slečna na vdavaní
Re: slečna na vdavaní
Je vidět že vymejšlení hovadin není věc jen našich politiku.Místo aby se dělalo něco pro lidi všeobecně,tak se dělají jen rozbroje mezi lidma.A zbytečně.
Taky se mi to zdá přitažené za vlasy ale osobně bych přivítal anglický styl,stejnokroj z mnoha důvodů proč v něm chodí.
Jenže navrhnout to teď v dnešní době je utopie.
Jenže navrhnout to teď v dnešní době je utopie.
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
-
Chodil jsem na SLŠ Hranice, kde jsem 4 roky chodil v lesnické uniformě a ve školním řádu bylo že žáci chodí v lesnické uniformě, se střiženými a upravenými vlasy, řádně oholeni. Od pozdějších ročníků byly povolovány vousy, pokud je dotyčný měl upravené. Zakázáno bylo nošení náušnic a barvení vlasů. A jako utopie mi to nepřišlo, do teď na to vzpomínám s úctou a jezdil jsem tak i vlakem domů. Samozřejmostí byla vždy kravata, sundat se mohla až po vyučování. Na praxích se ráno kontrolovali vyleštěné kanady, kdo neměl musel naddělávat. A hlavně nebyly žádné sociální rozdíly, když všichni měli jednu a tu samou značkovou uniformu - Otavan Třeboň.
Pro někoho to bylo jak z Jiříkova vidění, no a přece ta škola vychovala zástupy hrdých a spořádaných lesníků (do spořádaného stylu se alkohol samozřejmě počítá, to je lesní folklór).
Pro někoho to bylo jak z Jiříkova vidění, no a přece ta škola vychovala zástupy hrdých a spořádaných lesníků (do spořádaného stylu se alkohol samozřejmě počítá, to je lesní folklór).
Ondro hezký příspěvek
1. uniforma je vždycky tůze sexy....
2. upravený, čistý kluk....co dodat
a lesnický folklór.... jojo
1. uniforma je vždycky tůze sexy....
2. upravený, čistý kluk....co dodat
a lesnický folklór.... jojo
Jak chceš aby lidé jednali s tebou, jednej ty s nimi.
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Já myslím, že to je volovina. Brát někomu dávky za to, jak se oblíká jeho dcera je nesmysl. Spousta rodičů ani neni doma v době kdy jejich ratolesti odchází do školy. A co je platné, že ve škole budou oblečené "líp", když po návratu ze školy u ne... Školní řád je jedna věc, a tam si to samozřejmě může upravit každá jedna škola podle svého, ale spojovat to takhle dohromady mi nepřipadá rozumné. Něco jiného je permanentní záškoláctví, nebo jiné hrubé porušování základních pravidel, ale oblečení, vlasy, nehty, makeup??? Kdo rozhodne jestli to konkrétní oblečení ještě je "v pořádku" nebo už není? A jaké vlastně tedy je "v pořádku"? Dokonce i v té Americe, Anglii atd, kde mají stejnokroje je povolena určitá míra individuality, doplňky, drobné úpravy, a samozřejmě makeup, vlasy a nehty dle libosti... Navíc si myslím, že tohle by bylo i zasahování do základních práv... Jasně, pokud se nějakej tmavší dorost škole vyhýbá jak čert kříži, propadá, má problémy s chováním atd, může to škola předat sociálce k řešení, a možným důsledkem může být snížení nebo odebrání dávek, ale za oblečení jinak třeba vzorné studentky??? To jak se děti oblékají, chovají atd je vždy na rodičích (ne vždy je v jejich silách to uhlídat - třeba odchází do práce dřív atd), a jejich výchově, a taky tom, co dítěti koupí nebo dovolí koupit a nosit. A je jedno jestli to bude nosit do školy, nebo pak po škole ven, na discotéku atd... Hodně je o výchově, a to žádnej zákon nezmění...
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
- Juch
- Kontaktovat uživatele:
že by šlápoty ?ondra smetana píše:Sice nepatří, ale vyjádřit se k tomu jde. Aby některým rodičům krátili dávky, musí je ti rodiče brát. No a hádejte kdo na slovensku bere dávky. Takže ty 13 a 14 leté žákyňky se už asi připravují na svoji budoucí kariéru. No a hádejte jakou.
