Domáci traktor vs. POLICIE !!!

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
aumirek

Re: Domáci traktor vs. POLICIE !!!

#301 Nový příspěvek od aumirek »

čínské auto teda u nás také neznám.I když v číně se dělaj oktávky a nakonec jakékoliv auto je z poloviny vyrobeno v číně.A skutry u nás je čína každej druhej.At se to někomu líbí nebo ne čína umí a zvládla dávno vyrobit a provozovat to na čem amíci zatím horečně pracují.Prozatím no zvládli jen japonci a čína.

fabikmiroslav

#302 Nový příspěvek od fabikmiroslav »

aumirek píše:fabikmiroslav nedá se udělat ta technická maj na to normu co vše a jak musí bejt musel by vyjít novej zákon na technickou na tyhle stroje.
Vidiš to je ten problem birokracia vela darmožračov ktori si leštia svojimi ritami stoličky aby mali čo robit a vymyšlaju len pičoviny vyhlašky a všeliake ine nezmyselne nariadenia a prikazy nad nimi normalny človek len žasne .KED SA CHCE IDE VSETKO ,JEDN HLADA SPôSOB DRUHY DôVOD ABY TO NEšLO. :ano: :ano:
Dobre už bolo

samulo

#303 Nový příspěvek od samulo »

Však já píši o strojích které toto nesplňují a ukaž mi čínské třeba auto co tu jezdí????
http://auto.idnes.cz/cinska-auta-zahaju ... aktual_fdv

http://auto.idnes.cz/jedine-cinske-auto ... jetiny_fdv

http://auto.idnes.cz/v-evrope-se-usadil ... tomoto_hro

Trosku sa zacnite viac zaujimat o dianie.

Tak neviem kto tu nie je v obraze...

Vidim ze mate prehlad!!!
Naposledy upravil(a) samulo dne pát srp 23, 2013 8:35 am, celkem upraveno 2 x.

fabikmiroslav

#304 Nový příspěvek od fabikmiroslav »

Konečne aspon tu budu mat konkurenciu europsky vyrobcovia predraženych aut :ano:
Dobre už bolo

samulo

#305 Nový příspěvek od samulo »

V tom clanku sa aj pise o ciastocnej STK. Ja by som bol za cize svetla a brzdy zeby sli. Podla mna to casom aj tak urobia, stat potrebuje vyberat poplatky nema eura a ludia potrebuju pouzivat domace traktory.

Zakon nie je problem upravit. Staci iba vola v parlamente a ta pod tlakom policajtov a pod tlakom STK ktore budu chciet z toho kolaca penazi ukrojit bude.

Teraz zistia aky bude zaujem kolko SPZ sa vyda, pri velkom zaujme budu zvazovat ciastocne STK, podla mna to tak aj bude smerovat.

Vlk sity a baran cely.

sychrovak

#306 Nový příspěvek od sychrovak »

samulo píše:
Však já píši o strojích které toto nesplňují a ukaž mi čínské třeba auto co tu jezdí????
http://auto.idnes.cz/cinska-auta-zahaju ... aktual_fdv

http://auto.idnes.cz/jedine-cinske-auto ... jetiny_fdv

http://auto.idnes.cz/v-evrope-se-usadil ... tomoto_hro

Trosku sa zacnite viac zaujimat o dianie.

Tak neviem kto tu nie je v obraze...

Vidim ze mate prehlad!!!

Když si to myslíš .)) těch článků bylo napsáno mraky že už budou prodávat v roce 2003 a co?? hovno ty auta nesplnili homologaci a když ano tak je zakázala EU kvůli plagiátorství.Nová kopírovaná auta jsou na urovni at z konce 80 let.Chceš jezdit v rakvi?? proč né jen přesvědčit úředníky z Bruselu a můžou se stavět autosalóny čínských značek......otázkou je kdo to koupí??
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D

aumirek

#307 Nový příspěvek od aumirek »

sychrovák tak si bud jistej že to koupí plno lidí mi osobně by to nevadilo čínskej skutr mám 6 let a bez problému oproti babetě co byl problém pořád a rozdíl v jízdě obrovskej ve prospěch té číny

sychrovak

#308 Nový příspěvek od sychrovak »

aumirek píše:sychrovák tak si bud jistej že to koupí plno lidí mi osobně by to nevadilo čínskej skutr mám 6 let a bez problému oproti babetě co byl problém pořád a rozdíl v jízdě obrovskej ve prospěch té číny
No nevím videl jsi crasch testy??? O dítě přijít nechci a v tomhle provozu :-/ To radši ojetou fábku a budeš na tom líp.

Už je to dýl v telce byli autobusy co udělali pro náš trh a prošlo homologací.Rok si je chválili než to začalo hnít i tam kde by to nikdo nečekal..viděl jsi to???
Nevím komponenty v nábytku jako kování,spojovací mat z číny nepoužívám tam reznou i nerez uchytky :)
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D

samulo

#309 Nový příspěvek od samulo »

...otázkou je kdo to koupí??

Neznamena ze ked ty si to nekupis ze dalsich 450 000 000 ludi v europe si to nekupi, nebud naivny, pripadne 10 000 000 cechov si to nekupi...:) nie si sam ani v ceskej republike a ani v europe:)

Cinania sa rychlo ucia, ked si skeptik to je tvoj problem. Ja mam tak isto novy traktor z ciny co som si sam objednal v cine, doniesol sem a nelutujem, u nas by som kupil za taku cenu 25-30rocny traktor pod ktorym by nepresiel den co by som lezal a opravoval. Podrzim ho 5 rokov a budem mat dalsi taky novy, taku nizku sumu si zarobi na seba velmi rychlo a ked ty si este na to neprisiel je to tvoj problem.

