Co všecko snese české zákazník

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
sychrovak

Re: Co všecko snese české zákazník

#661 Nový příspěvek od sychrovak »

honza461 píše:
creative píše:No to byla tenkrát výborná bezpečnost, hlavně ta veřejná, koho chtěli zmlátili do bezvědomí a to za prkotinu. Tenkrát byli u té bezpečnosti kluci ze základky. Nemusel ses bát, ale když si viděl VB, tak ti naskakovala husina. Jel si autem, zastavili tě žigulem,: jel ste rychle pane, náš tachometr ukazuje přesně, bude to za sto. Běž do prdele s takovou bezpečností!!
Nikdy se mi tohle nestalo a že jsem byl pásek.Kdo se choval slušně tak strach mít nemusel.Asi to trochu přeháníš ne?
Asi taky záleželo kde si bydlel a kam si chodil.Ten co jsem ho zmiňoval já měl dlouhé vlasy odrbané džínsy a kytaru a jen hrál písničky od Kryla a Nohavici atd.
U nás to došlo tak daleko,že jeden čas museli být zábavy od 17h-22h a byli bez alkoholové........ a Diskant Rock měl jeden čas povoleno hrát jen v Loukově.
Když jsme tam jezdili,policajti dělali šťáry na cestě a dusili nás........no moje moto vínovo holubinové .) simson Shule z 68 předělanýho a opláštěnýho novýma blatníkama ještě neviděli........ :smich: .Já problémy neměl já byl za slušnáka .)
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D

sychrovak

#662 Nový příspěvek od sychrovak »

aumirek píše:
honza461 píše:
creative píše:No to byla tenkrát výborná bezpečnost, hlavně ta veřejná, koho chtěli zmlátili do bezvědomí a to za prkotinu. Tenkrát byli u té bezpečnosti kluci ze základky. Nemusel ses bát, ale když si viděl VB, tak ti naskakovala husina. Jel si autem, zastavili tě žigulem,: jel ste rychle pane, náš tachometr ukazuje přesně, bude to za sto. Běž do prdele s takovou bezpečností!!
Nikdy se mi tohle nestalo a že jsem byl pásek.Kdo se choval slušně tak strach mít nemusel.Asi to trochu přeháníš ne?
taktéž se mi to nestalo ale je fakt že člověk měl před nimi respekt a když ti řekli žes jel 100 a chtěli tu pokutu tak si nejspíš těch sto jel dnes tě změřej radarem ty se vymluvíš na osobu blízkou nebo že radar má propadlej cejch ač moc dobře víš že jsi jel stovkou.
ps ale kupodivu policajt je stejnej člověk jako ty nebo já takže i tam byli a jsou dobří a špatní
V kterým to bylo filmu ?? Jak dělal šéfa policie a neuměl číst ? :))

honza461

#663 Nový příspěvek od honza461 »

aumirek píše:
honza461 píše:
taktéž se mi to nestalo ale je fakt že člověk měl před nimi respekt a když ti řekli žes jel 100 a chtěli tu pokutu tak si nejspíš těch sto jel dnes tě změřej radarem ty se vymluvíš na osobu blízkou nebo že radar má propadlej cejch ač moc dobře víš že jsi jel stovkou.
ps ale kupodivu policajt je stejnej člověk jako ty nebo já takže i tam byli a jsou dobří a špatní
Souhlasím s tebou.

toyotatoyotatoyota

#664 Nový příspěvek od toyotatoyotatoyota »

http://www.novinky.cz/ekonomika/308572- ... lskem.html
Vyhrál Sychrovák,ale jen o prsa před aumirkem :D :D

aumirek

#666 Nový příspěvek od aumirek »

toyotatoyotatoyota píše:http://www.novinky.cz/ekonomika/308572- ... lskem.html
Vyhrál Sychrovák,ale jen o prsa před aumirkem :D :D
tak tohle bude pro sychrováka sakra tvrdej oříšek je to bulvár nebo seriozní výzkum no jsme nejlepší tak asi seriozní bohužel polsko jen o fous horší no možná bulvár.
Ale on sychrovák nevyhrál ja vždy tvrdil že oni a mi s kvalitou to bude vylej nalej jen maj menší ceny

sychrovak

#667 Nový příspěvek od sychrovak »

Ahoj já soutěžit nemusím :)
Já už jenom díky těmto exesům polské potraviny dovezené k nám nemusím a potvrdil to i ten polák,že jsme popelnice evropy a chceme to nejlevnější tak nám sem ty sračky hrnou.

