Co všecko snese české zákazník

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
ZipBene

Re: Co všecko snese české zákazník

#631 Nový příspěvek od ZipBene »

honza461 píše:vy se stejně jen napadáte a hádáte jen kvuli tomu že to máte v povaze. 8)
Ne ne vyjadřuji svůj názor, ale už jsem musel přitvrdit, protože nemám rád když někdo moje slova překrucuje k obrazu svému a ještě mě napadá urážkami. Já bych si s tím nezačal.

aumirek

#632 Nový příspěvek od aumirek »

honza názor si udělej ač mne nazval magorem což mi vubec nevadí navíc jsem mu to oplatil tak jsem mu už minule nabídl omluvu dá li mi jedinej odkaz kde chválím komouše.Napíši li že i za nich bylo něco dobré a že třebas i na hitlerovi se dá najít něco dobrého tak jen magor z toho vyvodí že se ho zastávám.Jinak k jogurtu za komoušu opravdu byli fronty na ledacos ale nepamatuji a a mi to někdo potvrdí že bylo plato na celou vesnici.K tomu pivu nabádá mne že si mám koupit pivo z pivovaru a né šunt.Tak se ho ptám kdo u nás teda krom pivovaru vyrábí to pivo.Já třebas psal že za komoušu byla větší bezpečnost v ulicích a nejen v noci jako druhej příklad byla péče o invalidy ani to neuznal naopak dle jeho tvrzení invalidy zavírali proti jejich vuli do ustavu.

sychrovak

#633 Nový příspěvek od sychrovak »

U nás na vesnici jsi musel nahlásit kolik chceš v pátek chleba a mléka.Kdo přišel na blind nedostal nic./týkalo se jen výrobku co podléhali skáze.

Jinak já jogurt z dětství znám jen ten s marmeládou,jak sis ho musel rozmíchat.Jinak naši nám asi nekupovali,nevím...
My byli pudingový,máma ho dělala každou chvíli.

Jinak Mirku motáš to dohromady,on invalida je něco jiného než jsme se bavili.
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D

toyotatoyotatoyota

#634 Nový příspěvek od toyotatoyotatoyota »

sychrovak píše:U nás na vesnici jsi musel nahlásit kolik chceš v pátek chleba a mléka.Kdo přišel na blind nedostal nic./týkalo se jen výrobku co podléhali skáze.

Jinak já jogurt z dětství znám jen ten s marmeládou,jak sis ho musel rozmíchat.Jinak naši nám asi nekupovali,nevím...

Ale takhle to funguje dodnes,když projíždíš malinkatou vesnicí s Jednotou a chtěl bys chleba nebo rohlíky a nemáš objednáno,tak smolíček :) :)

sychrovak

#635 Nový příspěvek od sychrovak »

toyotatoyotatoyota píše:
sychrovak píše:U nás na vesnici jsi musel nahlásit kolik chceš v pátek chleba a mléka.Kdo přišel na blind nedostal nic./týkalo se jen výrobku co podléhali skáze.

Ale takhle to funguje dodnes,když projíždíš malinkatou vesnicí s Jednotou a chtěl bys chleba nebo rohlíky a nemáš objednáno,tak smolíček :) :)
To je možný u nás jezdí pojizdná a v sobotu si koupíš čerstvé rohlíky a nic hlásit nemusíš,otázkou je co ta vesnice na konci štace ? :)Možná dozásobí,kdo ví......

Mirek LKT

#636 Nový příspěvek od Mirek LKT »

Takhle to funguje i u našich. Malej soukromej obchůdek , pečivo se objednává den dopředu, navíc je tak jeden chleba a pár rohlíků
Kde ostatní končí , my začínáme ...LKT

toyotatoyotatoyota

#637 Nový příspěvek od toyotatoyotatoyota »

jj jogurt v plastovym kelímku s jahodovou marmeládou na dně 8)

sychrovak

#638 Nový příspěvek od sychrovak »

toyotatoyotatoyota píše:jj jogurt v plastovym kelímku s jahodovou marmeládou na dně 8)
Jméno si už nepamatuji ale nebylo to JOVOMIX ?

