Co všecko snese české zákazník

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
sychrovak

Re: Co všecko snese české zákazník

#691 Nový příspěvek od sychrovak »

Jan.F píše:Ta voda z kohoutku se dá hnát skrz pivní chlazení, takže bude studenější a díky tomu si může člověk něco naúčtovat, byť jen třeba 1Kč za 0,3 a 2Kč za 0,5L...
No nevím :)ale nápad dobrý,restaurace založená na jidle,proč né ale jinak no nevím.Lidi jsou všímaví a nepřející,hned by tě podezírali že ředíš pivo nebo limo,do toho bych nešel.
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D

aumirek

#692 Nový příspěvek od aumirek »

sychrovák máš tu dost co mnohé vysvětluje líbí se mi tam jedna pravda a to že dříve sis mohl koupit jakoukoliv potravinu a nemusel si řešit je li zdravotně závadná či ne prostě nezávadné byli i ty levné.další pravda je že chudej člověk si nemuže vybírat kvalitní potravinu a v době kdy na hranici chudoby žije snad polovina pracujících se nediv že ty kvalitní nejdou na odbyt

sekalsemmalo

#693 Nový příspěvek od sekalsemmalo »

tak jiny pohled na vec,nez od mistnich nadutcu co nam tvrdej blaboly,ze lidi chtej kupovat nekvalitni potraviny,proto,ze jsou levny.pracujici clovek nema na kvalitni potravinu.a nastavovani potravin je PODVOD vyrobcu.ne,ze to nekdo tak chce. http://www.novinky.cz/domaci/308930-chu ... lekar.html
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí

aumirek

#694 Nový příspěvek od aumirek »

sekalsemmalo přesně tak běžnej člověk opravdu moc jinou možnost nemá takže u většiny to opravdu ma jinej duvod než nechut podporovat kvalitni řezníky at naše nebo jiné.
A sekalsemmalo dík za odkaz já ho tam zapomněl vložit a psal jsem to jako reakci na ten článek

creative

#695 Nový příspěvek od creative »

aumirek píše:sychrovák máš tu dost co mnohé vysvětluje líbí se mi tam jedna pravda a to že dříve sis mohl koupit jakoukoliv potravinu a nemusel si řešit je li zdravotně závadná či ne prostě nezávadné byli i ty levné.další pravda je že chudej člověk si nemuže vybírat kvalitní potravinu a v době kdy na hranici chudoby žije snad polovina pracujících se nediv že ty kvalitní nejdou na odbyt
To si snad děláš srandu? Tak za prve, tenkrát těch potravin moc nebylo, za druhé, dneska jsou všechny potraviny nezávadné. A za třetí zrovna ten chudý člověk to raději prohulí a prolemtá, než by si koupil něco lepšího k žrádlu.
Ty už běž s těma kecama tenkrát do prdele. Byl jsi v kravíně tenkrát a dnes. Víš jak se má dobytek dnes? Víš co tenkrát museli krávy všechno sežrat, ale to už tu bylo. Prostě pořád vytahuješ něco a pak si hraješ na antikomunistu. Ty si takový webový onanista.

cipisek

#696 Nový příspěvek od cipisek »

Ono sa to pozvolna ale zatím jenom opravdu pozvolna sune směrem kdy bude bezpečnější (a častější) že si Lidi na dědině budů zas chovat maso doma a měšťáci budů chodit škemrat na dědinu o kus žvanca. ještě je to daleko (myslím tak cca 10 -15 let až se to tu a v celé Evropě sesype) ale příjde to. cítím to v kostech
Všelikého kvaltování toliko pro hovado jest.....

aumirek

#697 Nový příspěvek od aumirek »

creative nezlob se na mne si hnup takovou hovadinu soudnej člověk nenapíše a ohledně toho kravína tak manželka tam dělala 30 let tak mi dovol posoudit čím se to krmilo a krmí já navíc rok dělal v míchárně krmiv než mi to zakázala doktorka právě pro ten sajrajt co se tam míchal a dýchal
Ps a mimochodem tohle byl názor doktora a uznávaného odborníka takže sice ty to lépe znáš a víš přesto nech na každým at si udělá svuj názor
jinak cipísek souhlas

sychrovak

#698 Nový příspěvek od sychrovak »

cipisek píše:Ono sa to pozvolna ale zatím jenom opravdu pozvolna sune směrem kdy bude bezpečnější (a častější) že si Lidi na dědině budů zas chovat maso doma a měšťáci budů chodit škemrat na dědinu o kus žvanca. ještě je to daleko (myslím tak cca 10 -15 let až se to tu a v celé Evropě sesype) ale příjde to. cítím to v kostech
Asi ano,lidi na vesnici to ,alespoň u nás v ,,bohatém kraji" přestali kvůli pohodlí.Já to dělám z nostalgie a ze zvyku..........a domácí je domácí.
Jelikož bydlím v ,,bohatém " kraji ,tak i mý rodiče kteří jsou důchodci nekupují levné náhražky, sýrů,masných výrobků apod.Je pravda jsou nekuřácí a nemají potřebu alkoholu.Pokud někdo prohulí dvojku a prochlastá další dvojku,chápu,že to někde ušetřit musí.