To spíš se mělo dát do neshod a politiky, protože se povětšinou stejně jedná o hnědoslovenské občany... Kdo jinej tam bere dávky na kde co..
Stejnokroj je dobrá věc, jak to jinde funguje a dobře...když jsou všichni v jednom uboru, nemají si co závidět,...aj. bohužel, jsme v Čechách, tady by se to ihned označilo jako přežitek apod...což je škoda.
Zetor 25K - http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 30&t=37088
Multicar 22 klub o.s. - http://www.multicar22.cz
Zetor 6718, špalíkovač Biboš, vleky...
Multicar 22 klub o.s. - http://www.multicar22.cz
Zetor 6718, špalíkovač Biboš, vleky...
- Tata
- Kontaktovat uživatele:
kašlete na uniformy radej nějake normalni holky sem dotlačte
nedavno jsem viděl od jedne slečny co se mi libila svatební oznamení, netuším cim ji borec učaroval jestli čtyřmi kruhy ve znaku
jinak stále udávám sestru
nedavno jsem viděl od jedne slečny co se mi libila svatební oznamení, netuším cim ji borec učaroval jestli čtyřmi kruhy ve znaku
jinak stále udávám sestru
výkopové práce minibagrem 1,6t a JCB 2cx
Známá má malou holčičku. Dělá sekretářku, tak se musí do práce líčit a pěkně oblíkat. A malá se chtěla taky malovat, což ji známá nedovolila. Jen jednou to porušila, když malá měla narozeniny a chtěla se líbit ve školce. Tak ji decentně nalíčila - jen oči a rty, navoněla, načesala, dala hezké šatičky. Malá šťastná utíkala do školky slavit narozeniny. Když ji odpoledne vyzvedávala ze školky, tak už na ní čekala paní ředitelka, cože s tou holkou dělá, proč ji maluje. I když jí to vysvětlila, tak ředitelka na ní poslala sociálku. Takže i takové věci se stanou.
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
Tata: Tvoji sestru nezamykej doma a on se hned někdo najde
Tato choď mezi lidi a né enom v garáži
Nevím čím to je ale na moravě se s holkama seznámíš hned ani nechceš,to je má skušennost abylo jedno že jsme byli dvy fotři od rodiny a bylo nám 35 a holkám cca 23let.Manželky nás pozorovali z terasy a náramě se bavili,nám zase dělalo dobře že je zájem,holkám jsme koupili nějaké to víno a byla sranda.
Ten den totiž naše ženský hráli uražené a poslali nas k čertu za tu tůru )
Na vojně jsem byl ve Frýdku a nebyl problém sbalit holku,ale snaha musí být u tebe.
Tato choď mezi lidi a né enom v garáži
Nevím čím to je ale na moravě se s holkama seznámíš hned ani nechceš,to je má skušennost abylo jedno že jsme byli dvy fotři od rodiny a bylo nám 35 a holkám cca 23let.Manželky nás pozorovali z terasy a náramě se bavili,nám zase dělalo dobře že je zájem,holkám jsme koupili nějaké to víno a byla sranda.
Ten den totiž naše ženský hráli uražené a poslali nas k čertu za tu tůru )
Na vojně jsem byl ve Frýdku a nebyl problém sbalit holku,ale snaha musí být u tebe.
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Tak je ta učitelka na hlavu
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
-
To si taky myslím, že tohle není normální a na vině je spíš paní učitelka, potažmo ředitelka. Já jsem včera byl s kámošem na vodě, jeho asi 4 letý syn, pořád chtěl pádlovat. No a kdo to měl furt poslouchat, tak jsme mu pádlo půjčili, ať si pádluje. Taky na nás mohli zavolat sociálku, jak to, že dítě pádluje a my sedíme. Ono to chce občas klid a racionálně se zamyslet, než začnu jednat.
Tak buď rád že mu nebylo 2,5 roku .)
Takže kdo, s kým, kdy a jak?
zvědavče,nebo drbno???
STRIP je striptérka?? nebo striptér ?