Mě potěšilo že jsme z těch postkomunistických států nejlepší........Polsko za námi??proč né vždyť jich je 40 milionů,tudíž daleko více výroben :))
Je ostudou že nejsou takovýhle maxi výrobci před námi.......

aumirek

#668 Nový příspěvek od aumirek »

sychrovák tam se nedávali body za počet obyvatel ale za kvalitu.Já říkal vždy že si nemáme s polskem v kvalitě co vyčítat jen ceny maj mnohem přijatelnější.Ale k tomu umístění potěšilo mne že jsme nejlepší z postkomunistických zemí na druhou stranu jsme 23 ze 40 čilo malinko za polovinou.Když ale mrknu do tabulky kdo je na tom huře než mi tak zas moc velký duvod k radosti není.No a nejlépe by bylo alespon z toho hodnocení zakázat dovoz místo s polska ze slovenska
Ps a mimochodem ten počet obyvatel znamená že když je v polsku 10 pruseru tak u nás by měl být jen jeden v případě že jsme stejně špatní nebo dobří jak oni

ZipBene

#669 Nový příspěvek od ZipBene »

Rozený politik. Řekl hovno, ale řekl to vzletně.

aumirek

#670 Nový příspěvek od aumirek »

ZipBene píše:Rozený politik. Řekl hovno, ale řekl to vzletně.
zipáčku souhlas řekl jsem vzletně hovno jen tvá chytrá hlavička s toho usoudila jak jsme na tom super když jsme s polákama na tom zhruba stejně což tvrdím od začátku a ještě jsme o pár bodu porazily země jako rusko či turecko malaisii a pod.
ps tu je stejnej článek ale i s tabulkou a body
http://ekonomika.idnes.cz/zebricek-bezp ... nomika_neh

sychrovak

#671 Nový příspěvek od sychrovak »

aumirek píše:sychrovák tam se nedávali body za počet obyvatel ale za kvalitu.Já říkal vždy že si nemáme s polskem v kvalitě co vyčítat jen ceny maj mnohem přijatelnější.Ale k tomu umístění potěšilo mne že jsme nejlepší z postkomunistických zemí na druhou stranu jsme 23 ze 40 čilo malinko za polovinou.Když ale mrknu do tabulky kdo je na tom huře než mi tak zas moc velký duvod k radosti není.No a nejlépe by bylo alespon z toho hodnocení zakázat dovoz místo s polska ze slovenska
Ps a mimochodem ten počet obyvatel znamená že když je v polsku 10 pruseru tak u nás by měl být jen jeden v případě že jsme stejně špatní nebo dobří jak oni
Teď jsi to řekl správně jejich deset průserů se zdechlinami je rovný jednomu průseru se zdechlinami u nás.........a byli bychom na stejné příčce.
Naštěstí u nás je evidován jeden průser a to byli ty nelegální jatka těch vietnamců.

aumirek

#672 Nový příspěvek od aumirek »

sychrovák souhlas máš pravdu nicméně i u nás už byl pruser že restavrace vařila z masa určeného pro kapilérku a několikrát byl pruser že vařily guláš ze psu sám jsem tam chodil ale netušil jsem to.Jinak je bez diskuse že poláci jsou na urovni zhruba jako my .
ale zas s těmi poláky vařily z masa ne co bylo z kapilérky ale z masa co tam mělo jít no u nás se víc než často také prodává maso které už dávno mělo bejt v té kapilérce a vedoucí prodejny klidně řekne do telky no a však ho mohou odkrájet to zelené

toyotatoyotatoyota

#673 Nový příspěvek od toyotatoyotatoyota »

Řešením jsou přísnější kontroly a citelnější pokuty,ale pokud inspektor z ČOIky má 15hrubého,tak když mu majitel restaurace mázne 2litry na čelo,tak je najednou všechno v nejlepším cajku a příště zavolá dopředu,než přijede na kontrolu :shock: :-/

ZipBene

#674 Nový příspěvek od ZipBene »

aumirek píše:
ZipBene píše:Rozený politik. Řekl hovno, ale řekl to vzletně.
zipáčku souhlas řekl jsem vzletně hovno jen tvá chytrá hlavička s toho usoudila jak jsme na tom super když jsme s polákama na tom zhruba stejně což tvrdím od začátku a ještě jsme o pár bodu porazily země jako rusko či turecko malaisii a pod.
ps tu je stejnej článek ale i s tabulkou a body
http://ekonomika.idnes.cz/zebricek-bezp ... nomika_neh
JAk víš že jsem myslel tebe? :-/ :-/ :-/

aumirek

#675 Nový příspěvek od aumirek »

toyotatoyotatoyota to máš pravdu ale těžko proveditelné jakou pokutu bys musel dát třebas tomu tesku aby vědomně neprodávala zhnilé maso záměrně nepíši špatné poněvadž to co ukazovali bylo opravdu hnijící a vedoucí ho obhajoval doslovně řekl dá se to zelené odkrájet

Odpovědět

Zpět na „Putyka“