aumirek

#699 Nový příspěvek od aumirek »

sychrovák možná žiješ v bohatém kraji přesto naprostá většina lidí co žije jinde tak pokud nemá pruměrnej plat ale jen docela běžnej má 2 děti tak se má sakra co ohánět a šetřit musí.A jen naprostej blb tu bude tvrdit že běžnej člověk šetří jen proto že to prochlastá a prohulí.Oficiálně 30 procent pracujících má příjem na hranici chudoby tak jim dej školení že nemaj chlastat a maj kupovat kvalitní potraviny

ZipBene

#700 Nový příspěvek od ZipBene »

Už jsem tu psal, že nějak penězi neooplývám, ale právě proto si radši koupím míň a dražší než abych to levné potom vyhazoval, že mi to nechutná. Konkrétně třeba pečivo a uzeniny. Snažím se vyhýbat vakuovaným. Je pravda to s tím kouřením a alkoholem, párkrát jsem byl svědkem kdy si někdo přišel do obchodu na vesnici něco koupit a to bylo víno a chleba. Nevyšly peníze, tak co asi tak ta dotyčná osoba šla vrátit? Neuhádnete. Byl to chleba. Ten se lépe vyžebrá. A pozor byl jsem upozorněn, že to žádný bezdomovec není. Ze zájmu jsem se totiž zeptal prodavačky. Nechci to úplně zlehčovat a vím, že někteří opravdu obracejí každou korunu než ji utratí. Na druhou stranu se pak divím co si kupují.

sychrovak

#701 Nový příspěvek od sychrovak »

aumirek píše:sychrovák možná žiješ v bohatém kraji přesto naprostá většina lidí co žije jinde tak pokud nemá pruměrnej plat ale jen docela běžnej má 2 děti tak se má sakra co ohánět a šetřit musí.A jen naprostej blb tu bude tvrdit že běžnej člověk šetří jen proto že to prochlastá a prohulí.Oficiálně 30 procent pracujících má příjem na hranici chudoby tak jim dej školení že nemaj chlastat a maj kupovat kvalitní potraviny
Kvůli tobě jsem uvedl bohatý kraj aby mě někdo nechytal za slovo.
Ségra je na mateřský s dvěma dětma a čekají třetí,bydlí v Praze a než aby dětem koupila levnou náhražku to radši oželí dovolenou........neoželí přivydělává si při mateřské.
Nevím na Moravě jsem dlouho nebyl jen znám pár truhlářů a ty si nestěžují,prostě žijí.

aumirek

#702 Nový příspěvek od aumirek »

jo chápu ale nemužeš tudíž soudit jen dle sebe ona ta morava je na tom podobně jako jinde a neber zas toho truhláře on soukromník pokud je šikovnej a trošku se mu daří na tom lépe jak většina pracujících běžně zaměstnaná.Nemám moc nestěžuji si ale věř že normální rodina s dětmi pokud nemá dobré zaměstnání na tom moc dobře není a těch 30 procent na hranici chudoby to dokazuje

sychrovak

#703 Nový příspěvek od sychrovak »

aumirek píše:jo chápu ale nemužeš tudíž soudit jen dle sebe ona ta morava je na tom podobně jako jinde a neber zas toho truhláře on soukromník pokud je šikovnej a trošku se mu daří na tom lépe jak většina pracujících běžně zaměstnaná.Nemám moc nestěžuji si ale věř že normální rodina s dětmi pokud nemá dobré zaměstnání na tom moc dobře není a těch 30 procent na hranici chudoby to dokazuje
Vůbec to neberu podle sebe,ale uváděl jsem důchodce a ženu na mateřské.
Já jedné důchodkyni /65l/ původem z Prahy nakupuju,píše konkrétně co,vždy výběr dle letáčku.No prostě levné voloviny a když to zlevnili chce celý karton,no a pak to vidím jak to vyhazuje nebo dává kočkám.Takže je to o něčem jiném.I má matka občas vyhazuje-nespotřebujou to,ale dáváme to zvířatům.
Má žena nakupuje vcelku potřebně,zbytky nemáme.

aumirek

#704 Nový příspěvek od aumirek »

tak popravdě sice kupuji občas v akci a to i v polsku ale zásadně mi to musí chutnat ne jen že to je levné.Že kupujem více do zásoby je už takovej zvyk že máme rádi doma nějakou tu zásobu ale hlavně proto že donedávná jsme maso nekupovali ale měli svoje v mražáku ten zustal ale už se nic teda skoro nic nechová ale zvyk mít maso a pod zustal.

sekalsemmalo

#705 Nový příspěvek od sekalsemmalo »

tak znova,prodavani zeleneho masa,masa z kafilerie ,z zdechlin,nastavovani hmotnosti vodou,srotem je PODVOD kurva podnikatele vyrobce.zakaznik a spotrebitel to tak nechce.tak nak doufa ze se tohle v jeho obchode dit nebude.kdo ho pred tim ochrani??? pred podvodnikama??
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí

Odpovědět

Zpět na „Putyka“