Co všecko snese české zákazník

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
sychrovak

Re: Co všecko snese české zákazník

#706 Nový příspěvek od sychrovak »

aumirek píše:tak popravdě sice kupuji občas v akci a to i v polsku ale zásadně mi to musí chutnat ne jen že to je levné.Že kupujem více do zásoby je už takovej zvyk že máme rádi doma nějakou tu zásobu ale hlavně proto že donedávná jsme maso nekupovali ale měli svoje v mražáku ten zustal ale už se nic teda skoro nic nechová ale zvyk mít maso a pod zustal.
dobře já to upřesním.chleba,rohlíky,jogurty,párky,paštikyúné v konzervě/,pomazánky,saláty,salámy atd.prostě vše co není trvanlivé a musíš do určité doby spotřebovat......
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D

honza461

#707 Nový příspěvek od honza461 »

je dobrý psát svuj názor ale proč se hned na toho druhýho utrháváte?že má jinej názor nebo zkučenost než vy???? :-/

sychrovak

#708 Nový příspěvek od sychrovak »

sekalsemmalo píše:tak znova,prodavani zeleneho masa,masa z kafilerie ,z zdechlin,nastavovani hmotnosti vodou,srotem je PODVOD kurva podnikatele vyrobce.zakaznik a spotrebitel to tak nechce.tak nak doufa ze se tohle v jeho obchode dit nebude.kdo ho pred tim ochrani??? pred podvodnikama??
To se u nás zatím nestalo.

podíl vodya jiných povolených látek v mase je povolen normou EU tak se tak řídí,tudíž z jejich pohledu jen dělají to co jim umožňuje zákon,pokud podvádí dostanou tučnou pokutu.

Pokud to tak nechceme musíme chodit k řezníkovi,který má dobré jméno a prodává né to co povoluje EU ale je lepší :)než normy EU.

Nehájím nikoho jen se vždy podívám co na to normy a zákon.

sychrovak

#709 Nový příspěvek od sychrovak »

honza461 píše:je dobrý psát svuj názor ale proč se hned na toho druhýho utrháváte?že má jinej názor nebo zkučenost než vy???? :-/
8)

aumirek

#710 Nový příspěvek od aumirek »

sychrovak píše:
sekalsemmalo píše:tak znova,prodavani zeleneho masa,masa z kafilerie ,z zdechlin,nastavovani hmotnosti vodou,srotem je PODVOD kurva podnikatele vyrobce.zakaznik a spotrebitel to tak nechce.tak nak doufa ze se tohle v jeho obchode dit nebude.kdo ho pred tim ochrani??? pred podvodnikama??

podíl vodya jiných povolených látek v mase je povolen normou EU tak se tak řídí,tudíž z jejich pohledu jen dělají to co jim umožňuje zákon,pokud podvádí dostanou tučnou pokutu.

Pokud to tak nechceme musíme chodit k řezníkovi,který má dobré jméno a prodává né to co povoluje EU ale je lepší :)než normy EU.

tak sakra sychrovák prober se dnes a deně ukazují jak prodávaj zelené maso či ho regenerují octem na čerstvé případně ho potom použijí na polotovary.A jen vyjímečně na to upozorní nějaká ta kontrolaale téměř vždy nějakej ten zákazník přes telku.Kontrola tak odhalí max koninu či naposled barvivo z rýže v klobásách oboje absolutně neškodné zato to zelené maso se prodává vesele dál.A nemel o nějakých normách EU opravdu nevím že je v těch normách povoleno zelené maso s tím že zákazník si ho muže okrájet jak tvrdil ten prodejce
Ps a ta tučná pokuta je opravdu tučná když se jim za pár dní zaplatí a vždy stejná omluva pokud vubec je selhání jednotlivce pracovník byl potrestán ač ten šéf to tomu pracovníku sám nařídil omývat tím octem

ZipBene

#711 Nový příspěvek od ZipBene »

Jak zde v tomto tématu psal jeden člověk co pracuje v potravinářství. Kontroly jsou a jsou přísné. Samozřejmě nejde tvrdit, že se u nás vůbec nepodvádí. Rozhodně se to ale neděje v tak obrovském měřítku jako v Polsku. Normy co se může do potravin přidávat je jedna věc a druhá jak se tím kdo řídí. Někdo v rámci kvality raději dá do potravin radši víc toho co tam opravdu patří. Třetí stránkou věci a tady bych si dovolil podotknout, že to se dělo i za komunistů, je to, jak se zbožím naloží při dopravě a v obchodech. Pravda totiž je, že sebelepší výrobek blbě a nepřiměřeně dlouho skladovaný ztrácí na kvalitě. Čtvtá strana je jak kdo s tímto již ohroženým zbožím naloží. Ti drzejší zboží upraví tak aby lahodilo oku,( omyje maso, přeleí štítky s trvanlivostí a podobně) případně vyhlásí nějakou akci. Další jde cestou výprodeje za sníženou cenu s upozorněním na sníženou kvalitu.
Z toho plyne, že ne vždy výrobce může nějak zvlášť ovlivnit kvalitu svého zboží kteréé se dostane k zákazníkovi.
Jediná možná obrana je tyto nepoctivé výrobce a hlavně u násprodejce bojkotovat. Jednoduše nekupovat ty jejich sr.ačky. Jednou dvakrá si mohu naběhnout, ale potřetí už určitě do toho obchodu nejdu. Osobně jsem v Kauflandu nebyl více než rok a mám pocit, že jsem na tom ještě vydělal.
Kupuji v menších obchodech a to co opravdu potřebujeme se ženou. Radši koupíme míň a častěji a zatím jsme spokojeni. Čas od času ještě navštívíme Penny. Cca 1krát do měsíce. A to jen pro nějakou drobnost co třeba nemůžu sehnat v těch menších obchodech.

