nový příspěvek od Marie »

ITS, píšeš v minulem čase....
Proč ?
Ináč s tebou souhlasím, všechny (ještě více ženy) ovlivnili nesmyslné romantické americké filmy, které vypráví pohádku - a většina diváků si myslí že je to realita,
že tak a tak se má muž chovat - bo to viděla ve filmu
Jak chceš aby lidé jednali s tebou, jednej ty s nimi.

ITS

#2707 Nový příspěvek od ITS »

Pro Marii:

Minulý čas - teď nás to již nenapadne, řešit tohle. Děti jsou veliké (16,13), manželka mladá a chce dohnat, co v mládí zameškala a já - to už nějak dožiju.

123

#2708 Nový příspěvek od 123 »

pani-kenybzova: Aha. No, takže něco podobnýho jsem přes dvacet let slýchával taky. A pak najednou, že jsem, tedy kromě toho že jsem jí i děti uživil, postavil a zaplatil domek abysme nemuseli bydlet v podnájmu a staral se o ní i děti vlastně nic nedokázal.
Že si chce užívat dokud není ještě stará, děti už mě taky prý nepotřebujou, dům už se jí taky nelíbí, takže se prodá a my se rozvedeme. A bylo to, za necelé čtyři měsíce. Nesvedl jsem nic, jak řekla, tak učinila.
Jenže, koho tohleto může zajímat? Takovejch nás je, co doma slyšíme napřed to první a pak po čase i to druhý. Blbý jsme my chlapi lautr všichni, protože si všichni do jednoho myslíme, že mě se tohle nestane, že právě já jsem ten jedinej šťastlivec, kterej si vzal tu jedinou vyjimku ...

Brit

#2709 Nový příspěvek od Brit »

Tak přesně tohle jsem také slýchal. Byl jsem ten, kdo za všechno může, nikdy jsem nic nedokázal a jen jsem připravoval rodinu o peníze.
Teď mě napadá, neměli jsme stejnou manželku ? :smich: :smich: :smich:

pani-kenybzova

#2710 Nový příspěvek od pani-kenybzova »

panove spatne jste si vybrali... :)

ondra smetana

#2711 Nový příspěvek od ondra smetana »

Na tohle mě napadla jedna veselá příhoda kdy jsem jako 22 letý ležel v nemocnici na interně s bandou důchodců. A řešili jsem ženy. A každej říkal, jak se ženit nemám, že po svatbě začne peklo na zemi. Že i kdyby jsem holku 10 let znal, vlastně ji neznám a uvidím až po svatbě co je to zač.
A tak jsem oponoval, že si stačí dobře vybrat :vysmech:

A ležel tam asi 80 letý stařík po infarktu, za den pronesl tak jednu až dvě věty. No a ten den tu svoji omezenou komunikaci obětoval na to aby řekl.: To jsme si mysleli všichni, že jsme si dobře vybrali a jak jsme dopadli. :smich: :D a pak zase 2 dny mlčel. Něco na tom asi bude, když tomu obětoval své dvě věty, které měl většinou schované pro manželku.

pani-kenybzova

#2712 Nový příspěvek od pani-kenybzova »

panove tak si poridte chlapa, kdyz teda my zeny jsme tak "hrozne"... :smich:

Brit

#2713 Nový příspěvek od Brit »

Už jsem slyšel názor že všechna smíšená manželství stojí za houby. :)

ITS

#2714 Nový příspěvek od ITS »

pani-kenybzova píše:panove spatne jste si vybrali... :)
Je to jasný. Admin zde na vlákně již rezervuje okýnko pro Kenybze na straně - odhaduji - 653. Bude mu tu s námi dobře.

pani-kenybzova

#2715 Nový příspěvek od pani-kenybzova »

kenybz uz to ma jednuc za sebu, tentokrat si vybral dobre :ano: 8)

Odpovědět

Zpět na „Putyka“