Ked zavidis ze u nas sa schvalil taky zakon a teraz iba zaryvas tak mas moznost teraz v jeseni volit toho kto bude mat podobnu snahu aj u vas nieco take vytvorit a ked sa ta to netyka tak prosim nespamuj a nepis somariny.

Dakujem.

PS: Po na sich cestach nielen ze behaju cinske auta ale aj indicke atd a predstav si maju homologizaciu. Aj daciu pri testoch prevratili a ma homologizaciu a myslim ze dost nebezpecna je aj thalia. Dneska je to sum a fuk. Kazda automobilka ktora ma peniaze ma aj homologizaciu, nehovoriac ze sa aj testy prikreslovali.

aumirek

#310 Nový příspěvek od aumirek »

Sychrovák neříkám že ty crasch testy je zbytečnost. Přesto manželka jezdí do práce a na nákup autem kde i srážka s chroustem je problém.a Není to staré auto vyrábí se pořád a cena není zrovna malá.Ale já říkám všechny ty testy a vymoženosti jsou na prd sedne li za volant blb.A jelikož i ty osobně jsi nebyl na crasch testu či jezdíš na kole případně babetě tak tohle vše je nebezpečné.A auto co jezdí na nákup případně jen kolem komína tam je to zase jiné.A prozradím ti znovu tajemství čína umí udělat jen musí zákazník mít zájem.A znovu opakuji nejrychlejší vlak jezdí v číně a umí ho vyrobit a provozuje jen japonci a čína.Mám na mysli vlak s linerálním motorem na vzduchovém polštáři.Amíci ho vyvíjej a dřív jak za 5 let ho nebudou mít.Občas mne napadá že by se měli všechny auta dělat z překližky.Oni by si možná ty hovada rozmysleli to vybrždováni a tu agresivni jízdu.Pokud by šlo i o jejich kejhák.

aumirek

#311 Nový příspěvek od aumirek »

aumirek píše:Sychrovák neříkám že ty crasch testy je zbytečnost. Přesto manželka jezdí do práce a na nákup autem kde i srážka s chroustem je problém.a Není to staré auto vyrábí se pořád a cena není zrovna malá.Ale já říkám všechny ty testy a vymoženosti jsou na prd sedne li za volant blb.A jelikož i ty osobně jsi nebyl na crasch testu či jezdíš na kole případně babetě tak tohle vše je nebezpečné.A auto co jezdí na nákup případně jen kolem komína tam je to zase jiné.A prozradím ti znovu tajemství čína umí udělat jen musí zákazník mít zájem.A znovu opakuji nejrychlejší vlak jezdí v číně a umí ho vyrobit a provozuje jen japonci a čína.Mám na mysli vlak s linerálním motorem na vzduchovém polštáři.Amíci ho vyvíjej a dřív jak za 5 let ho nebudou mít.Občas mne napadá že by se měli všechny auta dělat z překližky.Oni by si možná ty hovada rozmysleli to vybrždováni a tu agresivni jízdu.Pokud by šlo i o jejich kejhák.
ps a ty naše domaděly jak by dopadly v tom testu tam ti to nevadí

dzango

#312 Nový příspěvek od dzango »

chlapci, ako o com tato tema je? hmm o japonskej techologii? nejak som sa stratil netreba ju premenovat?

Bronťo
Kontaktovat uživatele:

#313 Nový příspěvek od Bronťo »

Chlapi trocha k veci termin možnosti požiadat o pridelenie zvlašnych čisel sa bliži určite nas par bude, osobne mi ide o prihlasenie mojej vlečky nigde som nenašeu oficialne tlačivo žiadosti a asi ani nebude je to na každom z nas tak čo nejaku žiadost spoločne vypracovat?

Zatial vieme že obsahovat musí-

a) meno a priezvisko vlastníka, dátum a miesto jeho narodenia a adresu pobytu, ak ide o fyzickú osobu,
b) názov, adresu sídla a identifikačné číslo vlastníka vozidla, ak ide o právnickú osobu, ako aj osobné údaje podľa písmena a) o osobe, ktorá koná v mene tejto právnickej osoby,
c) základné technické údaje vozidla, a to
1. značku, obchodný názov, typ, druh, kategóriu, identifikačné číslo vozidla a obchodné meno výrobcu vozidla, ak tieto údaje možno zistiť,
2. dĺžku, šírku a výšku vozidla,
d) fotografie vozidla spredu, zboku a zozadu Ale jak velke?
e) odôvodnenie žiadosti vrátane predpokladanej trasy a času používania tohto vozidla v cestnej premávke,
f) dátum a podpis žiadateľa.“.

Dalej sa niegde hovorí o zakonej pojistke ale to asi až na zaklade vystaveneho tp.

skusim niečo napisat bol by som rad keby aj niekdo z vás pak pak to sem hodime a dame niečo dokopi at su spokojny a neposilaju nas hore dole. som zvedavy jak to dopadne :obchod:

aumirek

#314 Nový příspěvek od aumirek »

Bronťov v zákoně o zákoném pojištění se mluví o té pojistce takže nic nového vycházet nemusí.Stojí tam asi toto každé motorové a přípojné vozidlo musí mít uzavřenou zákonou pojistku pokud teda jezdí po veřejné komunikaci.Jestli má číslo nebo ne nehraje žádnou roli.Proto musí bejt pojistka na babetu a taktéž třebas na motorovou koloběžku at benzín nebo alektřina taktéž kolo s pomocným motorem

miso 4x4

#315 Nový příspěvek od miso 4x4 »

:tyty: nie nie .Minister povedal že poistka tam žiadna nebude 8)

Odpovědět

Zpět na „Putyka“