sychrovak

#712 Nový příspěvek od sychrovak »

aumirek píše:
sychrovak píše:

tak sakra sychrovák prober se dnes a deně ukazují jak prodávaj zelené maso či ho regenerují octem na čerstvé případně ho potom použijí na polotovary.A jen vyjímečně na to upozorní nějaká ta kontrolaale téměř vždy nějakej ten zákazník přes telku.Kontrola tak odhalí max koninu či naposled barvivo z rýže v klobásách oboje absolutně neškodné zato to zelené maso se prodává vesele dál.A nemel o nějakých normách EU opravdu nevím že je v těch normách povoleno zelené maso s tím že zákazník si ho muže okrájet jak tvrdil ten prodejce
Ps a ta tučná pokuta je opravdu tučná když se jim za pár dní zaplatí a vždy stejná omluva pokud vubec je selhání jednotlivce pracovník byl potrestán ač ten šéf to tomu pracovníku sám nařídil omývat tím octem
Doprdele Mirku prober se sám a znovu si v klidu přečti na co jsem reagoval /označeno modře/To že nějaký moula co skladuje dlouho nebo špatně,za to nemůže výrobce.
Sorry že jsem sprostý ale mám větve všude ,vytopenej kanalizací a na střeše ulítali šablony a voda šla i horem,stan co jsem postavil dětem budem asi hledat u sousedů........... :vztek:

aumirek

#713 Nový příspěvek od aumirek »

kvalita třebas masa začíná ještě před narozením selete a končí ve chvíly kdy ho sním celou tu dobu je ovlivnitelná.Výprodej za sníženou cenu by absolutně neměl mít vliv na kvalitu jen na to že ho nemužu schovat ale musím okamžitě spotřebovat.Pokud tam bude něco navíc nebo jiného třebas konina ,voda ,či separát tak sice mělo by to být napsáno ale tohle mi tam nevadí za předpokladu že mi výrobek chutná,když nechutná příště nekoupím at je levnej nebo ne.Co mi ale vadí je běžná praxe prodávat zelené maso či prošlé s novou nálepkou.Za komoušu tam bylo furu ddt a jinejch jedu doba jde kupředu tak ddt zmizlo a jsou tam jen ta ečka.Jenže pokud není člověk vyzbrojen lupou a nějakou tou knihou co je které ečko tak mu to je naprd.Takže raděj šáhne po českém výrobku bohužel až doma zjistí že je sice českej ale vyroben v polsku.

aumirek

#714 Nový příspěvek od aumirek »

tak sychrovák prober se ty sekalsemmálo píše že mu vadí prodej zdechlin nastavování masa a PRODEJ ZELENÉHO MASA a ty na to píšeš červeně to se u nás zatím nestalo tak sakra jak nestalo ano prodej zdechlin se nestal ale to zelené maso se prodává běžně takže kdo se tu má probrat
ps a i ten prodej zdechlin u nás byl ale už dávno za komoušu byl nejmín jeden případ

sychrovak

#715 Nový příspěvek od sychrovak »

aumirek píše:tak sychrovák prober se ty sekalsemmálo píše že mu vadí prodej zdechlin nastavování masa a PRODEJ ZELENÉHO MASA a ty na to píšeš červeně to se u nás zatím nestalo tak sakra jak nestalo ano prodej zdechlin se nestal ale to zelené maso se prodává běžně takže kdo se tu má probrat
ps a i ten prodej zdechlin u nás byl ale už dávno za komoušu byl nejmín jeden případ
Ty protože on nadává na výrobce a já mu na to píšu že se řídí normou EU ať se nám to líbí či nelíbí.To že je maso zelené či ze vzdechlin zatím v žádné výrobně nenašli.Zelené jen v prodejnách.Zdechliny byli v polsku.
Já se hádat nechci je to pořád dokola..........a jestli chceš slyšet že máš pravdu tak Jo Mirku všechno a všechny v tomto státě stojí za hovno
a co říkáš je svatá pravda :))

aumirek

#716 Nový příspěvek od aumirek »

ale ale sychrovák jasně a srozumitelně tam píše 5 věcí co mu vadí.Nepíše ani o tom kddo to dělá ale 2 věci se stali v polsku 3 prokazatelně a běžně u nás se dějí.Ana tohle tys jasně a srozumitelně odpověděl to se u nás zatím nestalo
ps a on ani slovem nenaznačil že mu to vadí u výrobcu píše sice podnikatel a výrobce ale to muže bejt i zároven prodejce.A já osobně když na to nadávám mám na mysli celou tu cestu od chovu až po prodej.Ta myš mi vadí stejně na jatkách jako v prodejně poněvadž vysledek je stejnej
Naposledy upravil(a) aumirek dne pon črc 29, 2013 10:21 pm, celkem upraveno 1 x.

sychrovak

#717 Nový příspěvek od sychrovak »

Fakt, Mirek nie jest ........ tymáš jego prawo i inny widok lub czyny nepřipouštaš ....... dobranoc :)

aumirek

#718 Nový příspěvek od aumirek »

sychrovák mohu poprosit přeložit do češtiny nebo polštiny

sychrovak

#719 Nový příspěvek od sychrovak »

aumirek píše:sychrovák mohu poprosit přeložit do češtiny nebo polštiny
však strýček gougle to přeložil takhle

sekalsemmalo

#720 Nový příspěvek od sekalsemmalo »

rajčata v kaufu za 12,- .už je tlačím........
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí

Odpovědět

Zpět na „Putyka“