čelní nakladač tur 2
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
-
čelní nakladač tur 2
nemáte někdo skušenosti s polskejma čelákama(TUR 2) chtěl bych ho pořídit na 5211 -potřebuju ho hlavně na manipulaci z balíkama sena.dík
Re: čelní nakladač tur 2
zjistil jsi něco??
Na 7211 mám tur 4. Využíván na odvoz hnoje po koních, takže suchý slámový, přeskládání na hnojišti. Kupován byl právě na manipulaci s balíky sena, slámy. Výrobce udává nosnost 900 kg, ale to zatím není odzkoušeno. Max cca 600 kg, když se zvedaly dva balíky sena. Na moje potřeby absolutně dostačující. Pro jistotu se ale udělalo podvázání traktoru, aby se nestal nějaký průser.
- schejbic
bastien:
Ahoj
jsem na tom asi stejně jako ty. Přemýšlím taky na čelním nakladačem a podle doposud sehnaných informací tak než do TUR 2 bych šel do nakladače značky VOLMET. Známí co mi jezdí na servis Uncčka tak byl u známého který si právě pořídil Tur - pozitiva - lepší než lopata a nebo vidle z ještěrky - na seno a slámu to stačí - negativa - ta jedna pístnice na zaklápění lžíce nestačí na balíky senáže.
No a z mého pohledu co mě na tom odrazuje je velký přesah před traktor.
http://stroje.ex-bazar.cz/inz/farmarsky ... 08070.html
Ahoj
jsem na tom asi stejně jako ty. Přemýšlím taky na čelním nakladačem a podle doposud sehnaných informací tak než do TUR 2 bych šel do nakladače značky VOLMET. Známí co mi jezdí na servis Uncčka tak byl u známého který si právě pořídil Tur - pozitiva - lepší než lopata a nebo vidle z ještěrky - na seno a slámu to stačí - negativa - ta jedna pístnice na zaklápění lžíce nestačí na balíky senáže.
No a z mého pohledu co mě na tom odrazuje je velký přesah před traktor.
http://stroje.ex-bazar.cz/inz/farmarsky ... 08070.html
K práci se musí člověk umět postavit! Pokud se k ní postaví špatně, tak ho ta svině může i ZABÍT!!!
- Z8011
- Kontaktovat uživatele:
Zdar Schejbic!!
todle chceš dát na crystuse?
todle chceš dát na crystuse?
Crystal 8011+Trac-lift 360
Crystal 8111
Farma CT 5,1-9
Linddana 960
Crystal 8111
Farma CT 5,1-9
Linddana 960
- schejbic
Nazdar.
Ne, na crystala ho dát nechci. Chci ho dát na Z 5211. To kvůli co největší pohyblivosti a taky proto, že plánuju do budoucna pořízení Z 5245 a pak by nakladač šel na něho.
Ne, na crystala ho dát nechci. Chci ho dát na Z 5211. To kvůli co největší pohyblivosti a taky proto, že plánuju do budoucna pořízení Z 5245 a pak by nakladač šel na něho.
K práci se musí člověk umět postavit! Pokud se k ní postaví špatně, tak ho ta svině může i ZABÍT!!!