toyotatoyotatoyota

#639 Nový příspěvek od toyotatoyotatoyota »

sychrovak píše:
toyotatoyotatoyota píše:jj jogurt v plastovym kelímku s jahodovou marmeládou na dně 8)
Jméno si už nepamatuji ale nebylo to JOVOMIX ?
Jen jednoduše Ovocný jogurt,snad si to dobře pamatuju :)

aumirek

#640 Nový příspěvek od aumirek »

jméno si nepamatuji ale ještě předtím skleněnej tu chut nezapomenu a vespod marmeláda z opravdového ovoce.A to plato na celou dědinu je hloupost nebetyčná nepamatuji že by jogurt byl podpultovka.Jinak že někde bylo či je pečivo na objednávku a pod tak to určitě nebylo vinou komunistu či dnes vinou vlády ale některé obchudky na dědině si nemohou dovolit mít vše a neprodat takže se to dá pochopit

aumirek

#641 Nový příspěvek od aumirek »

ZipBene píše:
honza461 píše:vy se stejně jen napadáte a hádáte jen kvuli tomu že to máte v povaze. 8)
Ne ne vyjadřuji svůj názor, ale už jsem musel přitvrdit, protože nemám rád když někdo moje slova překrucuje k obrazu svému a ještě mě napadá urážkami. Já bych si s tím nezačal.
máš místo mozku piva kostku tak nepřekrucuj a znovu tě prosím dej odkaz kde vychvaluji komunista jak jsi napsal
ps a neuhýbej už konečně nepřekrucuj a bud chlap a dej ten odkaz ty podpultovej jogurte

ZipBene

#642 Nový příspěvek od ZipBene »

aumirek píše:
ZipBene píše:
máš místo mozku piva kostku tak nepřekrucuj a znovu tě prosím dej odkaz kde vychvaluji komunista jak jsi napsal
ps a neuhýbej už konečně nepřekrucuj a bud chlap a dej ten odkaz ty podpultovej jogurte
Překrucuješ to ty, nemá cenu s tebou diskutovat. Nediskutuješ pouze převracíš to co tu kdo napsal a mícháš několik příspěvků od různých lidí do sebe. Nikdy jsem nepsal o pivu z truhlárny jak mi tu podsouváš. Kdo tu není chlap jsi ty. Nadáváš na komanče a pak píšeš jak měli skvělé věci. Když ti napíášu, řže mě nic nenapadá tak napíšeš, že nemám pravdu, ale už nenapíšeš co měli měli lepší to samé s Hitlerem. Chraň nás pánbůh od obojí chamradi. To co nezkurvil Hitler dodělali komunisti.
Navíc dokážeš pouze urážet. Co bych mohl ale čekat od Ostraváka.

aumirek

#643 Nový příspěvek od aumirek »

ale znovu netoč nepřekrucuj a dej ten odkaz pak se nebude o čem hádat a pivo též ty jsi snad psal že mám pít jen kvalitní pivo z pivovaru tak už mi konečně prozrad kde jinde než v pivovaru ho vaří
ps ano napsal jsi že tě nic nenapadá tak jsem ti připomněl že třebas bezpečnost na ulici či třeba ten jogurt ty jsi se zachoval jako křivák a popřel jsi i tu bezpečnost a obrátil že tímto vychvaluji komunisty což soudnej člověk musí přiznat že bylo bezpečnější.Další křivárna je tvrdit že i ten jogurt byl nedostatkovej
Naposledy upravil(a) aumirek dne pon črc 22, 2013 10:55 pm, celkem upraveno 1 x.

franta.janov

#644 Nový příspěvek od franta.janov »

aumirek

#645 Nový příspěvek od aumirek »

franto dostal jsi mne nepamatuji se na to ač jsem z ostravy ale nejspíš to nebylo dlohodobě a v celé republice jako jiné zboží ale nevím.Doufám ale budeš souhlasit že alespon ta bezpečnost byla lepší žes neměl strach jit večer po ulici

Odpovědět

Zpět na „Putyka“